Kun löysin itsestäni larppaajan.

Se olisi viikonloppu, ananasrahka ja perjantain saunan jälkeinen olo. Löysin kuin löysinkin taloyhtiömme saunan kattokerrokselta ja pääsin nauttimaan lämmöstä. Kaiken kruunasi merinäköalaterassi. Kuka näitä nykypäivän opiskelija-asuntoja oikein suunnittelee? Eikö meidän pitäisi asua jossain räkäsessä luukussa? Eikö saunan pitäisi olla sellainen inheä sauna, niin kuin Salkkareissa?
Toukokuu on alkanut värikkäästi. Talvitakit on vihdoin pakattu pahvilaatikkoon ja ovat valmiina vinttiin. Tilalle ovat tulleet bleiserit, puvuntakit ja muut keväisemmät kaverit. Ja aurinkolasit! Kuinka kaipasinkaan teitä.
Olen yrittänyt lähikuukausina kartoittaa tyyliäni selkeämmin. Selkeähän se ei ole, sen tiedän. Olen kuitenkin löytänyt tiettyjä seikkoja, jotka yhdistävät lempiasujani. Yksi niistä seikoista on viittamaiset asiat. Olen tajunnut rakastavani liehuvia helmoja tuulessa ja ohuita, huonosti rypistyviä kankaita. Ja siksi tämä kuvissa näkyvä turkoosi viitta/paita on päätynyt päälleni kerta toisensa jälkeen. Tuntuu, että voisin laittaa sen päälleni aina. Se on virkistävä ja monipuolinen, ja se päälläni tunnen itseni jollain mystisellä tavalla enemmän itsekseni. 
Turkoosi paita sekä mustat nahkahousut valikoituvat usein päälle, kun haluan laittaa jotakin kivaa, mutta pitäytyä omalla, turvallisella maallani. Pressitilaisuudet, palaverit ja muut semiedustukset ovat tälle kombolle hyvää tannerta.
 

 Näiden viittainnostusten myötä olen päässyt askelta lähemmäs larppaajien mielenmaisemaa. Mikä voisi olla parempaa kuin se, että tuulen tuivertaessa voi kokea Marilyn -hetkensä, mutta ilman vilauttelua.
Mutta arvaattekos mitä huomenna juhlitaan? Minun syntymäpäiviäni! KYLLÄ. Synttärinihän olivat joulukuussa, mutta vihdoin koittaa se päivä, kun minulla ja kaveripossellani oli aikaa kunnon brunssiin ja kirpputorikierrokseen. Lahjaksi saatu lahjakortti ruokaan ja kirppisaarteisiin pelastaa minut rahanmenolta. Täytyykin kyniä ystävät viimeistä penniä myöten. Aiomme suunnata jäähallin kirppikselle, Dylaniin ja iltapäivällä Kierrätystehtaalle.
Hyväähyvää viikonloppua. Pitäkää itsestänne ja toisistanne.
-Henriikka

Ps. Villasukkatempaukseeni liittyvien villasukkien lähettämisen deadline oli huhtikuun viimeinen. Nyt laiskapyllyt kerätkää itsenne ja aktivoitukaa. Tiedän, ettei kaikki sukat ole vielä löytäneet kotiin (jo senkin takia, ettei minun ja Jannen sukat ole tulleet). Ja muistakaa laittaa mailitse kuvia uusista sukistanne, saamme sitten kollaasin kaiken kansan ihailtavaksi.

20 kommenttia

 1. Anonymous 3.5.2013

  ihanaa ihanaa ! kai seurasit suomen peliä?;)

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   Kiitos sinulle. Täytyihän sitä ain välillä olosuhteiden pakosta vilkaista, mutta täytyy sanoa että jääkiekkoselostukset aiheuttaa mulle stressiä haha.

   Vastaa
 2. Anonymous 3.5.2013

  Paras kommentti omasta vaatetyylistä: ”Selkähän se ei ole, sen tiedän.”

  Anteeks, oli pakko. Oot ihana.

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   AAAHAHAHAHA. Tälle nauroin SELKÄ vääränä. Editoin tosin jälkikäteen, vaikka hyvä juttu olikin.

   Vastaa
 3. Anonymous 4.5.2013

  Sukkia oon minäkin odotellut, täällä Oulun suunnalla ne olisivat aivan käyttökelpoiset, koska juuri tälläkin hetkellä sataa lunta..Ideasi tästä ”sukkaviestistä” oli niin kiva, että harmittaa, jos se tyssää siihen, kun alkuinnostuksen jälkeen ilmoittautujat unohtavat koko asian.

  Sinun juttujasi seuraa tämmöinen ”vanha täti” mielellään.

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   Jaksan uskoa ihmisten hyvyyteen, näinkin hupaisassa asiassa. Pysytään siis vielä toiveikkaina, eikä heitetä hanskoja tiskiin. Eikä sukkia. Haha. Voi kumpa ihmisillä olis järkeä päässä ja pienesti sydäntä hoitaa homma loppuun.

   Vastaa
 4. Minttu 4.5.2013

  Kirjotathan sit mitä kaikkea ihanaa bongasit Kierrätystehtaalta? Mun piti tänään kans mennä ja kirjotella omaan blogiin kyseisestä tapahtumasta, mut tulikin yllättävä meno ihan toiseen suuntaan. :/ Ehkä ensi vuonna minäkin!

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   KIRJOITAN! mutta vielä en ole ehtinyt. Voi harmi ettet päässyt tehtaalle, mutta kyllä se varmasti järjestetään myös ensi vuonna.

   Vastaa
 5. Anonymous 4.5.2013

  mie olen miettinyt samaa, että on se kumma on opiskelijakämpät on nii ihanii :D en haluaisi muissa asuakaan :D

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   Ei ole mitään tarvetta lähteä minnekään, haha.

   Vastaa
 6. katja 4.5.2013

  Ihanaa että jollain on hyviä kokemuksia opiskelijakämpistä! Kaikki joissa mie oon asunut/käynyt on ollut kämäsiä hämäriä luukkuja, reikiä seinissä, joka paikka repsottaa ja home haisee. Hyvä kuulla kuitenkin etteivät kaikki ole sellaisea murjuja :-)

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   TODELLAKIN. Mulla on tästäkin uudesta kämpästä silkkaa hyvää sanottavaa. Sun kannattais varmaan muuttaa tänne meidän naapurustoon hih.

   Vastaa
 7. Anonymous 4.5.2013

  Kannattaa käydä myös Wanhan kirppiksellä, jos ehditte! Saattaa tehdä hyviä löytöjä, vaikka pöytiä ei olekaan loputonta määrää..:)

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   Käyty on ja hyväksi todettu. Vaikka keltainen valo on kyllä vaikea ja kokoa voisi olla enemmän. Toivon, että yläkerta otetaan käyttöön.

   Vastaa
 8. Celina 4.5.2013

  Hello Kaunotar! Oli mukava tavata pe ja ihan mielettömän kiva blogi sulla <3

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   Hello! Ja kuin myös toinen kaunotar. Oli hyvä meininki ja hyvät pöpskät.

   Vastaa
 9. Anonymous 4.5.2013

  ihana toi raidallinen paita tuol takin alla! mistä oot bongannu sen?

  Vastaa
  • Henriikka 8.5.2013

   Kirpputorilta on sekin, yllätys yllätys. Kiitos kovasti.

   Vastaa
 10. Enja 4.5.2013

  Kuule kuurona, elä puurona, tai hammaslääkärinä vampyyrin… Haha. :)

  Vastaa
 11. Henriikka 8.5.2013

  LEIRIÄ EN VAIHDA. RULLARIT!!! !!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.