Kun kamera ei rakasta (osa 6)

_MG_0335 kopio

Löysinpä kadonneen kansion tietokoneeltani: kuinka olen saattanut unohtaa epäonnistuneiden kuvien kokoelman? Herttaisia kaksoisleukoja, silmiä ja housuja puolitangossa, maanisia vaanimisia… Tämähän on valokuvien aatelistoa.

Siitä on jo yli puoli vuotta, kun viimeksi julkaisin epäonnistuneita otoksia. Voin vakuuttaa, että kauniimmaksi en ole muuttunut. Filtterit, kuvankäsittelyohjelmat ja barbien näköiseksi tekevät appit lisääntyvät, vaan minun silmäni ja ruumiinjäseneni kiemurtavat milloin missäkin. Annetaan kaikkien kukkien kukkia!

_MG_0203 kopio_MG_1472 kopio _MG_0369 kopio _MG_3515 3 kopio _MG_0511 kopio_MG_0460 kopio _MG_0455 kopio _MG_0544 kopio _MG_3076 kopio _MG_3039 kopio _MG_0001 kopio _MG_1827 kopio _MG_0647 kopio _MG_0144 kopio _MG_2525 kopio _MG_1319 kopio _MG_0162 kopio _MG_0067 kopio _MG_0359 kopio_MG_1885 kopio

Tämä viimeinen taitaa olla all time -inhokkikuvani. Näytän viinasta pöhöttyneeltä, huonovointiselta ja väsyneeltä. Talvi on karistanut kaiken värin kasvoiltani ja mielessä ei näytä pyörivän juuri mitään.

Mutta tuolta minä vain näytän. Tuoltakin. Jälleen kerran iloitsen siitä, ettemme ole still-kuvia. Ja että pönötyksen ja harjoitellun hammashymyn rinnalla voi olla jotain vähemmän siloteltua. Että on vapaus olla, mennä ja koheltaa.

-Henriikka

Ps. Aiemmin julkaistut ”Kun kamera ei rakasta”-kirjoitukset: osa 1, osa 2, osa 3, osa 4, osa 5

12 kommenttia

 1. Ida 4.7.2016

  Ahahahahaha, oot niin ihana. Naurattaa.

  Vastaa
  • Henriikka 21.9.2016

   Aaahahahahaa, miten voikaan olla noin rumia. Huhhuh.

   Vastaa
 2. Katja 4.7.2016

  Ai että, nää on niin huippuja aina! Mielestäni vastaavanlainen postaussarja olisi oikein suotava jokaisessa siloitellussa lifestyle- ja muotiblogissa. Kiitos kun piristät päiviäni :-*

  Vastaa
  • Henriikka 21.9.2016

   Jess, kiitos kaunis Katja. Joka kerta kyllä mietityttää, että mitähän ihmettä mä tällaisia kuvia tuuttaan eetteriin, mutta aina ne tänne päätyy.

   Vastaa
 3. Anniina 4.7.2016

  Ahahahahaa, nää on niin näitä, joihin jokainen voi samaistua! :D

  Vastaa
 4. Marikki 5.7.2016

  Hyvä kun sinäkin pidät joskus silmiä lupsollaan kuvissa, minulla ne ovat aina, ilman kuviakin)) Joko olet ilmoittanut Sasta vaatteiden voittajat jossakin?

  Vastaa
  • Henriikka 21.9.2016

   Todellakin aahhahaha, aina ne lurpottaa ihan miten sattuu.

   Sastan arvonnasta olen ilmoittanut henkilökohtaisesti voittajille!

   Vastaa
 5. Mira 5.7.2016

  Ai että mä rakastan näitä postauksia! Sen lisäksi että ovat aivan älyttömän hauskoja (puolivälissä oleva kahvinjuontikuva on mun lemppari), nää on myös tosi tärkeitä. Tää on juuri yksi niistä asioista, jota tarvitaan tässä niin ulkonäkökeskeisessä ja photoshopin kulta-ajan maailmassa. Jokaikisestä ihmisestä saa sekä kauniita että vähemmän imartelevia kuvia ja ihailen kaikkia niitä ihmisiä, jotka uskaltavat näyttää itsestään vähemmän täydellisen puolen, niin somessa kuin ”oikeassa” elämässä.

  Voisin kirjottaa tästä aiheesta vaikka kuinka paljon, mutta tyydyn nyt vaan sanomaan että kiitos tästä(kin) postauksesta. Toivottavasti saadaan tulevaisuudessakin nähdä sekä niitä kauniita hymyjä että näitä puoliksi kiinni olevia silmiä :)

  Vastaa
  • Henriikka 21.9.2016

   Hei Mira, kiitos ihan todella ihanasta kommentista. Tuli tosi hyvä mieli, kun luin sen ekan kerran ja nyt uudestaan.

   Aina se jossain kirpaisee ja hävettää, kun tällaisia kuvia laittaa tulemaan. Tuntuu jollain tapaa väärältä, vaikka tämähän on juuri sitä, mitä ihmiset on! Tai ainakin kuuluu olennaisena osana meihin.

   Lupaan, että tulen tulevaisuudessakin epäonnistumaan kuvissa, joten ei huolta. Seuraavan osan kuvia on jo alettu keräilemään.

   Vastaa
 6. Tiia 6.7.2016

  Ahhahhah apua, ihana päivän piristys! Kannatan antipönötys-kuvia, onneksi kukaan ei näytä täydelliseltä ihan koko ajan. Ihmisiähän tässä vain ollaan!

  Vastaa
  • Henriikka 21.9.2016

   No indeed. Ihmisiä todellakin. Inhimillisiä sellaisia, vaikka välillä netin syövereissä tuntuukin, että olen ainoa, joka epäonnistuu kuvissa.

   Antipönötykset kunniaan! Kiitos kovasti sulle.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.