Café Regattan keskisormi

Kello läheni kuutta ja pääsin laulutunniltani. Päässä soi korvamatona harjoittelubiisimme, Beatlesin Let it be. Järjettömän hyvä biisi kaikessa yksinkertaisuudessaan, vaikkei minun laulamanani aivan yhtä timanttinen.

Mustassa nahkarepussa oli omena evääksi ja toiveena hyvä kahvi. Olimme päättäneet toverini Joonaksen kanssa mennä avaamaan Café Regattan kahvilakauden, vaikka meinasin ensin mamistella sisäilmakahvilaehdotuksin. Kalevankadun Gran Delicato tekee niin hyvää kahvia ja tarjoilee niin hyvää palvelua, että sinne tekee mieli luikkia joka päivä. Myöskään Kokon kahvi ei ole vielä pettänyt, eikä suosikkilounaspaikkani Cafferino Oban.

Mutta mitä! Regatta on kiinni huoltotöiden vuoksi ja toivottelee alla olevan kuvan kyltillä iloista päivää. Kun on ottanut illan tehtäväkseen vaeltaa Töölön rannalle istumaan, tuntuu hyväntuulinen tervehdys lähinnä keskisormenheilutukselta. Hah.

 

Mutta lempeästä keskisormesta huolimatta korvamato jatkaa kulkuaan: ”Let it be, let it be, let it be… whisper words of wisdom, let it be…”.

Eiköhän tässä olla yksi jos toinen synnytty Luojan lellikkilapsiksi. Jos kahvilanovet joskus sulkeutuvat nenän edestä, voi toisen kahvilan ovet hyvinkin aueta samalla hetkellä.

Regatta, I love you.

-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.