Rehellisiä otteita perheemme WhatsApp-keskustelusta

Perheemme WhatsApp-ryhmän linjat käyvät kuumina lähes päivittäin. Sinne jaetaan kyllä kuulumisiakin, mutta ennen kaikkea älytöntä läppää. Viimeaikaisia viestejä ovat olleet esimerkiksi sisareni selostama video uudesta kodistaan ja veljeni poseerauskuvia uudessa kuoritakissa. Tällä viikolla käytiin myös keskustelu, joka on tallentamisen arvoinen:

Minä: ”Kyl meidän perhe on hauskin! Paitsi äiti. On sekin, mutta lähinnä omassa karikatyyrisessä persoonassaan tai vahingossa.”

Roosaliina: ”Äiti (*nauravija emojeita), sitä ei oo kyl luotu huulenheittäjäksi.”

Oskari: ”Äiti on just paras! Eilenkin oli mainio puhelu, kun äiti vaan heitti läppää läpän perään!”

Roosaliina: ”Äiti miks et ikinä heitä läppää tyttäries kanssa?”

Äiti: ”Mun läppää ymmärtävät vain harvat!!”

Oskari: ”Ote meidän puhelusta: Oskari: Osasitko kopioida linkin? Äiti: No siis osasin, mutta en tiedä mihin se kopioitui? Oon etsinyt kaikkialta!”

Äiti: ”Mut selvisin siitä ja oon niin ylpeä itsestäni (*pusuemoji)”

Valtteri: ”Ootteko kattonu ”seniorit somessa” yleltä? Mainio oli ainakin eka jakso.”

Niin mainio on perheeni. Niin mainio on näissä kuvissa hymyilevä äitini. Nämä kuvat ovat viime kesältä Kuhmon kesämökiltä, kun yritimme sopia erästä riitaa. Harvoin tulee dokumentoiduksi vastaavanlainen tilanne. Niin kuin kuvista näkyy, kyllähän se lopulta hymyksi kääntyi. Selvisimme siitäkin ja olemme niin ylpeitä itsestämme.

-Henriikka

6 kommenttia

 1. Liina/Villa Ilona 27.1.2018

  Just naurettiin tänään siskoni kanssa meidän perheen keskusteluille. Mietittiin että voisi laittaa ne Facebookiin muidenkin iloksi, mutta siinä vaiheessa äiti uhkasi lopettaa viestittelyn kokonaan. :D

  Vastaa
 2. Saranda 28.1.2018

  Eikä! Just eilen illalla hymyilin itsekseni meidän perheen WhatsApp-ryhmään viestitellessä ja mietin miten mainio sovellus WhatsApp oikeesti on. Ehkä 2010-luvun (vai luotiinkohan se aikaisemmin?) parhaimpia keksintöjä.

  Ja teidän perhekin vaikuttaa ihanalle. :) Aivan huikee äiti!

  http://www.tyhjaajatus.com

  Vastaa
  • Henriikka 31.1.2018

   Niin mahtava keksintö ja ainakin meidän perhettä yhdistävä on WhatsApp. Voi olla niin helposti ja usein yhteydessä ilman sen ihmeellisempää vaivannäköä. Meidän perhe on kyl huippu, jopa äiti, ja samaa voisin olettaa omastasi. <3

   Vastaa
 3. Jenna 28.1.2018

  Näytät jannelta viimeisessä kuvassa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.