Hetki ennen tippiä ja tappia

_mg_1057-kopio

Viikonloppu. Pitäisi olla jo kailottamassa tippiä ja tappia pikkujouluissa, mutta päätin tulla vielä kotiin ennen rientoja. Parasta vetää kymmenen syvää hengenvetoa, käydä suihkussa, lisätä kirkkaanoranssia huulipunaa ja lähteä vasta sitten liikkeelle. Luulenpa, että pikkujouluistakin tulee kivemmat, kun minulla on keuhkoissa hiilidioksidin lisäksi myös hippunen happea.

Ylihuomenna on kolmas adventti. Yleensä silloin tuntuu kuin jouluun olisi enää pieni hetki. Nyt kun jouluaatto on lauantaina, neljännen adventin ja jouluaaton väli on maksimaalinen. Joudun odottamaan vielä niin pitkän tovin!

_mg_1088-kopio_mg_0962-kopio

Tänään vietettävät pikkujoulut ovat Asennemedian. Ihana mennä lösöttämään tutun porukan keskelle. Tänään paljastettiin, että meidän huippujengiin liittyvät vuoden alusta myös Mari ja Arttu. Welcome, welcome!

Huomenna pidämme Seikkailukerhon pikkujoulut: suuntaamme joulumarkkinoille ja trampoliinipuistoon, jonka jälkeen syömme ja saunomme. Olemme myös uhitelleet valmistavamme joulun kunniaksi yhdet GT:t, mutta näen jo huomisillan silmissäni: ”Ei nyt jaksa. Jos laitetaan vaikka kahvi tippumaan. Vai jaksaako laittaa?”

_mg_1029-kopio _mg_0997-kopio

Mummojen suosikkitakki on palvellut pikkupakkasten päivinä. Siitä tulikin mieleeni, että tämä onkin ollut hyvä houkutin tulevaa mummoystävääni ajatellen. Kevään SPR:n yhteistyön yhteydessä lupasin hankkia mummoystävän tämän vuoden puolella. Myönnän, etten ole sitä ehtinyt tekemään. Ystäväkurssien aikataulut ovat vain menneet omieni kanssa ristiin. Mutta vuosi 2017 tulee olemaan mummokaverin vuosi.

Ranteessa kulkee uusi musta, kultareunainen kello. Daniel Wellingtonin valkotauluiset miestenkellot ovat olleet jo viitisen vuotta käytössä, joten helposti kyllästyvä hurrasi uusille mustille näytöille.

_mg_1100-kopio

Turhaa puhetta riittäisi liukuhihnalta. Siitä tulikin mieleeni, että kävin tänään Fazerin leipomossa, jossa joulutortut rullailivat nätteinä riveinä liukuhihnalla. Hypnoottista. Toisella liukuhihnalla omenamuffinssit kulkiva rinta rinnan sovussa; ilmeisesti joulumielellä.

Nyt pikkujouluihin! Kuulemme taas.

-Henriikka

Joululahjaksi minulta ja DW:ltä:
Käytä Daniel Wellingtonin nettikaupassa koodia ”aamukahvilla”, niin saat 15 % alennusta tilauksestasi. www.danielwellington.com

kello/DW (saatu), takki/second hand, kengät/Vagabond

4 kommenttia

 1. Suvi 9.12.2016

  ”Hippunen happea”! En kestä, kuinka hauska sanapari :D

  Vastaa
  • Henriikka 16.12.2016

   Nauroin itsekin kyseiselle. Aivan älytön yhdistelmä. Kirjoittaessa tulee niin mieleen kaikkia sanoja ja sanontoja, joita ei ikinä käyttäisi puhuessa.

   Vastaa
 2. sannero 9.12.2016

  Toi sun puttura hipoo täydellisyyttä, niin siisti mutta kuitenkin rennon huoleton!

  Vastaa
  • Henriikka 16.12.2016

   Oh! Yllättävä kehunaihe. Kiitos. Se on kyllä just niin rennosti hutaistu, kun vaan voi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.