EAT, RUN, LOVE.

_MG_1546 kopio

Lauantaiaamu ja aurinko paistaa. Puolet helsinkiläisistä pukeutuu vielä villakangastakkiin, toiset vetävät tapansa mukaan vähän yli ja kekkuloivat miltei alasti. Kotimme on varmasti pian kuuma kuin sauna, mutta kesän ja isojen ikkunoiden vuoksi mitä vain. Tänään ohjelmassa on brunssi (Joojoo taas, anteeksi! Ja anteeksi, että menen huomennakin), kyläily ystävän luona Suomenlinnassa ja laatuaikaa nutturapään kanssa.

Keskiviikkona lähti talviturkki, mutta tunnelma on ollut sopiva muuhunkin historialliseen. Helatorstaina heräsimme aamuseitsemältä vuoden ensimmäiselle sortsilenkille.

_MG_1520 kopio

Olen saanut nyt treenata kevyesti kolme viikkoa välilevyongelmien kohentumisen jälkeen enkä malttaisi olla paikallani. Olen vetänyt tapani mukaan vähän yli, ja tällä viikolla lenkkejä on kertynyt jo neljä. Lyhyitä, hitaita lenkkejä, maksimissaan kahdeksan kilometriä. Kaikki ohittavat, kun kierrän Kaivarin rantaa tai Hernesaarta, mutta pyrin pitämään oman tahdin ja puhumaan puuskuttamatta.

Kolmen kuukauden treenitauko painaa, pimeiden iltojen kakkupalat painaa, mutta ovat toisaalta tuoneet henkiselle puolelle huomattavan määrän energiaa. Kesän teemana olkoon väkevä ”eat, run, love.

Olen nauranut ylläolevan kuvan 15 senttiä pitkille jaloilleni, mutta täytyy pysyä kiitollisena: noilla tapeilla juoksin tänäänkin aamuauringon noustessa, Jannen vielä nukkuessa, Silja Linen terminaalille ja takaisin.

_MG_1574 kopio_MG_1537 kopio

   Aina välillä olen haaveillut lukijoille järjestettävästä juoksu- tai kuntoilukoulusta. Voitaisiin urheilla yhdessä, juoda palautusjuomaksi hyvät kahvit. Mutta täytyy nyt ensin kaivaa omat pakaralihakset esiin, että voi käydä potkimaan toisten omia.

Ja toisaalta uskon lukijoitteni olevan sen verran irrottelevaa väkeä, että pitäisi ehkä keksiä jotain hienompaa: roller derbyä, pari- tai kansantansseja, mailapelejä tai vaikka SUP-taistelua (joo, se on mun omakeksimä laji).

Nautitaan auringosta!
-Henriikka

6 kommenttia

 1. Anna 7.5.2016

  Yhteisen sähellysurheilukokoontumisen puolesta!

  Vastaa
  • Henriikka 30.6.2016

   No sen puolesta! Hope so se toteutuu vielä joku kaunis päivä.

   Vastaa
 2. Ira 7.5.2016

  Sup taistelu ois kyl varmasti siistii!

  Vastaa
  • Henriikka 30.6.2016

   Mäkin innostuin siitä, kun se pulpahti mieleen. Vähän meininkiä kehiin!

   Vastaa
 3. Lotta 7.5.2016

  Olisin kyllä niin mukana ”juoksukoulussa”! Sun blogi on tosi ihana ja ekaa kertaa kommentoin tänne, vaikka tätä säännöllisesti luenkin.

  Vastaa
  • Henriikka 30.6.2016

   Oi, miten kivasti sanottu. Kiitos kovasti Lotta. Ja mainiota, että nyt kommntoit, se aina piristää päivää.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.