Leikatkaa farkuista lahkeet pois!

Peruspäivä: kaljunäköiseksi tekevä nuttura ja halvalla ostettuja vaatteita. Lämpöö ja lempee. Siis oikeestaan vallan mainio päivän sisältö.

 Korvissa killuvat JC:stä ostetut ristikorvikset (niitä taitaa vieläkin    roikkua joissain kaupoissa siellä ale-puolella), paidaksi valitsin      lahjaksi saadun H&M:n lyhyehkön paidan (selkä on musta ja edessä räikeä kuvio) ja jalassa kulahtaneen siniset kirpputorikengät. Pikkusiskoltani olen joskus saanut mustan ruusu-sormuksen ja se kelpasi sormeeni myös. (Isoja sormuksia pidän usein oikeakätisenä mieluummin vasemmassa kädessä, jotta esimerkiksi taskun kaivaminen on yksinkertaisempaa)

Pöksyiksi päätyivät vanhoista miesten farkuista leikatut sortsit, joissa on likaisen valkoiset kiristysremmit sivuissa ja taskuissa kummallinen nahkapalanen. En itse ole koskaan oikein päässyt jyvälle siitä, että farkkusortseja ostettaisiin kaupasta. Itselläni  vanhoja farkkuja tuntuu kyllä löytyvät leikattaviksi ja kirpputorit ovat pullollaan mageita uniikki-yksilöitä.

Näillä porhalletaan aamusta iltaan. Mitäpä tässä muuta selittelemään. Kukkia ollaan muka yritetty ostella muuton alla pahvilaatikoihin peittyvään kotiin piristeeksi. -Henriikka

5 kommenttia

 1. Anonymous 1.8.2011

  Hei hauskat nuo vyöt noissa sortseissa! Etkä sinä näytä kaljulta. :)

  Vastaa
 2. Anonymous 1.8.2011

  tpsi hienot noi shortsit! ja jälleen näytän uppelta:)

  Vastaa
 3. Henriikka 1.8.2011

  kiitos anonyymeille kommentoijille innostavista viesteistä. Parasta on, että pököt ovat myös hyvät jalassa. Eikun kirpputoriostoksille siitä metsästämään vanhoja jameksia.

  Vastaa
 4. Katinen 3.8.2011

  Kuka ois voinu uskoo, että ikivanhat farkut voi vielä saaha näyttää hyvältä :) ..ja ilmeisesti löyty asunto Helsingistä?

  Vastaa
 5. Henriikka 4.8.2011

  Asunto löytyi kyllä vaan! Helsinkiin muutto olis sunnuntaina sitten.

  Usein ikivanhoista jutuista syntyy ne kaikista parhaimmat jutut.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.