Uusi rakkauteni Balmuir

Tiedättehän minut. Olen kirpputori-ihminen. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö välillä havittelisi jotain uutta ja täydellistä. Luksusta. Netissä on niin paljon ihmeellistä ja tuntematonta, ja välillä syystä tai toisesta satun löytämään sivuston tai nettiputiikin, jonne palaan aina uudestaan ja uudestaan.
Niin kävi viime viikolla, kun löysin Balmuirin. Harhauduin selailemaan kuvia joidenkin satunnaisten klikkailujen kautta ja tuotteet saivat pulssini tasaantumaan: näissä on sitä jotain. Rauhaa ja seesteisyyttä, laatua ja omaperäisyyttä. Viimeiset puolitoista viikkoa olen selaillut sivuja aina uudestaan.
Olen joskus sivuuttanut Balmuirin tuotteita Stockmannilla, kuitenkin vasta nyt sain tietää, että merkki on kotimainen. Balmuir valmistaa sisustus- ja käyttötuotteita: korurasioita, lehtilaatikoita, lakanoita, vaatteita ja esimerkiksi kynttilöitä. Materiaalit ovat laadukkaita, kaikki tuotteet käsintehtyjä ja niiden värikartassa yhdistellään kauden trendivärejä klassisempaan palettiin. Varsinainen toiminta alkoi, kun perheyritys teki läpimurron vuonna 2007. Tätä nykyä tuotteita saa ostettua noin 40 maasta, Suomestakin löytyy useampi kymmentä jälleenmyyjää.
Pakko se on kai myöntää. Olen jo valinnut suosikkini. Ensimmäisen kuvan konjakin värinen, nahkainen lehtikori on kirjattu hankintalistalleni.
Tasaantuiko kenenkään muun pulssi? Tai vaihtoehtoisesti tuplaantui?
Henriikka
Kuvat: Balmuir

8 kommenttia

 1. Anonymous 15.6.2012

  Ihania!!

  Vastaa
 2. Anna 16.6.2012

  Aivan mahtavia kaikki tyyni! (Ei tyyntynyt pulssi :-) Taisi tuplaantua!

  Vastaa
 3. Korvistyttö 16.6.2012

  triplaantui! iiihania, erityisesti tuo lehtikori ja viimeisen kuvan arkku.

  Vastaa
 4. tuijavee 16.6.2012

  tuo konjakinvärinen korurasia sai sydämen hyppimään kyllä juu! :)

  Vastaa
 5. Anonymous 17.6.2012

  Oh hojakaa.

  Vastaa
 6. ROOSA 17.6.2012

  Noi ekat kuvat on ihania sekä vikan kuvan arkku! Tuli kyllä yllätyksenä, että kotimainen firma :o Mutta huippu hyvä juttu :)

  Vastaa
 7. Henriikka 19.6.2012

  Ihana merkki, oijoi. Olen tästä löydöstäni kyllä ylpeä. Hyvä, että meitä on monta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.