Blogikirppis on auki jälleen!

Näyttökuva 2014-06-02 kohteessa 19.01.08

Sain eilen sympaattisen sähköpostiviestin. Eräs lojaali lukija kyseli blogikirppiksen perään:

Moikka henriikka! Minä ja varmasti monet muutkin ollaan jo kaivattu blogikirppistäsi. Joten lyhesti ja ytimekkäästi: Ootko aatellut pistää blogikirppiksen taas pyörimään ja esim. satunnaisesti lisätä sinne vaatetta yms. johon sun rakkautesi ei enää yllä? Mutta mieti asiaa ja hyvää KESÄkuun alkua!

Jos rakkauteni ei aina ylläkään kaikkiin vaatteisiini, niin lukijoihin ja tällaisiin viesteihin se yltää. Viestissä ei turhaan jaariteltu, niinpä en jaaritellut minäkään. Laitoin tuumasta toimeen ja blogikirppiksen taas hetkeksi pystyyn. Yritän saada joitain lisäjuttuja kirppumarkettiin, kunhan saan kuvaushetken järjestymään sopivassa luonnonvalossa.

Syitä pari vuotta niin aktiivisen blogikirppiksen nykyiseen hiljaiseloon on kaksi. Ensimmäisenä ylpeästi kerron, että ostan nykyään vähemmän ja harkitummin. Paljon edelleen, mutta vähemmän kuitenkin. Kiertoon laitan lähinnä second handia. Jos joskus ostan jotain uutena, niin olen harkinnut sitä niin pitkään, että se pysyy kaapissani vähintään viisi vuotta. Toki sorrun edelleen joskus tyhmyyksiin, mutta harvemmin. Pääsyy blogikirppiksen hiljentymiseen on kuitenkin ollut asuinaluemme oma facebook-kierrätyssivusto. Sitä kautta olen laittanut kiertoo kaiken astioista mattoihin ja vaatteista elektroniikkaan. Ostajat ovat kipaisseet kotiovelle hakemaan pakettinsa ja olen säästynyt postivaivalta.

Näyttökuva 2014-06-02 kohteessa 19.01.46 Näyttökuva 2014-06-02 kohteessa 19.02.19

 Olen kuitenkin alkanut vähän ikävöimään sitä postiruljanssia ja paketoimista. Niinpä blogikirppis on auki taas jonkun aikaa. Lisää vaatetta tulossa, pysykää kuulolla. Kummallista second hand -riepua olisi taas tarjolla, piukkojen pöksyjen ja misumeininkien etsijät voivat kääntyä kannoilleen jo tässä vaiheessa.

Blogikirppikselle pääset tästä. Varaukset mailitse.

– Henriikka

Kuvat: Taiteilija Kaarina Kaikkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.