Taas pätevä syy odottaa syyskuuta!

Vanhat villapaidat ovat heikko kohtani. Ehdottomasti. Napeilla tai ilman, kuoseilla tai selkeän yksivärisinä. Kasari ja ysäri menee täysin läpi, kunhan paita on istuva. Kolmiokaulus-malli on ainoa sellainen ”ei”, mikä tulee näin äkkiseltä mieleeni. Eikä sekään ole ehdoton ei.
Helsingin Valtterin kirpputori on Suomen kirpputoreista lähinnä sydäntäni. Sinne mennäkseen tarvitsee oikean asenteen ja jopa hieman henkistä valmistautumista, mutta useimmiten reissu palkitsee vierailijan. Olen ollut useasti myymässä, mutta toisinaan vain kiertelen ostajan asemassa. Sunnuntaina viimeisillä tunneilla tavaraa lähtee halvalla, sillä porukka haluaa päästä roinastaan eroon. Joskus jopa dyykkailin kirpputorin edessä suurilla roskiksilla.

Kuvissa oli eräs viime hetkien senttilöytö. Eräs herttainen mummo halusi päästä villapaidastaan ja minä  nappasin sen euron hintaan. Myös villapaidat ovat erittäin pätevä syy odottaa syksyä. Jesss huomenna Kiinaan.

Henriikka

3 kommenttia

 1. Anonymous 8.8.2011

  Ihana villapaita! Itse kaivelin mammani vaatekaappia, josta ei ole heitetty ainuttakaan vaatetta pois sitten 60-luvun! Pari neuletta lähti sieltäkin mukaan, mummuhaju kaupan päälle.

  Ihanaa Kiina-reissua teille! Viimevuonna oltiin orkesterin kanssa Shanghaissa. Se on hassu ja kuuma maa. -Emma

  Vastaa
 2. Henriikka 8.8.2011

  OIOI mummuhaju! Minulla on mummihajuisia löysiä housuja, joissa on kuminauhat kantapäiden alla ja vaarihajuisia flanellipaitoja.

  Minulle tämä uusi villapaita on huomattavasti pienempikokoisempi kun noin yleensä ottaen villapaitani, mutta se on virkistävää. (usein käytän sellaisia hugeja)

  kiva kun laitoit viestiä, peace and love.

  Vastaa
 3. Anonymous 8.8.2011

  tykkään ihan tosi paljon tuosta villapaidasta!

  -K

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.