Miksi aina muulloin tekisi mieli ottaa päiväunet paitsi sairaslomalla?

sairasvuode

Arjessa suurimpia haaveitani on käpertyä toimiston valkoiselle sohvalle ja ottaa pienet torkut. Vaipua työpäivän keskeltä omaan onnenmaahan ja palata sitten parinkymmenen minuutin päästä mukanaan köntti energiaa.

Eilen iski kuume. Iski vain kuin salama kirkkaalta taivaalta. Oli brunssi ystävän kotona, ja jäseniä alkoi särkeä. Sitten alkoi päänsärky, sitten nousi kylmyys. Hyppäsin bussiin ja pysäkiltä kotiin tuntui olevan kilometrien matka. Hyppäsin peittomereen, sain sinne kannettuna kaksi isoa mukillista mustaherukkamehua. Hytisin aikani ja nukahdin.

Tänään olen sairaslomalla. Ärsyttää. Pitäisi olla unelma käsillä, mahdollisuus päiväuniin, mutta en osaa kaivautua vilttien alle koisimaan. Tönötän sohvalla silmät enemmän auki kuin koskaan. Vähän väliä tulee puhelimeen viesti: ”Olethan muistanut juoda kuumaa, olethan muistanut ottaa päikkäreitä?

Kaikki on aina niin paljon hauskempaa silloin, kun siihen ei ole mahdollisuutta.

-Henriikka

Kuva: Str-trends

2 kommenttia

 1. Tiedän niin tunteen. Minä myös haaveilen nukkuvani pitkään kun siihen tulee mahdollisuus. Ja sitten kun se mahdollisuus tulee olen klo 7 heräillä. Pikaista paranemista!

  Vastaa
  • Henriikka 11.12.2015

   Hehee, hminen on niin outo tyyppi – mikään ei kelpaa.

   Onneksi kipeys meni pikaisesti pois, eikä tarvinnut kauaa sängynpohjalla virua. Kiitos kommentista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.