Suojele silmiäsi

Aurinkolasikausi avattu, hurrraa! Tämän asian suhteen olen ollut aina vähän laiska. Aurinkolaseja ei nähdä kevään ensisäteiden aikaan, vaan sitten joskus myöhemmin, kun muistan niiden olemassaolon. Mahdollisesti vasta kesäkuussa. Aurinkolasi-kokoelmani on nyt pölyyntynyt talven ylitse, ja eilen niitä sitten päähäni sommittelin. Kaikkipa nuo ovat vieläkin aivan kelpokamaa. 
Taaimpana näkyvät pyörylät ovat luultavasti ne tulevan kesän suosikkini. Ne ovat perinteisesti H&M:ltä. Toisiksi takimmaiset löysini mummin ja vaarin mökiltä pölyyntymästä ja nappasin käyttööni. Kolmannet ovat Ninjasta, toiset H&M:n miesten osaston alejäämistöä ja etummaisetkin taas sieltä samaisesta puljusta. Kovin hohdokkaisiin merkkeihin eivät kokoelmani yksilöt ole siis vielä nousseet, mutta mitään merkkihohtoa en toisaalta ole kaivannutkaan.
Aijon olla juppihippipunkkari, inkkari runotyttö seilori. Mummo räppäri matami, tavallinen taapertaja ja ritari. Onhan noita. Toivon oppivani paremmin aurinkolasien käytön. Toivon, etten unohda niitä kotiin tai sitten vaihtoehtoisesti bussin penkille. Ja toivon, etten murskaa niitä repun pohjalle. Yritys on kova.
Pääsiäinen, jalkasiäinen, käsisiäinen, peppusiäinen, korvasiäinen. Hyvää sellaista.
Henriikka

17 kommenttia

 1. Tiina 5.4.2012

  noi pyöreät on melko mahdit! ite en koskaan ole oppinu käyttämään aurinkolaseja, jotenki näytän kaikissa malleissa ihan urpolta. lisäksi tarvin vielä oikeatki rillit ja vahvuuksiin ei viittis sijoittaa. haaveilen silti sellasista punasista sydämenmuotosista laseista, näytti urpolta tai ei :D

  Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   Silmälasit ja aurinkolasit on kyllä haastava kombo, olen seuraillut tätä pähkäilyä äitini kanssa lapsuudesta asti. Itse olen vielä siltä rumbalta kuitenkin säästynyt.

   JA sellaiset sydänlasit! Kerro minullekin jos löydät, ai että. Ne on mahtavia.

   Vastaa
 2. Roosa 5.4.2012

  tykkään etenkin noista etummaisista, metsästän juurikin samanlaisia myös itselleni :-D erityisesti tykkään lopun fok_it-viittauksesta, sitä samaa sinulle! :-))

  Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   Juuri tuollaisia samanmallisia on tulossa kuun lopussa H&M:ään, kun Aids-mallisto ilmestyy. Ole haukkana siellä! Pus pus ja kiitos!

   Vastaa
 3. Qtja 5.4.2012

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
  • Qtja 5.4.2012

   Siun pitää hankkia joku söpö aurinkolasikotelo johon sujautat aina päivän arskat ja kannat koteloa visusti laukussa :-) Hyvältä näyttävät, kilpparikuvio on ainakin aurinkolaseissa jees aina! (edellinen kommentti oli minun, poistin koska oli noin kymmenen typoa)

   Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   Typot on söpöjä, khih. Olen huono pitämään laseja visusti. Mutta ehkä rohkaisemanasi ensi kesänä vaikka opin. Se olisi hyvä. Olemassa on niin söpöjä koteloitakin.

   Vastaa
 4. siljapulla 5.4.2012

  mutta muista se, että kalliit merkkilasit saavat hintaa myös uv-suojan takia. Kun laseissa on vain tummennus, ei uv-suojaa, silmä ”huijaantuu” ajattelemaan että ei tarvitse supistaa iiristä, jolloin kaikki uv-säteily pääsee huoletta silmään!

  Vastaa
  • Anonymous 5.4.2012

   Mutta ei niitten silti merkkilasit täydy olla, jotta niissä olisi uv-suoja. Mulla on kaikissa laseissani uv-suoja, vaikka eivät olekkaan mitään hienoimpia merkkilaseja, halpoja olivat.

   Ihania laseja ! :)<3

   Vastaa
  • Maria 6.4.2012

   Halvemmista laseista kuten H&M-laseista uv-suoja kuluu nopeaan pois. Laadukkaimmissa ne pysyy. Katsoin joskus dokumentin aiheesta :D

   Ja Henriikka nauroin niin paljon tuolle toivotukselle! :DD

   Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   MAHTAVAN aktiivista porukkaa. Kiitos siitä. Suojelette silmiäni siinä missä minä vain ajattelen tyyliä. Suoraan sanottuna en ole edes ajatellut koko UV-asiaa, vaikka pitäisi. Tottahan se on, että merkkilaseissa varmaan keskimääräistä useammin pohditaan myös tätä suoja-asiaa. Ehkäpä alankin harkitsemaan niitä merkkilaseja näiden kaikkien mukavien rinnalle. Yhdet merkit ja monet halvat, kuulostaa sopivalta!

   Vastaa
 5. jonna 6.4.2012

  sä oot tosi hauska!:D jalkasiäinen:D:D noi pyöreet lasit on parhaat!:)

  Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   Itse asiassa nappasin tämän suoraan eräästä pääsiäis-aiheisesta sarjakuvasta, khih. Toivottavasti minussa on itsessänikin kuitenkin jotakin hauskaa jäljellä. Ja kiitos taasen kivasta kommentista!

   Vastaa
 6. Sensaatio 6.4.2012

  Ihan mahtavia aurinkolaseja ja kuvia :D

  Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   Khih. Kiitos. Nämä kuvat näyttävät kyllä näin jälkeenpäin jotenkin sekopäisiltä.

   Vastaa
 7. Tara 7.4.2012

  Mahtavaa, kun on taas syy käyttää aurinkolaseja! Ja tosi ihania laseja sulla onkin. Varsinkin nuo pyöreät on mainiot! :D

  Vastaa
  • Henriikka 7.4.2012

   OI AURINKO, oi aurinko. Aina niin ihana olet. Kiitos kommentista ja vietähän hyvä pääsiäinen, vakiolukijani!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.