Pellavaputiikki junanradan varressa.

IMG_6484 (kopio)

Niin kuin tiedätte, vapaapäivinäni haahuilen. Haahuilen vaan, sinne tänne. Yleensä suunnitelmitta, mutta toisinaan olen ennalta määrännyt haahuilun suunnan. Ja kun moinen päivä taas osui kalenteriin, otin suunnaksi Espoon keskuksen ja sen juna-aseman liepeillä nököttävän keltaisen puutalon. Olin jo aikaa sitten lisännyt to do -listalleni visiteerata By Pia’sin liikkeessä, joka sijaitsee sympaattisessa, vanhassa makasiinirakennuksessa radan varrella.

Pellavavaatteisiin ja pellavaisiin kodintuotteisiin keskittynyt brändi on jotenkin jännällä tavalla koukuttanut minut. Monet tuotteista eivät ole yhtään omaa tyyliäni, mutta sitten joukosta löytyy juttuja, jotka ovat just eikä melkein. Sydämeni pamppaa kodintekstiileistä melkein kaikelle, mutta myös vaatemallistosta on löytynyt mieleisiä juttuja. Laadukas pellava se vaan toimii. Se on vähän kuin nahka: aito, rouhea, hyväntuoksuinen ja paranee vanhetessaan.

IMG_6516 (kopio) IMG_6589 (kopio) IMG_6474 (kopio) IMG_6492 (kopio) IMG_6513 (kopio)IMG_6538 (kopio) IMG_6572 (kopio)IMG_6542 (kopio)IMG_6597 (kopio)

Kylpytakkeja, lakanoita, pellavapaitoja ja -housuja, tyynyliinoja, pyyhkeitä… mmm.
Käsityötä, lähituotantoa, luonnonmateriaaleja… mmm.
On kiva löytää kotimaisia, haaveilla ja sisulla maailmalle tuotuja merkkejä, jotka ovat vielä viherpesunsa ansainneet. Jätän tähtitunikat huoletta muille ja keskityn malliston omiin suosikkeihin.

Ja eritoten keskityn haahuiluun, vapaapäiviin ja keltaisiin puumökkeihin.

-Henriikka

5 kommenttia

 1. Marie 1.4.2014

  Ooh, onpas ihastuttava pieni keltainen rakennus ja putiikki. :)

  Vastaa
  • Henriikka 4.4.2014

   Voi suosittelen lämpimästi visiittiä. Tosi iha tunnelma ja täydellistä pellavaa.

   Vastaa
 2. Eeley 5.4.2014

  Hassu juttu. Menen tuosta ohi joka arkipäivä ja usein viikonloppuisinkin, mutta ei ole koskaan tullut käytyä. Nyt musta tuntuu siltä, että mä olen aina tarvinnut pellavaisen kylpytakin. :D

  Vastaa
  • Henriikka 10.4.2014

   No hyvä ihminen, mene käymään. Jos et ostamaan, niin ainakin hengittämään tuota täydellistä pellavailmaa. Jo kyllä mä olen aika varma, että sulla on just kylpytakin menevä aukko sun vaatehuoneessa.

   Vastaa
 3. […] sitten tajusin yrityksen tekevän myös vaatteita. Hetkeä myöhemmin vierailin jo Espoon idyllisessä puutalokaupassa ja nyt esittelen ylpeänä yrityksen tuotteita. Tuotteita, joiden takana voin kyllä vankasti […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.