Siis ihan törkeen kivoja

Indiedays.comin etusivulla oli muutama päivä sitten Paul Smithin boyfriend-tyylin helmi (ylhäällä). Kevät/talvi 2011 -mallistossa nähtiin löysiä farkkuja, pleisereitä, neuletakkeja, kravatteja ja puvunpöksyjä. Siis ihan käsittämättömän hyvännäköinen sarja. Siis tiedostan, että saattaapi näyttää hitusen paremmalta nuo miesten kuteet naisten päällä, jotka on 180 cm mun metriviidenkymmenen sijaan. Mutta en jaksa välittää. Olin niin kikseissäni noista kuluneista farkuista, valkoisesta pleiseristä ja etenkin piposta, että lähdin metsästää saman malliston muita inspiroivia lookkeja. Ja niitähän löytyi
Nyt Jannen vaatekaapille!
(meinasin vahingossa kirjoittaa jääkaapille, mutta se on vielä pysynyt yhteisenä)
Henriikka
Lähteet: style.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.