Seikkailukerho suuntaa Nuorgamiin

_MG_1510 kopio

Asioita on vain pakko sanoa ääneen ja alkaa toteuttaa.

Talvella sanoin ystävälleni Bealle, että Nuorgamiin olisi kyllä päästävä. Se oli enemmänkin sellainen tuulesta temmattu ajatus kuin todellinen hinku ja haave. Koko ajatus tuntui minusta enemmänkin anime-elokuvan kohtaukselta, jonka pystyn kuvitella visuaalisesti mielessäni, kuin miltään mikä voisi oikeasti tapahtua.

Matkamessuilla juttelin Nuorgamin lomakylän väen kanssa. Itsellenikin yllätyksenä kuulin sanovani heille: ”Joo, olen ajatellut tulla sinne. Varmaan ensi kesänä”.

_MG_1527 kopio

Olen huono kestämään sellaista, että puhutaan vain lämpimikseen: sanotaan toista ja tehdään ihan toista. Suunnitelmiin voi tietysti tulla aina muutoksia, mutta koska tarkkoja kesäsuunnitelmia ei oltu lyöty vielä lukkoon, päätin laittaa Nuorgamin kalenteriin.

”Bea, ajetaanko Nuorgamiin kesällä?”
”Ajetaan vaan.”
”Luuletko, että saadaan kaikki järjestymään? Lomat, auto ja kaikki.”
”Ihan varmasti.”

_MG_1505 kopio

Yhtäkkiä kaikki on valmista. Lähdemme vajaa kahden viikon päästä. Autoksi saimme ukin vanhan, uskollisen Sunnyn, jota olen hehkuttanut niin paljon, että Nissanin kuuluisi ojentaa minulle urhoollisuusmitali.

Näinköhän pääsemme perille? Kuulen Bean sanovan vastaukseksi: ”Ihan varmasti. Ei epäilystäkään”.

-Henriikka

Ps. Kuvat on Norjan Geirangerilta. Uskomaton paikka.

6 kommenttia

 1. AjN 19.7.2016

  Moi! Luen blogeja nykyään melko harvakseltaan, mutta aina, kun luen, palaan sinun blogiisi ja selaan kaikki julkaisut aina siihen jo aiemmalta lukukerralta tuttuun asti. Luen ja hymyilen ja mietin, että mikä ihana tyttö ja mitä ihania juttuja. Mutta varsin harvoin – todella harvakseltaan – sitä tulee tänne kirjoitettua, joten nytpä kirjoitan! Kiitos tästä aidosta ja jotenkin ihan omanlaisesta blogistasi :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.10.2016

   No moi sulle! Kiitos aivan erityisen ilahduttavasta kommentista. Ihan mainiota kuulla tällaista palautetta. Huhhuh.

   Vastaa
 2. Ansku 22.7.2016

  Loistava asenne! Itekin tajusin tuon sanoista tekoihin -syy-seuraussuhteen talvella, jolloin sanoin ääneen ystävilleni, että haluaisin muuten oikeesti käydä Norjassa. Joten eiköhän vaan eilen palattu kaverin kanssa neljän päivän Pohjois-Norjan reissulta. Lomat, auto ja kaikki järjestyi. Ajattelin jatkossakin sanoa unelmia enemmän ääneen.

  Vastaa
  • Henriikka 26.10.2016

   Eikä, ihan huippua! Teillä on selvästi ollut asenne kohdallaan. Ei kannata turhaan jäädä suunnittelemaan liian pitkäksi aikaa ja kääntelemään kaiken maailman kiviä nurinpäin.

   Unelmien ääneen sanomisesta ei ainakaan jää miinuksen puolelle ;-)

   Vastaa
 3. Maarit Johanna 26.7.2016

  Nuorgam on ihana! Teillä tulee piiitkä ajomatka :D Kirjoitin just ite vinkkejä automatkalle välille Rovaniemi-Nuorgam :)
  http://www.rantapallo.fi/paapilvissa/2016/07/16/nelostien-roadtrip-vinkit-rovaniemelta-nuorgamiin/

  Vastaa
  • Henriikka 26.10.2016

   Heippa,

   ja hei, kiitos näin jälkikäteen tuosta kirjoituksesta. Kävin lukemassa sen sillon ennen lähtöä ja siitä oli iloa. Ajomatka oli kieltämättä aika pitkä, mutta onneksi seura oli vailla vertaa. Ainakin menomatkalla, kun tulomatkan huristelinkin pienten kommellusten takia yksikseni.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.