Vetoketjuista asusteita

Kaamos kaatuu päälle: silmät ei meinaa aueta aamuisin, alan kaikkien epäilyksien jälkeen harkita kirkasvalolamppua, pohdin vitamiineja ja selailen halpalentoja kuuman auringon alle. Ja kamalankamala juurikasva alkaa puskea päälle. Minä fiksuna likkana värjäsin alkusyksystä tummemman tyven, jotta talvitukka ei näkyisi. Aurinko kun ei talvisin pääse vaalentamaan haalentamaan hiuksia. Meni muutama viikko ja MITA. Minulle alkoi kasvoi vaaleaa tyvikasvua. Ideani kaikessa nerokkuudessaan menetti hohtonsa.
Onneksi on kaikenmaailman hiusasusteita. Ihan en ole vielä saanut rahoja kokoon kampaamokertaa varten, mutta kovasti pusken kassahommaa. Sitä odotellessa saan hyvän syyn ottaa käyttöön kaikki hiussysteemini ja -laitteeni, jotka ovat jääneet epähuomiossa vähälle käytölle. Huivit, pannat, pinnit ja muut pääsevät keräämään huomiota ja samalla siirtämään huomiota poispäin kuontalon juurestani kasvavasta vaaleasta palkista.

Onko kellään vinkkejä pääkaupunkiseudun kampaajista? Mikä ja kuka on laadultaan ja hinnaltaan jees?
Henriikka

11 kommenttia

 1. Anonymous 24.11.2011

  vinkki: piian kampaamo suvelassa, espoossa. pitkä matka sinne on sinulta mutta leikkaus maksaa 24e minulle jolla on lyhyet hiukset!

  Vastaa
 2. Anonymous 24.11.2011

  Panta on nätti, mutta jäin ihmettelemään, mitä järkeä on värjätä juurikasvua, kun sellaisen saa pian kampaajakäynnin jälkeen värjäämättäkin?

  Vastaa
 3. annie 24.11.2011

  Ihan älyttömän kiva toi hiuspanta. Mäkin haluan !

  Vastaa
 4. Anonymous 24.11.2011

  Tyven värjääminen ”liukuväriksi” on mitä ilmeisemmin maailman trendikkäin juttu tällä hetkellä! Tai ainakin meidän liikkeessä Jumbossa sitä halutaan viikottain, mistä lie saanut trendi alkunsa…

  Jos et Vantaalle saakka halua lähteä kampaajalle (vaikka tietysti lämpimästi suosittelen!) niin Prof Helsinki on mainio paikka! Erityisen lämpimästi voin suositella Kalevia tai Neaa, muutkin ovat taitavia ja ihania kyllä!

  Terkuin Heidi

  Vastaa
 5. Milena 26.11.2011

  Annankadulla sijaitseva Maker! (:

  Vastaa
 6. Henriikka 26.11.2011

  Hei kiitos kaikille vinkeistä! Täytyy tarttua toimeen ja ruveta pohdiskelemaan hintoja ja vaihtoehtoja. Myöskin citydeal vaikuttaa tarjoilevan aika herkullisia vaihtoehtoja.

  Ja niin, värjäsin tyvikasvun, koska ajattelin että kun tumma rupeaa kasvamaan, niin haluan että se sekoittuu sulavasti muuhun hiuksiin. siis värjäsin tyven sekä samalla sävyllä hieman raitojakin.

  Vastaa
 7. Anonymous 27.11.2011

  Ihan vinkkinä vaan, että mitä kauemmaksi keskustasta menet, sitä halvemmat kampaamot ja varsinkin jossain pienissä lähiöissä on edullisia, mutta taitavia kampaajia, esim. Pukinmäen Pellawa.

  Vastaa
 8. Semi 27.11.2011

  Itse voin suositella köyhien timanttia Salon Pepe Åhmanin kampaajakoulua Sörnäisissä. Edullista, aikaa menee pidempään kun ovat oppilastöitä, mutta opettajat valvovat laatua. Oon ollut itse tosi tyytyväinen.

  Vastaa
 9. Anonymous 27.11.2011

  Citydealilla voi säästää pitkän pennin kampaamoasioissa, mutta kannattaa harkita! Itse maksoin kympin ja sain erittäin huonosti suomea puhuvalta kampaajalta pöyheän kasarikampauksen. Eipä siinä mitään jos semmoista olisin pyytänyt, mutta oli tällä kertaa tyhjä arpa. Googlaa ainaski ennen kuin ostat!

  Vastaa
 10. ALINA 28.11.2011

  ihana postaus. pus.

  Vastaa
 11. Henriikka 29.11.2011

  Hei taas hyviä vinkkejä, ihan sikakiva. Täytyy nyt harkita. piakkoin ja halvalla olis kyllä kiva päästä! Nyt on niin paljon paikkoja ja mahdollisuuksia, että en tiedä sekoittiko tää vai helpottiko haha. Luultavasti jälkimmäistä. Vielä otetaan ehdotuksia vastaan mm.ilmaisista palveluista! Niitä varmaan pursuaa ovista ja ikkunoista.

  Ja viimeinen anonyymi: Pahoitteluni, etten voi sitte mitään että hymyilyttää ajatus pöyhkeän kasarikampauksen luomasta tunnelmasta.

  Alina: Pus. Kiitos. Kiva kun oot palannut blogisi pariin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.