Kun ei pikkulaukkuihin koskaan mahdu mitään.

IMG_4489 (kopio)

Kaikissa katumuotikuvissa naiset kantavat suloisia, pikkuisia veskojaan. On clutcheja, pieniä käsilaukkuja ja vaikka mitä laukunnäköisiä, enkä yksinkertaisesti voi ymmärtää, kuinka he saavat laukkuihinsa mahtumaan yhtään mitään. Ihmettelen, missä he kantavat puhelintaan, kotiavaintaan tai lompakkoaan. Saati kaikkea muuta, meikeistä laastareihin ja bussikortista hiuslakkaan.

Lähden hyvin harvoin kotoa ilman avaimia, lompakkoa ja puhelinta. Usein matkassa kulkee myös puuteri, läppäri, vesipullo ja kalenteri. Siksi selässäni nähdään usein reppu tai olalla suuri nahkalaukku. Näiden rinnalle olen etsinyt pienempää laukkua niitä tilanteita varten, kun en tarvitse kaikkia välttämättömyyksiä matkaan. Oikea pelastus on ollut musta, nahkainen neliölaukku.

IMG_4471 (kopio) IMG_4473 (kopio)

Maailman käytännöllisin laukku löytyi WST:ltä. Alun perin laukku on & other storiesin ja kiitos heille, ensi kertaa universumin naurettavin lompakkoni mahtuu johonkin sievään laukkun. Jos laukku on tetris, niin omaisuuteni muodostaa ne täydelliset palaset siihen: pullea lompakko, lituska puhelin, avaimet ja puuteri. Kaikki sujahtavat laukkuun niin näpsäkästi. Halleluja.

IMG_4475 (kopio)

Olo tuntuu vapaammalta, kun on asiat hyvässä järjestyksessä kevyessä laukussa. Pidemmän korren totaalisen vapauden myötä vetävät vain vyölaukut.

-Henriikka

8 kommenttia

 1. Janni 3.3.2014

  Hei, teilläkin taitaa olla Ikean sohva :D Ja toi lompakkohan näyttää kivalta!

  Vastaa
  • Henriikka 14.3.2014

   Yep, Ikean sohva rantautui meillekin. Tosin kierrättämällä. Rakas lompakko on palvellut hyvin, mutta eihän se mikään kaunein yksilö ole!

   Vastaa
 2. Liina 3.3.2014

  Miksi sun (äärimmäisen suloisen) lompakon ympärillä on ponnari? :D

  Vastaa
  • Henriikka 14.3.2014

   Hihihi. Ponnari on sitä varten, ettei lompakko levähtäisi esimerkiksi laukkuun vaan pysyisi kasassa. Se kun on sellainen vähän lörppö!

   Vastaa
 3. Hannele 3.3.2014

  Komppaan! Olen onnistunut jo rikkomaan yhden pikkulaukun, koska jukolauta sullon sen aina liian täyteen tavaraa :D.

  Itse muuten sujautan yleensä baaripikkulaukkuun lompakon sijaan ihan vain ne tärkeimmät kortit, en tajua miksi sitten tungen ne arkiminikset aivan täyteen kaikkea mahdollista…

  Vastaa
  • Henriikka 14.3.2014

   Kiitos kommentista Hannele! Ihana kuulla, että muutkin painii pikkulaukkuongelmien kanssa.

   Vastaa
 4. Hanna L 5.3.2014

  ”Pidemmän korren totaalisen vapauden myötä vetävät vain vyölaukut.” :DD Oot niin loistava! Toi lapsuuden hiustyylit-juttu oli kans tosi mahtava!!! Mistä keksit noin hauskan idean?

  Kiitos, että oot niin piristävä! :)

  Vastaa
  • Henriikka 14.3.2014

   No mutta, kiitos itselle huikeasta kommentista! Hiustyyli-idean alkuperää en oikeastaan edes muista. Mukava kuulla, että sekin hupsu idea upposi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.