Kesäkynsilakka 2012

Mavala, 128 Acid Yellow. Tämänkesäinen suosikkikynsilakkani. Kesäkuun lopussa tilatessani Lensonilta värillisiä piilolinssejä, huomasin heillä olevan myös meikkitarjontaa. Jo useampana kesänä keltainen on ollut kovassa käytössä, mutta tänä vuonna se lävähti vasten kasvoja entistä pahemmin. Pakko saada keltainen kynsilakka. Valikoimista löytyikin tämä Acid Yellow, joka on ollut tiivissä käytössä postituspäivästä lähtien.

Luulin lakan olevan nettisivun esikatselusta päätellen vähemmän kiiltevää, mutta sävy onkin aika helmiäinen. Pidän siitä ennakko-oletuksista huolimatta paljon. Siitä on kuitenkin annettava miinusta, että lakka ei levittynyt aivan täydellisesti, ja näin ollen Isadoran kynsilakat pitävät edelleen kärkipaikkaa. Paljon puhuttu Mavala on kuitenkin taas kokeiltu ja se on anastanut paikkansa kesälakkana. Syksyllä taas punaista, luultavasti aina vaan punaista.

-Henriikka

15 kommenttia

 1. Milla 3.8.2012

  Oon aina ollu tosi surkee laittamaan kynsiä. Jostain syystä lakat menee aina kurtalle tai kuluu heti pois, laitoin mä sitte päällyslakkaa tai en. Eilen yritin nähdä vaivaa ja lakkasin sormien sekä varpaiden kynnet, mutta lopputulos ei oo kehumisen arvoinen :D mut harjotus tekee mestarin..

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   Harjoitus tekee mestarin, tai vähintään keskinkertaisen. Onhan tuo vaivaa vaativaa hommaa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

   Vastaa
 2. emppu 3.8.2012

  En vaan ymmärrä miksi kynsilakka kynsissäni ei meinaa kuivua. Se saattaa olla kynsissäni monta tuntia, olen niitä kuivatellut tuulettimen edessä, mutta silti aina vaan se on märkää ja menee ryppyyn kun osuu johonkin.
  Aivan upea sävy tuo kynsilakka : )

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   Sullapa kuulostaa olevan erittäin hämmentävät kynnet! En ole koskaan tuollaiseen törmännyt. Itse yritän lakata aina ennen datausurakkaa tai blogin päivittämistä, sillä tietokoneella tönöttäessä ei lakka mene huonoksi.

   Vastaa
 3. Laura 3.8.2012

  Ihana väri. Itsekin lakkaan useimmiten Mavalalla. Tänään viimeksi juhlakenkien väriin sopivasti pinkillä. ;) Mavalan pieni purkkikoko takaa sen, että pian voi ostaa jo jonkin toisen värin kun entiset hupenee.

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   Oi pinkki! Kuulostaa ihanalta. Mavalat on kyllä ollut toimivia, mutta testaapa joskus Isa Doraa, niin Mavala joutuu tyytymään kakkossijaan hih.

   Vastaa
 4. julia 3.8.2012

  hih söpö väri! Mä ostin kans yhden tosi ihanan Mavalan keltaisen kynsilakan, vähän vaaleemman sävyisen vaan ja tykkään siitä kauheesti, mut oon hirveen laiska lakkaamaan kynsiä ko oon niin huono siitä… seisoskelen aina vaan ihailemassa mun kynsilakkoja ja sit oon silleen nääh, en jaksa alkaa sotkea taas :D

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   No mutta kynsienlakkaus vaatiikin kärsivällisyyttä ihan kauhean paljon. Minäkin saatan joskus venyttää aina vaan lakkaamista, koska turhauttaa sen prosessin ajattelu.

   Vastaa
 5. Lotta Marilla 3.8.2012

  Mä oon nyt vasta innostunut kynsien laitosta. Oon tosi huono lakkaamaan ja mullaki menee aina kurtulle ne tai jotain muuta, mut silti tykkään :D pitäis kokeilla kaikkee erilaista (:

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   Sitä pitäis olla aktiivinen ja kokeilla kaikkea, mutta joskus on vaan kiva pysytellä tutuissa vanhoissa hih. Mutta hei kivaa, jos oot innostunut. Kyllähä sitä siinä oppii koko ajan lisää.

   Vastaa
 6. katja 3.8.2012

  Mavalalla on kivoja sävyjä (niinkuin tuo kanarialinnunkeltainenkin), mutta Mavaloissa ärsyttää niiden ylipienet harjaosat ja se, kun pullosta on puolet käytetty, on loppuja hankala saada enää pullosta harjakseen. Olipas hankalasti selitetty. Mutta joo, kunpa Mavaloita saisi vähän näppärämmin muotoilluissa paketeissa!

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   Tämä oli aivan ihana analyysi. Oot ehkä aivan oikeassa. Ehkä mulla on liian monta kynsilakkapulloa, etten oo koskaan vielä päässy siihen vaiheeseen, että pullo olis puolillaan. Ehkä sun pitää ottaa yhteyttä Mavalan muotoilijoihin, kun oot itsekin miltei ammattilainen.

   Vastaa
 7. Tanja 4.8.2012

  Eikö sulla tartu tuo keltainen kynsiin :o ! Ittelläni joskus oli samanmoinen keltainen lakka, mutta Lumenen, enkä voinut kun kerran käyttää. Sen jälkeen kynnet kellertivät nimittäin niin pitkään, että keltaisuus kasvoi vähitellen pois (vaikka käytin aluslakkaa nyhh)!

  Vastaa
  • Henriikka 7.8.2012

   Ei oo kyllä tarttunut yhtään. Laitan ain pohjalle Lumenen base-coat-lakkaa, jonka päälle kaksi kerrosta värillistä. Ei ole mulle kyllä vielä noin harmillisesti käynyt, täytyykin olla varovainen vastedeskin.

   Vastaa
 8. […] vuosi blogin aloittamisesta. (Silloin oli muuten muitakin hyviä juttuja ilmoilla, niin kuin keltainen kynsilakka ja ruskeat, tehottomat piilolinssit.) Samassa paketissa oli tuon paksumman ”yleissiveltimen” […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.