Aamukahvilla & uusi visuaalinen ilme (ihanaa!)

    Tämä ei ole kovinkaan kummoinen askel ihmiskunnalle, mutta jukra sentään, kuinka valtava juhlapäivä tämä on itselleni. Blogillani on, yli seitsemän vuoden jälkeen, uusi ulkoasu. Eikä pelkästään ulkoasu, vaan kokonainen visuaalinen ilme; logot, värit, fontit, Facebook-bannerit ja kaikki hienoudet. Kirjoitan tätä hymyssä suin ja isolla ylpeydellä.

On ollut jo pitkään olo, ettei vuodesta 2012 (eli melkein blogin alkulähteiltä) palvellut ruutupaperitausta enää kuvasta nykyistä meininkiäni. Instagram-tilini ja blogini ovat olleet vähän eri paria, ja visut muutenkin vähän muutaman vuoden takaista Henriikkaa. Vaan eipä ole enää. Iiiiiiik!

Visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan toteutti ystäväni ja upea taituri Ida Timonen (Ida Timonen Creative), ja koska logoa voi hyvin soveltaa valokuviin, esimerkiksi näissä kuvissa on valokuvia myös ystäviltäni Eevalta (Eeva Mäkinen) ja Doritilta (Dorit Salutskij).

Teiltä toivoisin avoimia kommentteja ja mielipiteitä ulkoasusta ja erityisesti blogin toimivuudesta: löytyykö bugeja tai onko jotain, mihin toivotte lukijoina muutosta? Näyttääkö joku hassulta tai vinksahtaneelta? Eri selaimet ja laitteet kun voivat joskus elää vähän omaa elämäänsä. Minun olisi niin tärkeä tietää tällaisista.

Hurraa, ihan oikeasti! Huomenna ostan itselleni kakkua, kun saavun viikonlopuksi Helsinkiin. Ja maksan Idalle kakkupalan verran extraa, kun hän on jaksanut odotella viikkokaupalla (kuukausikaupalla…), että palaan tunturista, vastaan hänen viesteihinsä ja edistän asiaa.

-Henriikka

10 kommenttia

 1. Mahtijanne 10.4.2019

  Jeee upeet !!!

  Vastaa
 2. Lottay 11.4.2019

  No onhan se upee 😍

  Vastaa
 3. Saaaraaa 11.4.2019

  Upeat on! Mulla on muutamia huomioita: tuo teksti osuus ainakin androidilla on kovin kapeaa ja vähän vaikea lukea. Ja noi väribannerit ei ihan osu oikealle kohdallaan. Rakastan tota kahvikuppia❤

  Vastaa
 4. Elina 11.4.2019

  Tyylitellyn upea ilme kaikissa kanavissa! Kahvikuppi-uu on mun lemppariyksityiskohta. Huomio: iphonen/safarin näkymässä header image ei ulotu reunasta reunaan, oikealle jää hassusti valkoista. En tsekannut tekeekö kaikilla laitteilla samaa.

  Vastaa
 5. Piia 11.4.2019

  Hienon näköinen on :) Ainoa mikä otti silmään, oli tekstin keskitys; itse tykkään enemmän että joko ei keskitystä ollenkaan tai sitten tasaus molemmilta sivuilta, mutta tämä taitaa olla enemmän mielipideasia kuin varsinainen bugi! :D

  Vastaa
 6. Annukka 11.4.2019

  Hyvältä näyttää, kahvikuppi-u on lemppari! Joskin tällaista äikänope-nipoa kyllä häiritsee tavuviivojen puute noissa joissa nimi on kolmella rivillä. :<

  Vastaa
 7. Mari vaan 11.4.2019

  En tiedä miltä näyttää koneella, mutta puhelimella oikein toimiva! Erityisesti sykähdyttää tuo vihreä banneri, kun teillä on kotonakin se vihreä katto, niin täällä ollaan nyt vähän kuin kaikki teidän vihreän katon alla =D

  Vastaa
 8. eerika 11.4.2019

  Bannerin alla oleva mainos näkyy itsellä ihan giganttisena, isompana kuin banneri ! Mutta se voi toki riippua ihan vaan siitä mitä minulle yritetään markkinoida ja olla susta riippumaton asia :-D

  Muuten tosi ihana ja kuvastaa mielestäni blogia just hyvin :—) Kahvikuppi U on symppis !

  Vastaa
 9. Saaaraaaaa 13.4.2019

  Kaupallisuus on ok, mutta nuo mainokset, jotka pitää erikseen likata pois ovat kyllä turhauttavia:(

  Vastaa
 10. LauraJ 13.4.2019

  Wau! Tosi hieno toteutus! Värit, grafiikat, fontit natsaa. Erityisesti tykkään värielementtien sommittelusta, kun tulee vähän overflowta 👌

  Mobiilissa vois fiksata Katso myös nämä-osion, nyt jää postaukset tosi kapeaksi siinä. Mutta tää on kyllä monessa blogissa havaittu.

  Pitää heti mennä tsekkaamaan ig ja fb 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.