Nuku kuin katti, kuin susi

_MG_0896 kopio

En ole taikauskoinen. En syljeskele eläimiä nähtyäni, en koputtele puita ja saattaisin sytyttää savukkeen kynttilästä, jos olisi tapana savustella. Tykkään kuitenkin leikkimielisesti uskoa sellaisiin kohtalonasioihin: saatan esimerkiksi joskus lukea vanhat horoskoopit ja miettiä, olivatko ne totuudenmukaiset.

Kun kävimme muutama viikko sitten Virossa, saimme Visit Estonialta tervetuliaislahjaksi paikallista käsityötä: eläinhahmo-unimaskit. Kun lahjat ojennettiin, lahjanantaja sanoi sen olevan kohtaloa, mikä eläin kullekin sattuu valikoitumaan. Iik! Iik! Kohtalo!

_MG_0890 kopio

Janne sai ensin omansa ja katsoi kohtaloaan silmiin: Susi. Oijoi miten hieno ja ylväs eläin.

Sitten oli minun vuoroni… hirveä jännitys päällä… Susi! Mitä ihmettä?! Emmehän me nyt voi saada samaa? Mitäs uniikkia siinä on. Olemme jo tarpeeksi tiivis tiimi muutenkin, minä haluan ihan oman eläimen! Kävin läpi vimmatun nopeasti kaikki vaihtoehdot ja sorkin kohtaloa sopivasti. Kyllähän minun kohtaloni on nukkua ja kehrätä kuin kissa, eikö vain?

_MG_0877 kopio_MG_0920 kopio

Jälkikäteen ajateltuna olen kyllä todennut, että olen niin paljon enemmän susi kuin kissa. Mutta koska samaan talouteen ei mahdu kahta sutta, voin varmaan kähveltää Jannen susimaskin salaa ja korvata sen kissalla. Janne ei yleensä ole näistä kohtalonjutuista ihan yhtä tohkeissaan eikä varmaan ole edes vielä tunnistanut, onko kyseessä hikipanta vai kestoterveysside.

Kohtalokasta lauantai-iltaa kaikille.

-Henriikka

Ps. Unimaskit ovat virolaisen Ööloom Storen upeaa käsityötä.

2 kommenttia

 1. Hedu 14.2.2016

  Hahaha tää postaus oli niin hauska että nauroin ääneen :D Oot muutenkin huippu Henska ja sun blogia on tosi kiva lukee, kiitos siitä. Siunattua ystävänpäivää!

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2016

   Miten mainio kommentti! Ihan huippu. Kiitos kiitos kiitos. Voiko parempaa palautetta saada kuin että saa lukijan nauramaan ääneen? Tuskinpa.

   Kiitos paljon ystävänpäivätoivotuksista näin jälkikäteen ja ihanaa kevättä sinulle!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.