Elämäni retrovanhempien kanssa.

Kuinka minä nyt mieleni ilahdutin! Kun postissa saapui uusi muistivihkoni, en voinut olla hymyilemättä. Kansiahan koristavat omat ihanat vanhempani, mutta nykyisten 50-vuotiaiden sijaan he ovat kuvissa minun ikäisiäni. Olin saanut lahjaksi aikoja sitten lahjakortin persoonallinenkalenteri.fi:ltä ja käytin kortin tähän somaan vihkoon.

Voi kuinka muistan nauraneeni äitin pullonpohjalaseille. Ja miltä itse näytin esimerkiksi noin vuosi sitten? Samalta, mutta kaiken lisäksi lasini ovat imagolasit. Itselleenhän tässä pitää nauraa. Voisinpa veikata ensi talvena talsivani moonbootseissa, jotka ovat saaneet aikaan, äidin vanhan luokkakuvan nähdessäni, kuitenkin ne kaikista makeimmat naurut.

Joka tapauksessa iloitsen tästä vihkosta, niin kuin täydellisistä vihkoista kuuluu. Kuinka hyvälle tuulelle tulenkaan, kun rustaan koulumuistiinpanojani vanhempieni kulkiessa mukana. Oikeat retro-äiti ja -isä!

Tänään olin raakaruokakurssilla. Siitä lisää loppuviikosta.
-Henriikka

10 kommenttia

 1. Anonymous 28.8.2013

  voi miten somalta ja jollain tapaa mystisen viattomalta näytätkään tuossa kuvassa! :) ps. huikea vihko!

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   Näytin kyllä pari vuotta sitten aikasmoisen eriltä ja pienemmältä kuin mitä nykyisin. Hassua. Ja kiitos, niin minustakin!

   Vastaa
 2. katja 28.8.2013

  Voi miten ihana ajatus! Tunnistan saman lookin omien vanhempieni hääkuvasta :-)

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   Jep, 80-luvun rakkaudenhuumaa! Mikäs sen ihanampaa.

   Vastaa
 3. Miia 28.8.2013

  Oi, onpas kiva ajatus ja kiva vihko!
  Ja täytyy myöntää että mulla oli moonbootit yläasteella… : D On muute pirun mukavat talvikengät ei siinä!

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   HAHAHA. Siis mä oon tosissani, kun sanon, että varmaan ensi talvena meen niissä ihan ylpeänä. Ai että, miten mainiot monot.

   Vastaa
 4. Anonymous 29.8.2013

  sää oot ihanin!

  Vastaa
 5. Anonymous 29.8.2013

  Oijjoijjoi, aivan huikea vihko! Sää oot kyllä ihan äitis näkönen, ja hämmentävää kyllä, mää nään sun isässäs aika paljon Jannea! :D

  Vastaa
  • Henriikka 30.8.2013

   NO HUPS vai että Janne ja isä. No mutta joidenkin tutkimuksien mukaan tytär etsii isänsä kaltaista miestä.. Ehkä tässä on sitten käynyt niin.

   Ja hassua, että ehkä tosiaan näytän samalta, miltä äiti nuorena. En ole koskaan ajatellut asiaa niin, koska äiti on ollut äiti.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.