Nahkaa, muttei ruoskaa vaan silmälasit.

Eilinen meni söötisti Tampereella. Aamusta kerkisin Vallilan Valtterin kirpputorille, mutta jo puolen päivän aikoihin olin Tampereen kauppoja kiertelemässä ja nauttimassa keskustorin messuelämästä. Laitan vähän myöhemmin asukuvia tulemaan, sillä nyt on letkee ja laiska sunnuntai-fiilis, mutta avaudun nyt kuitenkin näistä tekstiä ympäröivien kuvien sisällöistä:
Nahkasortseja oon fiilistellyt tässä kesän aikana iha hirveesti, kesällä nahka ja tekonahka on vaan liian kuuma kantaa. Nyt syksyn tullessa oon tarkkaillut kauppojen hyllyjä nahkaa etsien ja katsastellut muun muassa bloggaajien kuvia asian tiimoilta (ah tässä hyvät! http://emmmylou.blogspot.com/2011/08/this-is-big-world-that-was-small-town.html). Mutta nyt Tampereen KappAhl tarjoili kelpuutettavat pöksynpuolikkaat! Lämpöisenruskeat, tekonahkaiset, napilliset ja KIVAT. Koomista oli ostotilanne, kun rekissä roikkui vain kokoja 40:stä ylöspäin, mutta huomasin eräällä katonrajan hyllyn mallinukella olevan yhdet päällään. Kävin myyjältä kysäisemässä, josko ne olisivat kokoiseni ja pian jo häntä siinä yhteistuumin riisuttiin (MALLINUKKEA, EI MYYJÄÄ). Hetkosen päästä kiikutin sortseja muovikassissa hieman köyhempänä ja tyytyväisenä.
Seppälä on monille se putiikki, josta vieraannutaan lapsuuden jälkeen. Itse kuitenkin tykkään etsiskellä sieltä hauskoja asusteita ja vaatekappaleita, ja asustealet ovatkin ne joihin ensimmäiseksi suunnistan. Rautatieaseman läheisestä Hämeenkadun Seppälästä ostin puolella eurolla egolasit (kuulun ylpeänä siihen joukkioon, jotka laittavat rillit nenilleen ainoastaan tyyliseikkana). Hyvä syy ostaa nämä oli, että näytän ne silmilläni hitusen enemmän ukiltani.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Yritän saada jo heti ensi viikolla kiskaistua nämä päälleni ja sen jälkeen myös asukuvia julkisuuteen. Rauhallista sunnuntaita puput ja kommentoikaa, jos on jotakin mielen päällä. Koen suuresti iloa kommunikoida niiden kanssa, jotka jaksavat sivujani selailla.

Hönriikka

3 kommenttia

 1. Anonymous 4.9.2011

  onpa hienot sortsit! oon itsekkin yrittäny löytää tuon tapaisia :)

  Vastaa
 2. diamond girl 4.9.2011

  ihanat shortsit, tosi kivat! :)

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  Vastaa
 3. Henriikka 4.9.2011

  Niitä roikkuu varmasti vielä rekeissä, menkääpä hakemaan omanne tsehhh ja kiitos, minustakin ne on mainiot.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.