Musta villakankainen kylpytakki

Pyöräilin eilen tuttuun tapaan kouluun Taideteollisen Korkeakoulun ohi, kunnes seinää vasten nojaili viikon inspiraatioihminen. Meinasin kääntyä U-käännöksen vauhdissa, mutta nanosekunnissa tajusin sen mahdollisesti herättävän kummastuneita katseita tässä henkilössä. Kadulla kun ei siinä hetkessä näkynyt ketään muita. Ja minä olisin tehnyt U-käännöksen, tuijottanut hetkosen ja tehnyt jälleen äkkikäännöksen? Sitten poistunut paikalta? Olisin toki voinut pysähtyä ja kehua tyyliä, kysyä mistä nainen on hankkinut takkinsa. Mutta eihän sellainen ole vaihtoehto. Eihän sellainen sovi. 

Eilisen muusani asu koostui tasan kahdesta asiasta: mustasta, kylpytakkimaisesta villakangastakista ja mustasta piposta. That’s it. Taisi hänellä olla kengätkin, mutta niihin en edes kiinnittänyt huomiota. Ja minä, joka kaikista vähiten kannan ylläni mustaa, olin aivan lumoutunut tuosta yksinkertaisesta kokonaisuudesta. Voi olla, että muusani ulkoinen habitus oli jollain lailla spesiaali, mutta hän kuitenkin sai minut vakuutetuksi siitä, että musta peruspipo+musta pitkä takki on maailmankaikkeuden toimivin yhdistelmä.

Ja jotta uskotte intoni todeksi, keräsin vielä kollaasikuvankin mahdollisista vaatekappaleista tähän kahden vaatekappaleen tyyliin:

Takit (ylhäältä alas)
Nowhere, Myth Coat
Hubert, Carpet Coat Black
ASOS, Oversize Pocket Belted Coat

Pipot (ylhäältä alas)
Costo, Wipi Black
Ponke’s, Life Extension logo black
Ksbsport

Täytyy myöntää, että tämän asian kanssa olen ajastani myöhässä. Kesä on tulossa ja minä haaveilen villakangastakista. Tuollaiset takit olivat talvella kovaa huutoa ja olen muotimaailman hitain lurjus. Vieläköhän jostain alerekistä löytyisi minulle yksi? Vinkkailla saa. 
-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.