Kaikki rakastaa Kari Aaltoa


Olen suuri Kari Aalto -fani. Minäkin. Emmeköhän kaikki ole, ketkä olemme hänen touhujaan seurailleet. Olen myös seurannut fanaattisesti kevään aikana ilmestynyttä Basson talk showta Kari Aallon isännöimänä. 12-osainen video- ja radio-ohjelmasarja starttasi toukokuun alussa, ja shown vieraina ovat olleet muun muassa näyttelijä Krista Kosonen, seikkailija Riku Rantala ja elämäntapakeskisormi Jone Nikula. Jos pysyn laskuissa pitkän matikan A:llani, niin nyt mennään jaksossa 9.

Nauran joka jaksolle kippurassa. Ajattelin vain vinkata, jos jollain ruudun takana olisi samanmoinen huumorintaju ja viihdemaku. Te voitte katsoa heti monta jaksoa putkeen, eikä tarvitse tuskissaan venailla seuraavaa. Kannattaa tsekata jokainen jakso. Vähintään kerran. Eikä kaikki tietenkään ole mitään silkkaa huumoria: pidän Karin vilpittömyydestä, kerrankin joku kysyy ja kommentoi asioita suoraan. Kari vaikuttaa elävän unelmaansa aika täysillä.

Isäntänä Kari Aalto on Basso Median ja Lyhty ry:n yhdessä toteuttama värikäs haastatteluohjelma, jonka mahdollistajana toimii RAY. Video- ja radiojaksot julkaistaan maanantaisin alkaen 5.5. radio-ohjelma Hikisessä iltapäivässä sekä basso.fi:ssä.

Katso ja kikattele. Noin 5-minuuttiset pätkät löydät täältä.

– Henriikka

 

7 kommenttia

 1. Ida365 3.7.2014

  HENRIIKKA!!!!!! EIHÄN!!! KIITOS!!!!!! MÄ OON MISSANNU TÄN!!!!!!!! Kari on ihan mahtava, oon saanut vaihtaa sen kanssa pari sanaa kun järkättiin viime vuonna se Pilke-konsertti, jossa Pertti Kurikan nimipäivät esiinty. Huippuu, huippuu! Ai että tääkin meitä yhdistää, HUH HHHU!!!!

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2014

   No tota voi kutsua jo sekoamiseksi.

   <3 ole hyvä

   Vastaa
 2. Karoliina 3.7.2014

  Kari Aallosta en ole ennen tätä juttusarjaa kuullut, mutta bassolta sattumalta satuin pari kertaa kuulemaan. Erityisesti nettipoliisijakso oli musta kiva! :)

  Vastaa
  • Sra 3.7.2014

   Komppaan, mustakin erityisesti toi nettipoliisijakso oli hyvä! :) Ja Riku Rantalan vierailu kans!

   Vastaa
 3. Paju 3.7.2014

  Kari on niin symppis <3 Mutta mikäs on sun pepun tarina?

  Vastaa
  • Henriikka 3.7.2014

   APUA! Mitä tää kysymys oikein tarkoittaa? Naurattaa aivan kamalasti. Mikä ihmeen tarina? HAhahaha :—D Pitäiskö mun kirjoittaa mun pepusta joku romaani?

   Vastaa
   • Henriikka 3.7.2014

    AAAA! Ahahaha mä en niin kestä. Katsokaa kaikki jakso 1.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.