Avokadokaverit

felt-wool-sculpture-avocado-love-anna-dovgan-1

Maailmassa on vielä hyvyyttä”, ajattelin minä, kun näin nämä kaverukset. Syöksyn harvemmin kirjoittamaan tai jakamaan sisältöä samantien, mutta nyt se oli tehtävä. Jos näin yksinkertainen idea kutittaa näin paljon jalkapohjista ja vääntää kasvoille tiukan U:n muotoisen hymyn, niin se on kyllä laitettava kiertoon.

Pehmoavikset ovat ukrainalaisen Anna Dovganin käsialaa. En tiedä mikä hänet on laittanut muotoilemaan suloisia hedelmiä, mutta hän tekee sen prikulleen hyvin. Saman naisen hyppysissä on muodostunut muitakin pehmoisia veistoksia, mutta ei löydy avokadopariskunnan voittanutta.

felt-wool-sculpture-avocado-love-anna-dovgan-2felt-wool-sculpture-avocado-love-anna-dovgan-3

Katsokaa nyt, kuinka somat! Ehkä rakastuneet, ehkä ystävykset. Toinen toistaan niin mukavasti täydentävät. Ja mikä parasta, juuri oikea avokadon kypsyysaste, jossa kivi irtoaa halkaistaessa hyvin ja jää kuitenkin sopivan tiukasti toiseen puoliskoon kiinni.

Olen yrittänyt miettiä, olenko kivellinen vai reikäinen? Sydämetön vai sydämellinen? Kivisydäminen vai sieluton? En osaa päättää. Mutta olisi jo liian täydellistä, jos kivenkin paikkaa voisi vaihtaa puolikkaasta toiseen.

– Henriikka

Kuvat: Anna Dovgan

4 kommenttia

 1. Ansku 26.5.2015

  No onhan tuo nyt ihan supersöde :D

  Vastaa
 2. annanna 26.5.2015

  Mulla tuli tästä heti mieleen se, kun ihmiset ilmoittavat läheisilleen perheenlisäyksestä mitä kekseliäimmillä tyyleillä. Että olis niinku isä ja äiti ja äiskällä vauva eli toi kivi vatsassa :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Oi, mua niin itkettää, kun mietin tuota kiveä vauvana :’-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.