Mä oon tähdet taivaalla, mä oon vuori korkeella…

Rudia tsekkailemassa! Avauduin tässä jokunen aika sitten oikean ja väärän värisistä vihreistä seinistä (http://aamukahvilla.blogspot.com/2011/07/mista-taydellista-maalia.html). Voitteko kuvitella, että juuri-sopivan-vihreä seinänsävy löytyykin housuista mutta ei seinistä? (Luultavasti voitte, eipä tuo nyt mikään maailman yhdeksäs ihme ole.) Zara valloitti metsänvihreillä, maanläheisillä, asiallisilla pöksyillään. Pienellä vaaleahkon ruskealla nahkavyöllä asustetut pöksyt ovat niin tunnelmalliset ja monikäyttöiset, että ollaan taas sellaisen probleeman äärellä, että materiaan kiintyminen meinaa viedä mennessään. Tallinnan Zara siis tarjoili nämä kaunokaiset meikäläiselle.
Aamupäivä meni tyylikkäämmin: Vihreät housut saivat kaverikseen perinteisen, selästä avonaisen t-paidan ja miesten isot aurinkolasit. Mikäpä siinä nautiskella auto-tunnelmasta kera jeppis-tyyppien ja Escortin huonon ilmastoinnin.

Illalla kuitenkin vaihtui vapaammalle: Nokkelan räppärin Rudi-Ruudolfin keikalle vetäisin ruskean löysän paitasen t-paidan päälle. Taskulliset löysät paidat ovat miltei poikkeuksetta mainioita!

Hyvää keikkameininkiä tarjosi myös Katajainen Kansa. Näihin tunnelmiin, näihin maisemiin. On hyvä kaivella näitä Suomi-lookkeja arkistojen kätköistä, kun syksy saapuu ja lehdet lakastuu. Tää jeees.
-H

2 kommenttia

  1. Anonymous 28.8.2011

    missä noi keikat oli?:) näyttää vähäsen kummulta?

    Vastaa
  2. Henriikka 28.8.2011

    Kyllä vain! Ovat kummusta, oikein siis huomioit.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.