Indiedays fashion weekend ja bloggaajien kirppis!

Indiedays fashion weekend järjestetään ensi viikonloppuna, 24.-26.2. Kluuvin kauppakeskuksessa, ylimmässä kerroksessa (Aleksanterinkatu 9). Tapahtuma kerää muodin huiput viikonlopun mittaiseen pläjäykseen ja ohjelma on seuraava:
Perjantaina 24.päivä klo 17: Trendikatsaus!

Mukana ylläolevien lisäksi myös 2OR+BYYAT, Filippa K, French Connection, G-Star Raw, Ivana Helsinki ja Jumpin. Trendikatsausta juontaa No Fashion Victims -blogin Emmi ja katsauksessa haastatellaan myös muutamaa suomalaista muotisuunnittelijaa, how great!
Perjantaina 24.2 klo 10-20, sekä lauantaina 25.2 klo 10-18: Fashion Market!

Ihastu kevään trendeihin ja tapaa suunnittelijoita! Suomalaiset muotisuunnittelijat valtaavat Kluuvin yläkerran myyntipisteillään. Mukana muun muassa seuraavat:

Sunnuntaina 26.2 klo 12-16: Muotibloggaajin kirppis!

Sunnuntaina on bloggajien vuoro vallata myyntitiskit. Paikalle saapuu 20 muotibloggaajaa, joilla varmasti riittää kimpsua ja kampsua myytäväksi: villapaitaa, farkkua, takkia, hametta, mekkoa, sortsia… Mukaan kannattaa siis varata käteistä!

 Kirpputorilla ovat mukana seuraavat bloggaajat (kuvissa järjestyksessä):

aamukahvilla (Huom! Minä jee)
Are you feeling fashionable?
Cool and bored
Fashion disorder
Fashion Kills Fast
Minna Cest
MouMou
No Fashion Victims
Pupulandia
Say this to you
Si Moda
Sofiasfina
Sweetheart fashion
Thelman blogi
Thing for the Bling
Tyyliä metsästämässä
Wait for the crème
White Trash Disease

Tapahtuman viralliset sivut löytyvät täältä ja siellä on myös vaihtuvia kilpailua, joiden palkinnot ovat ratkiriemukkaita. Napatkaa siis kaiffarit kainaloon ja suunnatkaan ensi viikonloppuna moikkaamaan minua kirppispöydälle ja ihailemaan muodin kruunuja suunnittelijoiden tiskeille. Tämmöiset jutut kannattaa ain käydä katsastamassa, itsekin menen pyörimään paikalle jo ennen sunnuntaita ja kirppishumua!

Henriikka

Ps. Neljä Ikean kassia odottaa teidän kiinnostustanne, eli myytävää varmasti löytyy meitselin pöydässä.

10 kommenttia

 1. Anonymous 20.2.2012

  pääsisinpäs tuonne vähän shoppailemaan :)

  Vastaa
 2. hennaaa 20.2.2012

  voivooii kun pääsisi helsingin suunnalle liikkumaan.. ja laitoin sulle muuten sähköpostia käy lukaisemassa :) JA ihan off topic oon huomannu sulla olevan hyvä vainu nuorille ja tooosi lahjakkaille suunnittelijoille, joten pystytkö suosittelemaan joitakin? keväällä olisi tarvetta ylppärimekolle/antimekolle kun mekko ei tällä hetkellä innosta ja haluisin ihanan uniikin ja omannäkösen.
  PEEÄS oot ihana ja paras ja inspiroit mua valtavasti

  Vastaa
  • Henriikka 20.2.2012

   Suosittelen Elina Äärelää, hänen bloginsa löydät osoitteesta elinabeth.blogspot.com ja sieltä myös hänen yhteystietonsakkin, muita en kyllä osaa arvioida oikein. Ja joo, huomasin mailin. Kiitos siitä, erittäin piristä, niin kuin myös kaikki kehutkin, kiitos siis niistäkin. Mä ajattelin tehdä opiskelustani ihan blogijutun, niin jos jaksat malttaa hitusen, kun sitä on niin kovasti muutkin toivoneet.

   Vastaa
  • hennaaa 21.2.2012

   juu maltan ootella, kunhan tulee hyvissä ajoin ennen hakuajan umpeutumista :)

   Vastaa
  • Henriikka 21.2.2012

   Pyrin olemaan rivakka!

   Vastaa
 3. Anonymous 20.2.2012

  tiätkös millon ovet avautuu sunnuntaina tuonne? meinaan tulla sinne jonottamaan heti ku vaa pääsee.. ja tiedätkös sitä että onko siinä joku portsari joka annostelee ihmisii sinne sisää ettei tuu tungosta?

  Vastaa
  • Henriikka 20.2.2012

   Ovet aukeavat klo 12, silloin voit rynnätä rauhassa sisään! en usko että portsaria, kuulostaisi aika hurjalta. Toivotaan, että ihmiset osaavat olla ihmisiksi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.