Jää hyvästi kesä !

_MG_0801 kopio_MG_0820 kopio _MG_0826 kopio _MG_0838 kopio _MG_0698 kopio _MG_0755 kopio _MG_0760 kopio _MG_0814 kopio _MG_0808 kopio _MG_0862 kopio _MG_0673 kopio _MG_0858 kopio _MG_0854 kopio_MG_0625 kopio_MG_0761 kopio_MG_0882 kopio _MG_0846 kopio_MG_0871 kopio

Siinä se oli. Kesä 2015 kauniissa paketissa. Rakkauden kesä, niin kuin kaikki edellisetkin. Kylmä, kaunis kesä. Sunnuntain Huvilateltta ja Susanne Sundfør kruunasi kaiken. Oli timanttinen keikka ja se oli se kaivattu, esanssinen ja katkera säilykekirsikka kakun päällä.

Parvekkeen ovi on auki, tuuli viimaa sisään, ja pihalla on pilkkopimeää. Ei ollut hetki sitten vielä. Muuttolinnut sukivat jo sulkiansa, kiurut pysyvät taas poissa monen monituista pitkää kuukautta. Kaivan tummanvihreän villapaitani kaapista ja tervehdän tulevaa aikakautta.

Syksy 2015. Rakkauden syksy, niin kuin kaikki edellisetkin.

– Henriikka

8 kommenttia

 1. ida365 1.9.2015

  Tuo mekko on niiiiiiin mahtava! Katoin jo viime postauksesta tai jostain, että onpa se tosi söpö. Etenkin näissä kuvissa, missä on alkusyksyn tunnelmaa. Rakkauden syksy, sitä odotellessa <3

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Kissamekko on kieltämättä vertaansa vailla hihi.

   Ja rakkauden syksy on täällä dippadii. Tätä on odotettu.

   Vastaa
 2. Tiina 2.9.2015

  voi ei tuota mekkoa kun se täällä nyt toistuvasti vilkkuu ja näyttää aina vaan paremmalta. katsoin jo malliston sneak peak -kuvista aikanaan että tuo olisi niin unelma, mutta ihan liian kallis opiskelijalle. pyörittelin sitä alejen aikaan jopa ostoskorin puolella, mutta en sitten kuitenkaan uskaltanut, ku enhän edes tiedä saanko valmistumisen jälkeen töitä ja sitten pitäisi ostaa makaroonia eikä mekkoja. toisaalta, olisiko mikään enemmän minun näköinen kuin kissakas valmistujaismekko… ehkä täytän vielä yhden lottokupongin!

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Toivottavasti lottokupongin täyttäminen kannatti ja kisumekko koristaa vaatekaappiasi. Jos ei vielä, niin täytyy kyllä sanoa, että kissakas valmistujaismekko kuulostaa aivan ihanalta. Harkitse siis vakavasti tsihi.

   Kiitos kivasta kommentista Tiina.

   Vastaa
 3. Katja 2.9.2015

  Onpa ihana mekko! Kauempaa sitä katsoi, että siinä olisi ollut sadepisaroita, mutta lähempi tarkastelu paljasti pienet kukat :) Ensimmäinen visiittini täällä, Pupulandian Jenni linkkasi sinut omaan postaukseensa ja tulin kurkkaamaan. Taidan siirtyä kurkkimaan vielä vähän lisää postauksiasi :) Tunnelmallista syksyä!

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Kiitos kiitos Katja. Mukava kuulla, että oot Jennin kautta löytänyt tänne. Pysy ihmeessä linjoilla, jos yhtään nappaa.

   Ihanaa syksynjatkoa myös sinulle.

   Vastaa
 4. Helmi 2.9.2015

  Jos tuo neljäs kuva on otettu väliajalla niin mä istuin siinä rappusilla sun edessä. Jos olisin tajunnut olisin tullut moikkaamaan :)

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Niinkö! No voihan, silloinhan me juuri niitä näpsittiin.

   Parempi onni ensi väliajalla hihii.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.