Holtittoman päivän ostoksia

Me täällä toimituksessa pistimme lauantaina vähän ranttaliksi, kun kiersimme Helsinkiä ja samaa tahtia kukkaronnyörejä auki. Toimituksen jalat olivat viiden tunnin rupeaman jälkeen niin tohjona, että seuraavat viisi tuntia meni sohvalla.

Onneksi seurana oli sisar. Hän oli muutaman yön piipahduksella Helsingissä ja sohvasurffasi meillä sen aikaa. Päätimme antaa kevään viedä ja kiertää holtittomasti Punavuoren putiikkeja ja kuppiloita, joista kantautuu kakun ja kahvin tuoksu.

Aloitimme kävelyretkellä Vanhaan Kauppahalliin sekä brunssista Deli Café Mayassa. Siitä jatkoimme sikin sokin Fredaa pitkin Iso-Roballe, jonka jälkeen Yrjönkadun mutkan kautta Bulevardille ja siitä Korkeavuorenkadulle saakka. Sellainen retki voi kestää puoli päivää, jos pysähtyy lähes joka paikassa.

Mitä ostoskoriini tippui? Ylimmässä kuvassa on saalis koko komeudessaan.

Observer’s notebook: trees – muistivihko, Papershop
Kultakalakuvioinen, vaaleansininen pahvirasia, Papershop
6 kpl ranskalaista, maailmaa nähnyttä, metallista sorbettikippoa, Les Belles ANTIQUES
Syvänvihreä keittiöpyyhe/miniessu, Pino
Notes-muistikirja, Putinki

Näitä tavaroita esitellässäni ihmettelen, kuinka blogeissa joskus esiteltiin vähän väliä jotain ostoksia. Eikös oman ostoskassin esittely ollut sellainen yksi blogien tulipilari joskus, kun ATK-sanan käyttö oli vielä in? Kuinka ihmiset ostivat niin paljon ja niin usein?

Tästäkin kirjoituksesta tuli jo vähän sellainen olo, että mitäs minä nyt tässä makeilen uudella materiallani. Mutta hitsi tuossa matolla pötköttää kivoja juttuja.

Arvatkaa mitä tänää kävi? Menimme Jannen kanssa tuttuun tapaamme maanantaijoogaan. Astelimme pimeään saliin ihmetellen, kunnes tajusimme: ”Eiiiiii! Tänään ei ole joogaa, kun on hiihtoloma!

No, kysyimme luvan, jos saisimme jäädä tyhjään saliin pitämään oman harjoituksemme. 45 minuutin treeni oli huippu: ylös-alas-ja-keskellekin katsovaa koiraa, lattialla luikertelevaa käärmettä ja möykyssä kiikkuvaa apinaa.

-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.