Greek delight

Päivän asu. Tuo ihanan kamala sanapari. Kuvissa esiintyvä sellainen pitäytyi erittäin simppelinä: se syntyi, kun yhdistin Marimekon yöpaitaan sukkahousut ja mustat herrainkengät. Kuinka yksinkertaista pukeutuminen onkaan. Viimeksi käyttäessäni tätä yömekkoa arkikäytössäni, yritin ryhdistää kokonaisuutta vyöllä. Kuitenkin jotenkin salamyhkäisesti vyön mukana tumpsahti vyötärölleni myös noin 10 lisäkiloa. Muutama kilo sinne tai tänne, mutta tällä kertaa kuitenkin kokeilin miltä näyttää, kun raidallinen laatikkomekko roikkuu sellaisenaan, ja helman alta tönöttävät kaksi lyhyttä jalkaa. Pidin enemmän tästä. Vaikka jotenkin salamyhkäisesti pituudestani katosi 10 senttimetriä.

Tässä lookissa myös suoritin erästä salamyhkäistä bisnestä: tuliaisrasiani avaamista (ja sisällön syömistä). Rakastan Turkish Delighteja (Älkää kysykö miksi. Minunkin mielestäni ne maistuvat sokerille ja saippualle!) ja perheeni muu naisväki toi minulle sellaisia Kreikan matkaltaan. Tai ainakin ne olivat tismalleen samanlaisia, mutta jostain kumman syystä kannessa luki kuitenkin ”Greek Delight”. Kamoon, kreikkalaiset. Ei taida teillä mennä nyt makeis-bisneksessäkään kovin hyvin. Kaikkihan sen tietävät, että turkkilaiset ovat ne aidot ja oikeat. Niitähän popsitaan Narniassakin.

 Tänään paistaa aurinko. Suunnitelma olisi suunnata piknikille. 
Harmi, että söin jo kaikki kreikkalaiset namut.
No, onneksi on fudiksen MM-kisat 
(erittäin huono juttu).
Henriikka

EDIT: EM-kisat, hahaha

14 kommenttia

 1. Anonymous 13.6.2012

  Ne on EM-kisat :D

  Vastaa
 2. Anonymous 13.6.2012

  Pölähdin tänne blogiin vähän sattumalta pari päivää sitten ja nyt olen selannut kaikki vanhat postaukset läpi sillä tuloksella, että haikailen suuresti mm. korvisten askartelemisen ja räsymattojen perään. Tää on kyllä kivoin juttu mitä olen netin uumenista vähään aikaan löytänyt, go girl!

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   IHAN MAHTAVA kommentti kiitos. En tajua kuinka joku jaksaa koluta tämän läpi, miltei vuoden jutut ja varmaan 300 juttua, ellei enemmänkin. Siis go sinä, en niinkään minä.

   Vastaa
 3. Anonymous 13.6.2012

  Nyt alkoi tehdä mieli Turkish delighteja!

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   Ostoksille siis! Toivoen, että siellä päin missä asut, saa näitä namuja.

   Vastaa
 4. Suvi 13.6.2012

  Mä haluun kattoo Narnian!

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   Toinen haluaa turkish delighteja ja toinen narnian. Taidan liikaa harhauttaa teitä houkutusten poluille :-)

   Vastaa
 5. Johanna 14.6.2012

  PYH! Toi yöpaita yhdistettynä vyöhön on yks mun sun kaikkien aikojen lemppariasuja! Kymmenen lisäkiloa PAH! Musta kokonaisuus oli erinomaisen mainio nutturasta mustiin nilkkureihin asti. Paksuilla vyöllä on taipumus olla imartelematta keskivartaloa mutta kuka tollaiseen pikkuseikkaan edes kiinnittää huomionsa kun asu on muuten niin kertakaikkisen freesi!

  Vastaa
  • Henriikka 15.6.2012

   OI. Olipa ihana kommentti. Ehkä minä siirrän kaikki typerät epävarmuudet sikseen ja laitan taas joku päivä sen vyön. Kiitos.

   Vastaa
 6. Natalia 15.6.2012

  Pakko kysyä, että oletko Suomesta ostanut noita ja mistä?!:) Olen himoinnut noita siitä asti kun näin ensimmäisen kerran Narnian! En vain ole koskaan törmännyt Suomessa näihin :(

  Vastaa
  • Henriikka 19.6.2012

   Hmm täältä Helsingin suunnalta saa ainakin Kampista, siitä mistä lähtee Espoon bussit, sekä rautatieaseman tunnelin karkkikaupasta. Muista kaupungeista en valitettavasti osaa informoida.

   Vastaa
 7. Anonymous 16.6.2012

  Toi mekko on tosi hieno ja muutenki nätti tyttö. (:
  Löysin tän blogin ihan sattumalta ja nyt oon ihan koukussa! Yks lukija lisää(; ja ihana blogi! :-)

  Vastaa
  • Henriikka 19.6.2012

   Hei kiitos sinulle! Khih, mitä mainioin kommentti sieltä päin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.