Kyllä minä muistan mille ihosi tuoksuu

Joku joskus toivoi juttua hajuvedestä, jota käytän. Oon hiukkasen surkea tällä alalla, sillä täytyy tunnustaa, että olen vahvoille hajuille allerginen. En onneksi paljon, pystyn kyllä haistelemaan vaikka minkä tuoksuisia ihmisiä (hah), enkä pyörry kauppakeskusten hajuvesi-osastoille. En kuitenkaan itse pysty käyttämään mitään kovinkaan vahvaa tuoksua. Toinen syy surkeuteen, etten todella tiedä mikä on hajuvesi ja mikä hajuste, mikä on parfyymi ja raskankielisinä nämä termit menevät ainakin täysin ohi. En ymmärrä eroja, vain päässäni on hatara ajatus siitä, että toiset ovat kai toisia laimeampia.
Tiedän kuitenkin, mikä mielestäni tuoksuu hyvältä ja mikä ei. Ja Escadan kesätuoksut ovat kolahtaneet minulle. Tykkäsin niistä jo pikkutyttönä, tosin silloin enemmänkin niiden kauniiden pullojen takia. Nykyisin pullot ovat minusta vähän liian söpöjä, mutta tuoksuista tykkään edelleen: ne ovat raikkaita ja mietoja, kuitenkin sopivasti makeita. Toiset kesätuoksut ovat olleet nenälleni liian sokerisia, mutta nämä kaksi ovat omat suosikkini:
Escada – Ocean Lounge: ehdoton arkisuosikkini. Fresh ja persoonallinen, eikä yhtään vanhan naisen tuoksuinen. Sopii joka vuodenaikaan. Varsin kaunis pullokin.
Escada – Sunset Heat: kesätuoksuni. Makea, muttei ällöttävä. Tuoksuu kesäilloille, kun märkä tukka sidotaan löysälle nutturalle ja aurinko ei laske. Sopii keväästä alkusyksyyn.
Lähiaikoina oon kuitenkin kaivannut näiden vakkarituoksujen rinnalle jotakin uutta. Onko jollakin antaa vinkkejä suhteellisen miedoista, raikkaista, muttei kuitenkaan liian deodorantinhajuisista tuoksuista? Mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan, niin ei tarvitsisi mennä joka pullosta suihkimaan. Millaisia vakkarituoksuja teillä on?
Henriikka

10 kommenttia

 1. Katja 18.10.2011

  Mexx:in tuoksut on ihan mielettömän hyviä! Mexx – Berlin on mun ultimatelemppari! Mun lemppareihin aika korkeelle pääsee myös Puman tuoksut.:) Puman tuoksut on raikkaita mut silti selkeesti hajuvesiä eikä silti tuu mieleen dödö mun mielestä.
  Mulla ei oo mitää vakkareita, mun hajuvesivalikoimaan kuuluu ehkä kymmenen eri tuoksua ja yritän niitä kulutella loppuun.:D Tykkään vaihtelusta..

  Vastaa
 2. MouMou 18.10.2011

  Siirryin aikanani noista kesätuoksuista klassisempaan Escadaan (eli ei-kausituotteisiin), mutta niissäkin kiehtoo se sama makeus. Eli Escadalla mennään!:)

  Vastaa
 3. Stiina 18.10.2011

  Burberryn ja Diorin tuoksut sopii ainakin kuvaukseen. Dior Addict vois olla jepa. Sit Marc Jacobsin uudet sellaset supersöpöpulloiset kukkatuoksut on must aika raikkaita. Makeita, mut freesei :)

  Vastaa
 4. Henriikka 18.10.2011

  Hei sairaan kivoja vinkkejä. Kuulostaa just sellaisilta, ei niiin liian aikuisilta muttei H&M snoopy -suihkeiltakaan. JEEesss makeet ja freesii!

  Vastaa
 5. Hanna 18.10.2011

  Dolce & Gabbanan kolmosesta tuli mun ylivoimainen lemppari, ennen olin ihan Escada-tyttö ! siihen tosin itselläni meni hieman totutellessa.

  Vastaa
 6. noppa 18.10.2011

  ite oon ihastunu tohon marc jacobsin daisyyn ja sitte kans mochinon c&c hippy fizz on makuuni oikein mukava, joskin ehkä hiukan vahvempi tuoksu.

  Vastaa
 7. Henriikka 18.10.2011

  Mä en malta odottaa että pääsen suihkimaan näitä! Hajuvesien kanssa on vaan niin totta, ettei montaa hajua pysty koklaamaan kerrallaan. Korkeintaan joku 4.

  Vastaa
 8. Anonymous 19.10.2011

  Giorgo Armani Aqua Di Gioia. Aivan ihana, raikas ja ihana.

  Vastaa
 9. Anonymous 19.10.2011

  Burberryn britkin on musta tosi hyvä ja raikas siis se vaalean punainen pullo, christina aguilerakin on pari hyvää kaupannut ja dknyt on vakkari!

  Vastaa
 10. Henriikka 20.10.2011

  JESSS tänään menen laivalle ja pääsen testailemaan vinkkejänne! Kiitos kaikille superpaljon ja lisääkin huolin, vaikka nääkin kuulostaa vakuuttavilta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.