fail ?

Tiedättekö, vaikka kuinka esittelen täällä ”päivän asujani”, niin suht usein on sellanen olo, että ”mitähän ihmettä”. Usein, kun katsoo jälkeenpäin kuvia huomaa, ettei kaikki nyt mennytkään ihan putkeen. Niin kuin vaikka ylläolevien vaatteiden kanssa: Olin hienosti valikoinut pinkin ohuen paidan ja sen kaveriksi ison kasan kultakoruja. Toimii, mielestäni. Mustat kengät, takki ja housut, jotta pinkki ja kulta pääsee esille. Mutta sitten.. Tuliko kiire, vai pettikö tyylitaju? Mikä on tuo kirjavan sinertävä huivi? Pinkki alkaa näyttää halvalta, kuin myös kultakorut (toisaalta, halpojahan nämä olivatkin.. mutta että vielä näyttävät siltä). Täytynee myöntää epäonnistuminen. Ei totaalinen, onhan tuossa nyt jotain järkeä. Ehkä. Vaatteet ovat onneksi ’maailman vakavimmat ja tärkeimmät asiat’ -listalla ehkä sadanviidensadan jälkeen.

Ja miksikö tätä tyytymättömyyttäni myös analysoin? Koska sehän on yhtä lailla oman tyylinsä ja tahtonsa tajuamista, kuin onnistumisen tunne.

Henriikka

takki/Zara, paita/Gina Tricot, pökät/Carlings, pipo, huivi, kengät, korut & lapaset/kirppis

16 kommenttia

 1. Qtja 10.1.2012

  Aattelin et tuo sininen huivi ja pinkki paita oli tarkkaan harkittu juttu, sininen korostaa kivasti pinkkiä ja toisinpäin :-)

  Vastaa
 2. ALINA 10.1.2012

  oot ihan paras!

  Vastaa
 3. annie 10.1.2012

  Mun mielestä toi kyllä näyttää hyvältä. En näe mitään ’vikaa’ kyseisessä asuvalinnassa. En sitten tiedä kertooko se jotain mun tyylitiedottumuudesta kun yhdistelen tumman punaista, vaalean punaista, sinistä ja millon mitäkin värejä.

  Vastaa
 4. karoliina 10.1.2012

  sun pinkki paita näyttää aika makialta =)

  Vastaa
 5. Anonymous 10.1.2012

  millä väreillä värjäilit joskus hiuksias kun sulla oli sellaset harmaan,valkosen blondit :P! Ihan täydelliset nimittäin ja sua salaa ihailin konffassa

  Vastaa
 6. Korvistyttö 10.1.2012

  hyvältä näytät, huivi on erityisen hieno. ei mitään ongelmaa. paita taasen on liian kiva ja minunnäköinen muuten, mutta ku ei sovi minun malliseen vartaloon vaan.

  Vastaa
 7. sarq 10.1.2012

  Sun kaikki vaattet on aina niin ihania ! Tääki asu on niin upeee, eikä siinä oo mitään vikaa :-) oot paras !

  Vastaa
 8. julia 10.1.2012

  Noi sopii just yhteen! :D

  Angelika

  Vastaa
 9. NooranElämää 10.1.2012

  Munkin mielestä noi sopii just kivasti yhteen. Toi huivi on mahottoman upea!

  Vastaa
 10. Anonymous 10.1.2012

  nyt täytyy sanoa että oot iha väärässä sen suhteen, ettei tuo sun huivi ja pinkki paita sopii ihan täydellisesti yhteen! en huomioi sinun tekstejäsi nyt, keskityn vain tuohon hienoon huviin ja siihen SOPIVAAN pinkkiin paitaan! ;) ja voiku oot nii mahottoman kaunis!

  Vastaa
 11. marianne 11.1.2012

  En ymmärrä mikä tuossa muka on mennyt pieleen. Aivan ihana huivi ja sopii kauniisti paidan värin kanssa. Oikein taistelevat huomiosta keskenään. Kai olen vain tyylitajuton :)

  Vastaa
 12. Anonymous 11.1.2012

  rakastan sinua! älä ikinä lopeta bloggailua :) oot ihanan huoleton ja rento etkä tärkeile turhilla! jes, lisää tätä!

  Vastaa
 13. olgi 11.1.2012

  Ihana tuo huivi on! Kyllä se paidan kanssa menee ihan hyvin ;) Sun postailuja on tosi kiva lukea kun niissä on aina niin kiva tunnelma :)))

  Vastaa
 14. roosaliina. 11.1.2012

  joo totta ei oo supervalinta tuo huivi ja paita. tai ei pääse kumpikaan oikeuksiinsa. mutta jos tulisit vastaan kadulla niin en kiinnittäis mitenkä huomiota siihen että olis virhe. toisaalta jos näkisin sut randomisti kadulla niin siinä tohinassa ei ehtis katsella vaatteitas kun juoksisin vaan halailemaan ja pusipussailemaan.

  Vastaa
 15. Henriikka 11.1.2012

  Kaikki asun kehujat ja muutkin analysoijat: Ootte parhaat. Saitte aivoni avautumaan ja sumean mieleni kirkastumaan. Sillä kyllähän nuo sopivatkin aivan hyvin. Tajusin kuitenkin, että ehkä oma ”epäonnistumisen tunne” (lolled) johtui siitä, että olin ajatellut laittaa uuden pinkin paidan päälle ja korostaa sitä. MUTTA NYT tuo sininen tulikin ja vei osan huomion paidaltani. Kokonaisuus siis jees, mutta alkusuunnitelma ei onnannut. Syvää analyysia aiheuttaa tämä blogini haha.

  Korvistyttö: Eikö tuollainen sovi kaikille vartaloille?

  Anonyymi: Hopeanharmaat hiukset värjäytin Jyväskylän amiksella, kun tanssikaverini opiskeli siellä kampaajaksi ja sain olla se testipää. Mutta kampaajat kyllä tietävät, kun sanot, että tahdon hopean tukan. Mulla oli sekä harmaata että violettia vivahdetta muistaakseni. MUTTA paikasta oot kyllä erehtynyt, sillä en oo vielä koskaan konffassa ollut.

  Roussu: Just tuota mä tarkoitin, luet ajatuksia HYVÄ! Pusutellaan ja halitellaan toivottavasti pian, ja ehkä joskus jopa törmätään satunnaisesti kadulla. Parin vuoden päästä

  Vastaa
 16. Korvistyttö 11.1.2012

  eee…no kaipa niin sitten, mut sanoisin kuitenkin että ei hullun rintavaisella tytöllä tuonkaltainen paita näytä niin kivalta kun kivakroppaisilla hihi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.