Kukkapenkki

Olen viettänyt vapaapäivää. On aivan sunnuntai-olo ja kuinka täydellistä, että huomenna kun on se ”maanantai”, niin onkin perjantai. Ihanat kaverit saapuivat yökylään ja valtasivat asuntomme: leffoja on pyöritetty, käyty kokeilemassa Carlingsin alefarkkuja ja rautatieaseman edustan pr-tiimi menetti ansiostamme monia ilmaisia Activia-jukurtteja. Rautatieaseman viereiseen postimuseoon on vapaapääsy koko hiihtolomaviikon, se on ihanaa. Sadoittain ja tuhansittain postimerkkejä ja -kortteja!
Kuvien tyyli on viimeviikonloppuisilta synttärikekkereiltä. Ajattelin laittaa päälle jotain rentoa, mutta kerrankin tyköistyvää. Yllätykseksi nousi semmoinen seikka, että koko muu tyylikäs juhlaväki oli pukeutunut mustaan ja pieniin värillisiin yksityiskohtiin. Minä taas vihreissä housuissani ja kuviopaidassani olin kuin kävelevä kukkapenkki. Mutta ei se mitään, sillä viihdyin!
Korvat (korvikset!) sekä kynnet loistivat kullanvärisinä. Voicen muotiviikoilta ostettu kynsilakkapullo on Isa Doran, ja siitä täytyy kehaista ID:tä, että kynsilakka pysyy sitkeästi kynsissä. Kerrankin. Etenkin kahden kerroksen lakkapinta on laiskan lakkaajan suuri ilo. Huulissa on tuttu Max Factorin Pearl Orange, joka on se tuttu ja turvallinen. Niiden päivien pelastaja, jolloin kasvot tuntuvat jotenkin kadonneen.

Asiasta miljoonanteen, tsekatkaa tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa polvilumpioni? Eikö näytä jotenkin, öööö, terävältä?

Lopuksi kiitokset eilisen ihanista kommenteista, tulipa niistä taas hirmuinen kasa. Ja hyvä niin, mun mielestä vuorovaikutus onkin ehkäpä se bloggauksen paras juttu. Ja mielelläni vastaan kommenteihinne, pahoittelut että usein pikkuisella viiveellä. Goodnight kauniit ja komiat.

Henriikka

11 kommenttia

 1. Tara 23.2.2012

  Tosi upea kuva susta tuo ensimmäinen! Hiukset on siinä jotenkin niin kuvan kauniisti :)

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2012

   Voi kiitos, itse koin että ne eivät oikein asettuneet, mutta hyvä jos AINAKIN KUVISSA näyttävät hyviltä. tsih.

   Vastaa
 2. Anonymous 23.2.2012

  Kiitokset postikortista!!

  Koristaa nyt jääkaapin ovea, varsinaiselle aitiopaikalle päässyt siis.

  Turkulainen lukija kiittää

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2012

   Teitä turkulaisia lukijoita oli niin yllättävän paljon. Turusta ja Oulusta oli eniten, toisaalta voi olla että te olitte vain nopeimpia. Hihah aitiopaikka, jännittävää. Toivottavasti se ei kerää suuresti kritiikkiä siinä.

   Vastaa
 3. Anonymous 24.2.2012

  olen samaa mieltä Taran kanssa! tosi ihana asu,keväinen sellainen :) nasu86

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2012

   Kiitos nasu. Kevät tulee ja minä oon iha kukkahumuissa, musta saa jäädä. Ainakin muutamiksi päiviksi.

   Vastaa
 4. Sensaatio 24.2.2012

  Sulla on kyllä niin ihana tyyli ja blogisi on aivan paras <3

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2012

   Thank you! Ja tiedätkö, selailin omaasi ja eipä ole yhtään hassumpi sekään. Oikein kiva!

   Vastaa
  • Sensaatio 24.2.2012

   Awww, kiitos :)

   Vastaa
 5. Anonymous 24.2.2012

  Oi kuinka ihana asu! Mun pitää vielä kiittää vähän myöhässä siitä postikortista! Tulin erittäin nuutuneena kotiin ja siellä se minua postilaatikossa odotti. Piristyin heti kovasti :> Oot kyllä ihan huippu bloggaaja!
  t. Karolina

  Vastaa
  • Henriikka 25.2.2012

   Huippukommentti, kiitos siitä. Tämä piristi hitusen nuutunutta työpäivää kovin kummasti. Ole hyvä vain kortista, hyvä että se löysi tiensä oikeaan osoitteeseen!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.