Ikkunasta tuli meille eläin sisään

Aamulla minä heräsin. (Tässä ei ole vielä mitään ihmeellistä, mutta lukekaa vielä!) Heräsin siihen, että keittiöstä kuului ihan ihme ääntä: semmoista läpsytystä, joka olisi voinut tulla siitä, kun pelikortteja sekoittaa sillai ammattimaisesti, kaksi pakkaa yhteen. Mutta ei ei, keittiössämme ei ollut kortinpelaajia eikä edes -sekoittajia, vaan ikkunasta oli lentänyt sisälle suuri, OH niin kaunis, perhonen. Räpsin siitä muutaman otoksen ennen kuin mielettömän sankarimaisin elkein, virtsa päässä, pelastin hennon luontokappaleen takaisin ikkunasta pihalle.
(Minä sivistymätön moukka googlasin tänään haulla ”punainen perhonen suomi” haha, että se oli Neitoperhonen)
Ja kuulkaas, tästä inspiroituneena pohdiskelin aamupalalla, kuinka perhonen on vaikuttava kuvio ja aihe ylipäänsä tyylimaailmassa: Niitä on tatuoinneissa, asusteissa, vaatteissa, kengissä ja vaikka missä. Aloin jo haaveilla tyylikkäästä perhos-mekosta ja verkosta nappailinkin sitten talteen näyttävimpiä kuvia. Enjoy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.