Mustavalkofilmi

Oma eleganttius-asteeni on ilmeisesti surullisen alhaalla: innostun harvoin editorialeista, jotka sisältävät silkkaa mustaa ja valkoista. Omassa sarjassa painivat tietysti mustavalko-kuvasarjat, mutta värilliset ja silti mustavalkoiset kuvat ohitan usein surutta. Zara onnistui kuitenkin nostamaan huomioni seuraavilla kuvilla. Rennot ja tyylikkäät asukokonaisuudet edustavat kattavasti sen suuntaisia fiboja, joita haluisin ”edustuspukeutumiseeni” enemmän: työkuvioihin (joskin nykyiset duunijuttuni hoidan huolettomasti villapaidassa), blogitilaisuuksiin, työhaastatteluihin ynnä muihin. Korot, graafiset leikkaukset, selkeät kuviot, hurraa!

Mallin pituudesta taas kerran puolet pois, niin voin hyvin soveltaa näitä kokonaisuuksia myös omaan vaatekaappiini. Kavahtakaa iänikuiset, rakkaat värit.
Henriikka
Zara December 2012 Lookbook.
Model: Kasia Struss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.