Asusteet on se juttu

Olen viettänyt kuluneen päiväni Tulli- ja Pakkahuoneella auttamassa erään installaation rakentamisessa, khihih. Jännittäviä puuhia ja kauniitakin, kun kyseessä on sellainen rakennus. Taas kerran sellainen, jonka edessä olen valmis luopumaan kaikista tavaroistani, ostamaan vanhan kunnon hetekan ja muuttaman nurkkiin asumaan. Tekemään vapaaehtoistöitä aamusta iltaan, pyyhkimään pölyjä ja tarjoilemaan kahvilan puolella tuplaespressoja kaikille aasialaisille turisteille. Jos vaan saan viettää aikaani näiden puulattioiden päällä, näissä ajan patinaa kaikuvissa nurkissa.
Aamulla olin kuitenkin kriisin äärellä, kun vaatekaapin avatessani kaikki näytti niin ällöttävän tutulta. Niin puurolta. Sellaiselta puurolta, joka on jo jäähtynyt ja alkanut liisteröityä. Sellainen oli vaatekaappini. Ja voin rehellisesti sanoa, että olen kovin harvoin tälläisten kriisin äärellä (etenkin talvisin, kun voi aina turvautua villapaitaan).
Mutta sittenpä minä muistin, mitä muotilehdissä aina painotetaan: Asusteet ovat se juttu. Ehkä tällä aamulla on vielä mahdollisuus. Ja vielä on 90-luvulla mahdollisuus, sillä valitsin hiusdonitsin. Harmaansävyisen, leopardikuvioisen. Harmaan kanssa laitoin kirkkaan oranssin huulipunat. Ja volaa, alkoi näyttää jo kirkkaammalta tämä päivä. Suuri mukillinen tummapaahto-juhlamokkaa (joojoo, ei oo tummapaahtoa oikeesti, kun paahtoaste on niin niuhea) ja siinä se.
Syksyn tullen olisi kiva siirtyä oranssista huulipunasta muihinkin sävyihin. Mitähän keksisin ja ennen kaikkea, mikähän tälle vaalealle, jämäruskettuneelle naamalle sopisi?
Mukavaa maanantaita, pus!
Henriikka

14 kommenttia

 1. Cecilia 3.9.2012

  Voi kun ihanaa huulipunaa! :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  Vastaa
 2. Anonymous 3.9.2012

  Mikä huulipuna toi on? :)

  Vastaa
  • Henriikka 6.9.2012

   ”DARE” by Make Up Store, jos en aivan väärin muista.

   Vastaa
 3. Lina 3.9.2012

  Heippa!

  Sulle on tunnustus täällä:

  http://femmeboost.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

  :)

  Vastaa
  • Henriikka 6.9.2012

   OIJOIJOI aivan ihanaa. Yritänpä laittaa tätä jakoonkin, jos vaan löytyis aikaa näille haasteille ja tunnustuksille. Tämä joka tapauksessa piristi mieltäni niin suuresti.

   Vastaa
 4. Emilia 3.9.2012

  hihii, kadehdin sun hiusväriä! mutta syntymälahjakseni oon saanu tämmöiset TUMMAT kulma, eli en uskalla ees haaveilla tuommoisesta väristä ;) ihan sama vaikka tummat kulmat ja blondi tukka ois muotia. se vaan ei käy :DD

  Vastaa
  • Henriikka 6.9.2012

   Suotta kadehdit! Itselläni ei näy kulmakarvoja ilman kynää ollenkaan ja se se vasta on rasittavaa. Kaikilla jotain :–)

   Vastaa
 5. bea // tia 3.9.2012

  henska… vaasas on SUPERKIRPPIKSII !!!!
  ei muuta !

  tia

  ps. on kyl hyvä huulipuna! mut jos haluut löytää jotain uutta, mee macille, ne ihanat naiset auttaa sua=))

  Vastaa
  • Henriikka 6.9.2012

   MACIN naiset on kyllä korvaamattomia, ehkä voisin käydä vähä käväsee.

   Ja kuulin vaasasta vähä huuhuu ja tiedoksi, että olemme tulossa valoittamaan sen.

   Vastaa
 6. EevaMaria 4.9.2012

  Sulla on ihana blogi, ihania kuvia, olet ihanan kaunis ja blogisi ulkoasukin on ihana!! Olikohan tossa tarpeeksi ihanaa? :D Ainiin, ihanaa syksyä sinulle! :)

  Vastaa
  • Henriikka 6.9.2012

   Oho, aika paljon ihanaa yhdellä kerralla! Otan sen vastaan ilolla ja ylpeydellä. Ihanaa syksyä itselleskin.

   Vastaa
 7. Iiris 18.12.2012

  Asusteet todella tuovat paljon asukokonaisuuteen! Kiva meikki tässä kuvassa ja varsinki kontrasti silmien ja huulien värin välillä.

  Vastaa
 8. Henriikka 26.1.2013

  Kiitos Kovasti Iiris. Vitsit Iiris on btw kaunis nimi. Harkitsen sitä lapselleni, jos sellainen joskus tähän maailmaan syntyy.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.