DONE. WHOO.

Kun Kusti polkee, niin posti kulkee. Kortit postiin vihdoin hurraa! Elikkäs kysehän on korttitempauksesta, jonka järjestin 300 julkisen lukijan kunniaksi. Lupasin kortit ensimmäiselle 50:lle, jotka lähettäisivät osoitteensa minulle. Osoitteita tipahteli kuitenkin vielä hiljalleen ”50 tuli täyteen”-ilmoituksen jälkeenkin, enkä raaskinut jättää ketään ulos: loppujen lopuksi raapustinkin 63 postikorttia.
Annatte kai anteeksi, että viikkoja vierähti muutama? Tämä tempaus oli kaiken kaikkiaan ihastuttava ja innostava, oijoi. Kirjoittelin kortteja koulussa, kotona, kahvilassa, vaikka missä. Jos korttien saajat saavat näistä jotakin iloa, niin tuskinpa ainakaan yhtä paljon, kuin olen itse saanut.
Odotelkaa postia pus pus. Vaikka tovi menee, kun on ensin viikonloppua ja
säästin hitusen käyttäessäni 2.luokan merkkejä. Vaikka olisitte varmasti ansainneet 1.luokkaa.
Henriikka

20 kommenttia

 1. annie 17.2.2012

  Voi että miten ihania kortteja ! Sulta kyllä voi aina odottaa ihan mitä tahansa. Tämmöset tempaukset pitää sun blogis erittäin mielenkiintosena, ei sillä ettei se muuten olisi. Mutta kiva lisä :)

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   Hei kiitos taasen. Parhaani yritän, se riittäköön ainakin hetkeksi.

   Vastaa
 2. J▲SON.FI 17.2.2012

  c00l cards & gr8 blog layout ! ▼x▼

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   KIITOS, vaikkakin saan kiittää tästä ystävääni. kuule tsekkailin omia sivujasi (kreisiä, että oikeasti omat sivut) ja villiinnyin, tosi mageita juttuja.

   Vastaa
 3. Maria 17.2.2012

  Ihana hieno mahtava inspiroiva ja sydämellinen tempaus kerta kaikkiaan! Blogisi on todellinen hyvänmielen jakaja ja täältä saa päivään hymyn kerta toisensa jälkeen :> Toivottavasti tällainen kannustaa muitakin tekemään samoin, pistämään hyvän kiertämään koska ei tässä maailmassa koskaan ole liiaksi kauniita ajatuksia <3 :) Mukavaa helmikuuta teille! (ja tsemppiä Norjan bloggarin vaatekisaan ;))

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   Helouuu. Kiitos kivasta kommentista, nuo on juurikin niitä kommenteja, joista saa voimia ja hymyä päivään. Ja juu, jos joku vaan voi ammentaa tästä blogista hyvää mieltä, niin olisi mainiota. Sinulle myös hyvää helmikuuta!

   Vastaa
 4. Janina 17.2.2012

  oi ihana blogi, tulee hyvälle mielelle kun lukee:) sait uuden lukijan!:)

  Vastaa
 5. Iltsu 17.2.2012

  Ooi, olisimpa löytänyt tän blogin aikasemmin, ni olisin saanut myös ;)

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   Eiköhän näitä tempauksia tule. Tuskin samanmoista, mutta jotakin. Jos vaan lukijoita piisaaa.

   Vastaa
 6. Lenni 17.2.2012

  VOI EI! tulin sillon lukeen sun blogia hetken liian myöhään, enkä päässy tohon ekaan viiteenkymppiin mukaan ja se harmitti, ihan pirusti. miksen mää tajunnu että voisin silti laittaa sulle kinumisviestiä jos kerta oot noin kiltti ja hellunen että oisin silti saanu kortin! eijeijeiiij, itken verta :( no, onneks sentään saan lukee blogias päivittäin, mutta silti, harmittaa ja ärsyttää niin vietävästi, yhyy. ois ollu ihanin yllätys ikinä.
  t.angstaaja

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   Pyyhi kyyneleesi Lenni ja laita mulle osoitetta mailiin, niin lähtee kortti postista. Eihän tän ollut tarkoitus olla kehnon mielen tuottamista varten. On mulla muutama korttikin varastossa. Söpö angstaaja.

   Vastaa
 7. Rosa 17.2.2012

  Tosi kiva ja henkilökohtainen palkinto :) omaa blogiarvontaa olen ajatellut jopa huikeiden 10 lukijan ja sadan postauksen kunniaksi :D

  Palkinto pitäisi vielä keksiä.

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   10 lukijaa on jo hyvä alku! Kyllä se siitä kasvaa, kun panostaa!

   Vastaa
 8. mymmmeli 17.2.2012

  hehee voiks jo hei ilmottautua seuraavaan viiteenkymmeneen postituslistalle? 8) mistä oot haalinu nuo kortit?

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   Hahaha, tuskin samanmoista enää tulee. Mutta laitan korvan taakse sinut, jos tuleekin. Ööö tai ajatuksesi, en sentäs sinua.

   Oon haalinut noita vuosien varrelta vaikka mistä, nyt kokosin kaikki varastoista ja ostin muutaman kirpputorilta, että tuli täyteen summa.

   Vastaa
 9. Matilda 18.2.2012

  Oli ihana perjantai-illan yllätys kun tänään huomasin, että HURAA saan sittenkin sen kortin. Lähetin sen jälkeen kun huomasin että 50 raja oli mennyt poikki.. :D Olet ihana! <3

  Vastaa
  • Henriikka 18.2.2012

   Hihhi. Kyllä vain, kortti tuleepi kun posti ehtii sen postittaa!

   Vastaa
 10. Tara 19.2.2012

  Todella ihana idea lähettää kortteja! Harmi, kun en itse kerennyt hommaan mukaan, mutta aina voi fiilistellä muiden puolesta. :) Tuli taas oikein hyvä mieli, kun luki tämän postauksen. Oot tosi sydämmellinen. :)

  Vastaa
  • Henriikka 20.2.2012

   Ainakin pyrin olemaan pikkuisen. Josko sitä joku saisi vähän hyvää mieltä. Toivottavasti 400 tulee pian täyteen niin voin kehitellä taas jotain!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.