Ruokajuhlaa sydänystävien kesken (+illallisarvonta)

Yhteistyössä Raflaamo & Asennemedia_mg_0383-kopio

Naurattaa vähän tietää, että moni teistä tunnistaa jo kuvista ystävämme Alinan ja Juuson. Yhtä moni ei ehkä tiedäkään, että heidän elämäänsä ilmaantui Siperian matkamme jälkeen aivan ihana (yli-ihana) pieni ihminen. Vauva-arki on pitänyt ystävämme kiireisinä – tai vähintään vauvanmuotoisessa kuplassa.

Joulukuun lopussa saimme kuitenkin tilaisuuden juhlia aikuisporukalla ystävyyttämme hyvän, pitkän illallisen äärellä. Jos perheellisiä ystäviäni on uskominen, se on todella juhlanpaikka, kun vietetään iltaa ilman vauvaa ihka ensimmäistä kertaa.

Ja oli muksuja tai ei, se on aina juhlan paikka, kun saa istua rauhassa alas muualla asuvien sydänystävien kanssa.

_mg_0267-kopio_mg_0219-kopio

Illallispaikamme oli Casa Largo, moderni espanjalainen ravintola Rautatieaseman viekussa.

Olen tiennyt paikan pitkään ja kävellyt siitä tuhannesti ohi, mutta vasta siellä käydessäni tajusin, etten tiennyt paikasta mitään. En tiennyt sisustuksesta, ruoasta, miljööstä, enkä oikeastaan mistään. Ainoa tietoni oli, että se sijaitsee aivan Helsingin keskustassa ja näyttää ulkoapäin kotoisalta.

Otimme alkuun kuohuvaa, kippistimme kuluneelle ja tulevalle vuodelle sekä vuosia kestäneelle ystävyydellemme. Miten rakastankaan noita hönöjä.

_mg_0439-kopio _mg_0235-kopio

Alkuun otimme ravintolan suosituksesta ison tapaslautasen: marinoituja oliiveja ja herkkusieniä, manchegojuustoa, salchichonsalamia, serranokinkkua, omenasalaattia, perunamunakasta, valkosipulikananpoikaa, cocktail-chorizoa, arancinoja sekä paahdettua maalaisleipää.

Omakeksimäni kuuluisa elämänviisaus kuuluukin: ”Jaettu ruoka lujittaa ystävyyttä.”

Ystävyytemme on kuitenkin niin lujalla pohjalla, että otimme kukin omat pääruokamme. Osalle tuli kalaa, osalle lihaa. Itse otin friteerattua tofua, tomaatti-oliivipaistosta, punajuuriromescoa ja kurpitsansiemenmajoneesia. Punkkupullo tietysti jaettavaksi.

¡Buen provecho

_mg_0548-kopio _mg_0297-kopio _mg_0395-kopio

Sisällä lämpöisessä oli niin hyvä fiilis. Jotenkin tällä porukalla menee aina sekuntissa nauruksi, kahdessa sekuntissa itkuksi. Jostain selittämättömästä syystä joidenkin ihmisten kanssa syvälliset keskustelut ja sydämien takaluukkujen availu alkavat välittömästi tervehdyshalausten jälkeen.

Onneksi meillä oli paras tarjoilija pitkään aikaan. Hän ei paljon hätkähtänyt, vaikka pöydässä hörötettiin tai kun silmäkulmasta valahti pari kyyneltä. Ilmeisesti se sopi espanjalaiseen tunnelmaan.

_mg_0431-kopio_mg_0449-kopio

Casa Largon ruoan hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Pääruokien hinnat vaihtelivat 19 euron salaatin ja 34 euron härän sisäfileen välillä. Tapaslautanen (etenkin omenasalaati ja manchego) oli ihan huippu, myös pääruoat maistuivat. Olin tosin odottanut ystävien kanssa juhlimista niin kovasti, etten ollut edes muistanut asettaa odotuksia ruoalle. Joka tapauksessa, se oli herkullista.

Tunnelma ravintolassa oli rento, mutta samalla juhlava. Punaiset huulet ja pitsitakki eivät tuntuneet missään tapauksessa liialta, mutta uskaltaisin tulla baarista tilaamaan itselleni espresson toppatakissakin.

_mg_0370-kopio _mg_0463-kopio

Casa Largo on yksi Raflaamon ravintoloista. Raflaamon uudistetuille sivuille on kerätty koko S-ryhmän ravintolatarjonta, minkä lisäksi sieltä löytyy vinkkejä ideoita ja inspiraatiota arkeen, sekä tällaisiin vähän juhlavampiin tilanteisiin, niin kuin tämä meidän oli. Sivuilta löytyy niin ajankohtaista tietoa, ravintoloita paikkakunnittain, viininvalintavinkkejä kuin ruokatarjouksiakin.

Kilpailu uudistuneen Raflaamo-sivuston kunniaksi:

Käy valitsemassa Raflaamon sivuilta ravintolasuosikkisi ja kerro se kommenttiboksissa viimeistään keskiviikkona 11.1. Kaikkien kommenttinsa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Raflaamon ravintoloihin. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.

_mg_0309-kopio_mg_0524-kopio

Miten ihana muistijälki tästäkin illasta jäi. Illan hämärtyessä vanhemmat lähtivät pikku-bebensä luokse, joka nukkui jo turvallisesti isoäidin peittelemänä. Me lähdimme kävellen kotiin, ravintolan huomasta harmaaseen sumusateeseen.

Kuinka miljoona kertaa olenkin kehottanut, että juhlikaa arkenakin ja pitäkää ystävistänne hyvää huolta. Etenkin niistä sydänystävistä.

Ihania iltoja ja onnea arvontaan!

-Henriikka

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittajaksi arvottiin Hanna L.

121 kommenttia

 1. Tiiana 4.1.2017

  Vltava olisi ehkä ykköskokeiluehdokas, mutta montaa muutakin voisi kokeilla.

  Vastaa
 2. Annafiinu 4.1.2017

  Oi, ystävät ja hyvä ruoka on mainio yhdistelmä! : ) Haluaisin käydä pitkästä aikaa Belgessä, muistaakseni viimeksi sieltä ainakin sai maistuvia simpukoita.

  Vastaa
 3. Maria 4.1.2017

  Amarillo on tuttu ja varma vaihtoehto, mutta olisi mukava käydä paremman puoliskon kanssa jossain molemmille uudessa ravintolassa, kunhan herra pääsee armeijasta lomille!:)

  Vastaa
 4. Mariem 4.1.2017

  Ehkäpä chicos ;)

  Vastaa
 5. Aikku 4.1.2017

  Amarillo, siellä tulee käytyä usein.

  Vastaa
 6. Minttu 4.1.2017

  Ravintola Tornissa olisi kiva käydä, siellä on ainakin drinkit ja maisemat kohdillaan :) Ruokaakin olisi kiva kokeilla siellä.

  Vastaa
 7. Henna 4.1.2017

  On montakin suosikkia, sanon STONE´ S burgereiden ystävänä, toki muutkin herkut menevät.

  Vastaa
 8. lotta 4.1.2017

  pitänyt jo pidemmän aikaan testata frans & amélie, joten sinne suuntaisi matka! :)

  Vastaa
 9. Petri 4.1.2017

  Casa Largo näyttää todella hyvältä ruokapaikalta ja tarjottavat herkullisen näköisiä.

  Vastaa
 10. lb 4.1.2017

  Ihania illanistujaiskuvia! Jos lahjakortin saisin, menisin varmasti hieman hienompaan ravintolaan kun opiskelijabudjetilla päädyn niin usein samoihin tuttuihin edullisiin ravintoloihin. Esimerkiksi Tornia olisi kiva kokeilla!

  Vastaa
 11. T 4.1.2017

  Kappeli! Suomalainen ja elegantti.

  Vastaa
 12. sh 4.1.2017

  Sanotaan vaikka tuo sama Casa Largo, espanjalainen ruoka kun maistuu.

  Vastaa
 13. Amanda 4.1.2017

  Näin kymenlaaksolaisena Helsinki (tai siis nolosti Hesa) on harvinaista herkkua. Siksi ois ihana päästä testaamaan näitä kliseitä, kuten Torni ja Kappeli.

  Vastaa
 14. Hnmri 4.1.2017

  Veisin ehdottomasti mieheni Ravintola Torniin juhlistamaan kolmekymppisiä hotelliyöpymisineen.

  Vastaa
 15. pikku-orkki 4.1.2017

  Asuinpaikan takia valinta rajoittuu Tampereeseen. Valitsisin ehkä Moro Sky Barin, koska näkymät! Toisaalta kunnolla syömään vois mennä Masuunissa tai Frans & Mariessa, jotka ovat vielä testaamatta.

  Vastaa
 16. Johanna 4.1.2017

  Lasten kanssa suosikeiksi ovat nousseet Italo ja Hesarin Memphis! Miljöönä Hesarin Memphis vie voiton mutta ruoka kummassakin on hyvää ja ehdoton plussa lasten huokeamman hintaisista annoksista!

  Vastaa
 17. Tea 4.1.2017

  Remontin, muuton ja arjen keskelle olisi ihana päästä viettämään puolison kanssa laatuaikaa Helsinkiin hyvän ruoan pariin. Paikaksi sopisi mikä tahansa lämminhenkinen paikka, pääasia että saa olla rakkaansa kanssa. Esimerkiksi tuo Casa Largo tai miksei vaikka Torni.

  Vastaa
 18. Tiffany80 4.1.2017

  Grill it! Kiinnostaisi kovasti, ruokalistakin näyttää tosi herkulliselle!

  Vastaa
 19. Susanna 4.1.2017

  Vltava tai Belge, molemmat ihania ja hyviksi havaittuja! Tuota Casa Largoakin olisi kiva kokeilla :)

  Vastaa
 20. llaura 4.1.2017

  Jyväskylässä Trattoria aukio on testattavien listalla – ja sopivasti yksi Jyväskylän Raflaamo-ravintoloista. :)

  Vastaa
 21. Xeveliina 4.1.2017

  Testaisin mielelläni Frans & Emilie -bistron Turussa!

  Vastaa
 22. Tilda 4.1.2017

  Ooh teidän testaama Casa Largo olisi ihan huippujuttu kokeilla, jos pääsisi Helsingin suunille eksymään! Toinen varma valinta on kuitenkin tietty tuttu ja turvallinen Amarillo, ah elämän vaikeat päätökset, ollaan aika onnellisten tähtien alla.

  Vastaa
 23. Veera 4.1.2017

  Upeita ja tunnelmallisia kuvia! Itse käyttäisin lahjakortin luultavasti ravintola Tammerissa, sillä olen ihaillut rakennusta ulkopuolelta ja ilallliskokemus majesteettisessa talossa olisi varmasti ikimuistoinen.

  Vastaa
 24. Frans & Marie olisi kiva testata.

  (Miksi oi miksi Casa Largon perustajat jättivät nimeensä kielioppivirheen! :D Sen pitäisi olla Casa Larga, kun casa on feminiinisukuinen. T. kielinörtti)

  Vastaa
 25. Sirpale 4.1.2017

  Belgessä on pitänyt käydä jo useamman kerran. Veisin miehen sinne yllätysillalliselle :)

  Vastaa
 26. Huldamaria 4.1.2017

  Frans & Marie kiinnostaa, on kiinnostanut jo pitkään!

  Vastaa
 27. M 4.1.2017

  Olipas tuolla paljon hyviä ja suhteellisen varmoja vaihtoehtoja. Suosikkina ehkä kuitenkin hyvin perinteinen Kappeli, mukavien muistojen vuoksi. Lahjakortilla olisi kiva kokeilla jotain uutta! :)

  Vastaa
 28. Frans & Marieta olisi kiva kokeilla.

  P.S. Kääk mikä kielioppivirhe tuon Casa Largon nimessä. :D Casa on feminiinisukuinen, eli Casa Larga pitäisi olla. T. Kielinörtti

  Vastaa
 29. Elena 4.1.2017

  Grill it!

  Vastaa
 30. Teemu 5.1.2017

  New York, Tampereella.

  Vastaa
 31. Juho 5.1.2017

  Vltava olisi kokeilun arvoinen ja mielenkiintoinen. Toki monta hyvää vaihtoehtoa kuten elegantti Torni. Olisi loistava tilaisuus yllättää ystävä. Mukavaa että jaoit kokemuksen, olen juuri menossa Casa Largoon.

  Vastaa
 32. Olivia Peltonen 5.1.2017

  Ehdottomasti Amarillo! Meksikolainen ruoka on siellä juuri sopivan tulista, lautanen tulee aina tyhjäksi ja vatsa täyteen :)

  Vastaa
 33. Laura 5.1.2017

  Frans & Amélie olisi valintani. Illallinen ranskalaisessa ravintolassa ystävien kanssa olisi ihana piristys pimeään tammikuuhun! :)

  Vastaa
 34. Katri 5.1.2017

  Virgin Oil. Raviolit. <3

  Vastaa
 35. Alexa 5.1.2017

  Casa Largoa olisi kiva päästä kokeilemaan :)

  Vastaa
 36. Q 5.1.2017

  Belge kiinnostaa!

  Vastaa
 37. Ilona Välimaa 5.1.2017

  Herkullisen kuvauksesi perusteella Casa Largo kuulostaa kokeilun arvoiselta paikalta!

  Vastaa
 38. Tanjaminna 5.1.2017

  Jos tänne Turkuun saisi lahjakortin käyttää, kävisin varmaan Frans ja Emiliessä tai Grill it Marinassa. Helsingissä todennäköisesti Vltavassa :) Nam!

  Vastaa
 39. Pimassou 5.1.2017

  Kyllä se on juuri tämä Casa Largo, jossa olen kerran käynyt isolla porukalla illallisella. Herkulliset annokset ja poikkeuksellisen ystävällinen palvelu takasivat upean illan. Sinne menisin mielelläni uudelleen. :)

  Vastaa
 40. Helmi 5.1.2017

  Casa Largo kuulostaa kyllä testaamisen arvoiselta!

  Vastaa
 41. Anna 5.1.2017

  Mulla tulee tasaisin väliajoin aivan käsittämättömästä syystä himo Belgen simpukoihin ja belgialaisiin ranuihin dijon-mayolla – vaikka en ole kyseisessä ravintolassa koskaan edes käynyt! Nyt voisi siis olla viimein aika testata, onko himotukseni kohde unelmoinnin arvoinen. Plussaa tietenkin siitä, että pääsisimme viettämään kultani kanssa tunnelmallisen date nightin herkkuruoan parissa! :)

  Vastaa
 42. bansunalle 5.1.2017

  Trattoria Aukio Keski-Suomen sydämessä, iki-ihanassa Jyväskylässä onpi listalla ! Muutin juuri takaisin opiskelukylääni ja mieli on jälleen avoinna uusille elämyksille jaettavaksi symppisten kuomieni kanssa :—)

  Vastaa
 43. mirkku 5.1.2017

  Legendaarinen Salve olisi jo korkea aika mennä kokemaan :)

  Vastaa
 44. klaara 5.1.2017

  Frans&Marie on vielä tutustumislistalla.

  Vastaa
 45. Juuli 5.1.2017

  Hirmu vaikia valita ku ois monta kiinnostavaa, mutta sanotaan nyt Kaarna :)

  Vastaa
 46. Teija 5.1.2017

  Kouvolan Fransmanni

  Vastaa
 47. Sari 5.1.2017

  Ravintola Torni, kaupunkimaisemat kohdallaan näin maalaiselle eikä ruuassakaan ole ollut valittamista silloin harvoin kun siellä on tullut käytyä

  Vastaa
 48. Arro 5.1.2017

  Tampereella Trattoria on odottanut listalla, se tekisi mieli testata lahjakortin turvin :)

  Vastaa
 49. Annika 5.1.2017

  Oficina Helsinki Kaivopihalla jo pitkään ollut kokeilulistalla!

  Kiitos vielä ihanasta blogistasi – ainoa mitä seuraan ja jonka pariin haluaa palata! Kuvat, tekstit, huumoripitoisuus ja fiksut jutut ihan ykköskombo! Kiitos!

  Vastaa
 50. Jenni 5.1.2017

  Oscar pub and grill!

  Vastaa
 51. letti 5.1.2017

  klassinenn kappeli-ilta kiitos

  Vastaa
 52. Marie H 5.1.2017

  Kyllä mä valitsisin noiden kuvien ja tunnelmien mukaan myöskin tuon Casa Largon. Ohi olen mennyt siitä monen monta kertaa, mutta enpä ole vielä koskaan astunut peremmälle.

  Vastaa
 53. Hepa 5.1.2017

  Casa Largo oli yhden kokemuksen perusteella tosi hyvä; tyylikäs mutta silti rento, palvelu hyvää ja asiantuntevaa, ruoka maistuvaa. Sinne menisin uudelleenkin! :)

  Vastaa
 54. Suvisini 5.1.2017

  Kuopiossa Ehta :)

  Vastaa
 55. Maijai 5.1.2017

  Casa Largo :)

  Vastaa
 56. oonaea 5.1.2017

  Tampereella Trattoria on vielä testaamatta, ehdottomasti sinne siis! :)

  Vastaa
 57. Silja 5.1.2017

  Angus Steak & Wine Lappeenrannassa :) Avopuolisolla on synttärit juurikin 11.1 joten veisin illastamaan!

  Vastaa
 58. sanntttu 5.1.2017

  trattoria vois olla sopivan erilainen !

  Vastaa
 59. Leena 5.1.2017

  Torni tai Kappeli kiinnostaisi illallispaikkana.

  Vastaa
 60. Braille 5.1.2017

  Lahjakortin käyttäisin varmaankin hyväksi todettuun Tampereen tornihotellin Grill It! -ravintolaan. :)

  Vastaa
 61. Hilla 5.1.2017

  Trattoria

  Vastaa
 62. jensu 5.1.2017

  Ihana tunnelma teillä kuvissa!
  Tosi moni ravintola kiinnostais, mutta Raffaello oli ehkä kaikista kiinnostavin.

  Vastaa
 63. Kristiina 5.1.2017

  Masuuni Tampereella!

  Vastaa
 64. Marjuska 5.1.2017

  PizzaBuffa Prisma Lielahti, Tampere olisi ykkösvalintani. Tykkään näistä vähän rennomman tunnelman ”syö niin paljon kuin jaksat” paikoista, joten PizzaBuffan haluisin katsastaa :)

  Vastaa
 65. Henna Mpaka 5.1.2017

  Amarillo on tuttu ja hyväksi todettu, mutta lahjakortilla luultavasti tulisi testattua jotain ihan uutta!

  Vastaa
 66. silja 5.1.2017

  Jyväskylän vaihtoehdoista kiinnostaisi kokeilla Trattoria aukio. :)

  Vastaa
 67. MarjaKoo 5.1.2017

  Kuvista välittyy ihana tunnelma! Täällä lähellä Pruuvi, mutta jos vain mahdollista, niin reissussa jotain aivan uutta.

  Vastaa
 68. Donja 5.1.2017

  Belgen simpukoita haluaisin maistaa.

  Vastaa
 69. Enni 5.1.2017

  Oi vaikka mitä! Ykkösenä kuitenkin Shanghai Cowboy, sitä olisi niiiin ihana joskus kokeilla ;)

  Vastaa
 70. Sarppa 5.1.2017

  Ois kiva käydä hienommassa ravintolassa, vaikka Kappelissa

  Vastaa
 71. Anna 5.1.2017

  Vltavasta masu aina täyteen :-)

  Vastaa
 72. Hanna L 5.1.2017

  On niin paljon hyvän kuuloisia ravintoloita! Ravintola Torni olisi kyllä varmasti hieno elämys!

  Vastaa
  • Henriikka 12.1.2017

   Onneksi olkoon. Selviydyit voittajaksi :) Laitan sähköpostia!

   Vastaa
 73. Elise H. 6.1.2017

  Täällä omalla asuinpaikkakunnallani valintani osuisi Rossoon :)

  Vastaa
 74. Edde 6.1.2017

  Tapas Barcelona!

  Vastaa
 75. Leena 6.1.2017

  VALJUSRAVINTOLAT: SULO JA HERMAN RENFORS

  Kauppakatu 20, Kajaani

  Se on lähellä asuinpaikkaani ja on tosi hyvä paikka illanviettopaikka seurusteluun.
  Arvonnassa mukana leenvikki(at)gmail.com

  Vastaa
 76. Piia 6.1.2017

  Trattoria Tammerin puisto täällä Tampereella!

  Vastaa
 77. Silmu 6.1.2017

  Suurin osa ravintoloista oli uusia, mutta Papa Albert vaikutti suloiselta paikalta. Kiitos kauniista tekstistä blogissasi!

  Vastaa
 78. Maj-Britt Sundqvist 6.1.2017

  Herkkis

  Trattoria tai Fransmanni Tampereella!

  Vastaa
 79. Marjo 6.1.2017

  Grill It! -ravintolaan

  Vastaa
 80. Liisa 6.1.2017

  Grill it! Marina on aina varma valinta.

  Vastaa
 81. Kaisa 6.1.2017

  Shanghai Cowboy ! En ole käynyt mutta kokeilemaan olisi kiva päästä.

  Vastaa
 82. iituliina 6.1.2017

  Vltavassa olen kyllä käynyt lasillisella useastikin, mutta syömistä en ole vielä kokeillut – kiinnostaisi!

  Vastaa
 83. Noora 6.1.2017

  Meillä tulee elokuussa miehen kanssa 10 vuotta täyteen ja olisi ihana juhlistaa sitä ravintola tornissa. ❤️

  Vastaa
 84. Minna 6.1.2017

  Amarillo, ei petä koskaan. Toisaalta kaikkea uutta kiinnostaa kokeilla, lahjakortin käyttäisin johonkin ravintolaan, missä en ole vielä ennen käynyt. Mukaan ottaisin uuden ihanan poikaystäväni!

  Vastaa
 85. Nellis 6.1.2017

  Vanha kunnon Amarillo on suosikkini :) Mukaan arvontaan.

  Vastaa
 86. Kaisa 6.1.2017

  Kappeli! Herkullista ruokaa ihanassa miljöössä.

  Vastaa
 87. Miukkis 6.1.2017

  Rosso! Se tuttu ja turvallinen :) Taatusti hyvää ruokaa siistissä ympäristössä.

  Vastaa
 88. Aurinkoinen 6.1.2017

  Rosso Jyväskylässä :) Olisi kiva mennä ystävien kanssa, mukana arvonnassa.

  Vastaa
 89. Joliel 6.1.2017

  Rakastan espanjalaisen keittiön herkkuja, joten ykkösvalinta on Casa Largo. Voisin elää pelkillä marinoiduilla kasviksilla, manchegolla ja oliiveilla :D Myönnettäköön, että myös mutkattomampi Ølhus Oslo houkutteli oluen, hotdogien (saa myös soijanakeilla, jee!), kimchin ja hapankaalen myötä. Molempi parempi :)

  Vastaa
 90. Sonja 6.1.2017

  Trattoria olisi valintani.

  Vastaa
 91. Peppis 6.1.2017

  Torniin! Vaikka ravintola onkin tietääkseni katutasossa, niin jälkkärijuomat sitten siellä varsinaisessa tornissa :)

  Vastaa
 92. Helmi 7.1.2017

  Casa Largo kuulostaa ihanalle ja se olisi kiva yhdistää Helsinki viikonloppuun! :)

  Vastaa
 93. marantella 7.1.2017

  Useampi vuosi kulunut viime vierailusta, mutta lämmöllä muistelen Virgin Oilin pizzoja!

  Vastaa
 94. Saimi 7.1.2017

  Chico’s on aina takuuvarma paikka! :)

  Vastaa
 95. Saara 7.1.2017

  Casa Largoon veisi tieni!

  Vastaa
 96. Noora 7.1.2017

  Virgin Oil on oma suosikkini :)

  Vastaa
 97. sucrin 7.1.2017

  Italo tai Frans & Amelie kiinnostaisi kokeilla. Kummassakaan en ole käynyt.

  Vastaa
 98. Petra 8.1.2017

  Helppo kysymys, ehdottomasti Kaarna baari&keittiö! Puhdasta, tuoretta ruokaa ja hyvä palvelu.

  Vastaa
 99. Niina 8.1.2017

  Käytiin kerran Kappelissa ja se oli aivan ihana treffi-ilta. Yrittäisin varmaankin siis Kappelia uusiksi, myös Vltava kiinnostaisi!

  Vastaa
 100. Tiasita 8.1.2017

  Muutin juuri takaisin Suomeen 5 espanja-vuoden jälkeen, joten lähtisin mielelläni verestämään muistoja ja lieventämään ikävää espanjalaisen ruuan äärelle casa largoon.

  Vastaa
 101. Anniina 8.1.2017

  Salve on omasta mielestä yksi Helsingin tunnelmallisin ravintola. Tosin enpä ole päässyt kyseisessä ravintolassa sen muuton jälkeen käymään, mutta uskoisin että paikka on kuitenkin onnistunut säilyttämään sen oman lämpimän fiiliksensä.

  Vastaa
 102. oonazofia 8.1.2017

  oih! itseäni houkuttaisi myös tuo casa largo, sillä olen lähdössä espanjaan vaihtoon ja heidän ruokakulttuurinsa on hyvin kutkuttava. en ole tuossa ravintolassa koskaan käynyt, mutta vaikuttaa upealta ja kunnioittavan maan tapoja!

  Vastaa
 103. Halejo 8.1.2017

  Frans & Camille -ravintola kiinnostaisi eniten, kun en ole siellä koskaan käynyt. :)

  Vastaa
 104. Juhtimus 8.1.2017

  Ei ole tulut aikoihin käytyä Amarillossa, joten päädynpä valitsemaan sen!

  Vastaa
 105. Tanja 8.1.2017

  Chico’s. Sinne voi viedä lapsetkin. Tuttu ja turvallinen.

  Vastaa
 106. Anne 8.1.2017

  Shanghai Cowboy. Ainakin olen tykännyt heidän lounaistaan!

  Vastaa
 107. Hetsukka 9.1.2017

  Bravuria valikoitui omaksi suosikikseni :)

  Vastaa
 108. Saarai 9.1.2017

  Rustik Kuopio olisi tosi kiva käydä tsekkaamassa! :)

  Vastaa
 109. tid 9.1.2017

  Rosso on kiinnostavin :-)

  Vastaa
 110. anna s. 9.1.2017

  Amarillo :)

  Vastaa
 111. Henni 9.1.2017

  Frans & Emilie kiinnostaa!

  Vastaa
 112. Seppo 9.1.2017

  Ravintola Ehta Kuopiossa olisi kiinnostava tuttavuus!

  Vastaa
 113. hilkka 10.1.2017

  Fransmanni :)

  Vastaa
 114. Hanne 10.1.2017

  Mun oma suosikki on Casa Largo, johon olen monet ystävänikin vienyt ja kaikki yllättyneet aina todella positiivisesti!

  Vastaa
 115. essi 10.1.2017

  Chico’s!

  Vastaa
 116. Petra 10.1.2017

  Mua kiinnostaisi Frans & Amelie :)

  Vastaa
 117. Annie Mink 10.1.2017

  Tampereen Torni-hotellin ravintolat kiinnostavat ja niitä olisi kiva testata :)

  Vastaa
 118. Olga 10.1.2017

  Näin manselaisena olisi lähiaikojen suunnitelmissa kivuta Torni-hotelliin ja käydä vaikka kahvilla Moro sky barissa. Samalla voisi vertailla, onko Tornista paremmat maisemat kuin Näsinneulasta!

  Vastaa
 119. Karoliina 11.1.2017

  Jyväskylän Amarillo on minun ja mieheni suosikki. Ja miksi <3 voin hetkessä palauttaa mieleeni sen kutkuttavan tunteen ravintolan hämyisestä nurkkapöydästä, jossa seurustelumme alkoi. Ollaan oltu naimisissa aika lailla yhtä kauan kui tekin ja vähintään vuosittain täytyy käydä kurkkaamassa onko meidän pöydässä tilaa ja mennä fiilistelemään. Aina päätetään että kokeillaan muitakin ravintoloita, mutta Amarilloon aina päädytään, minkäs teet :)

  Sun blogia on kiva seurata kaikkien muiden syiden ohella myös juuri siksi että olette myös puuhääpäivänne vasta ohittaneet :) mukavaa tätä vuotta teille molemmille!

  Vastaa
 120. Asta 11.1.2017

  Valmistumiseni kunniaksi ehdottomasti Torni. :) First time.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.