Doupeimmat koossa

IMG_0055 (kopio)

Parhaita viikonloppuja hetkeen. Janne täytti eilen vuosia ja oli huikeat karkelot sen kunniaksi. Jotenkin erityisen virkistävää, kun ystäväporukalla tekee jotain uutta ja erityistä. Arvatkaa, missä synttärihipat alkoivat? Tempputemmellys-nimisessä trampoliinimaailmassa Espoossa, jossa riitti pomppimista ja volttimonttua. Olimme varanneet tilan aukioloajan jälkeen vain meidän sakille. Nauroin kippurassa, kun 20 aikuista ihmistä laittoi itsensä likoon ja pomppi ja temppuili hiki päässä.

IMG_9976 (kopio)IMG_9987 (kopio)IMG_0001 (kopio)IMG_0043 (kopio)

Suihkun kautta syömään, Ravintola Kannaksessa jatkettiin vähän hienommin. Kilisteltiin lasia, laulettiin onnitteluveisu ja laitettiin jukeboxista lempparit soimaan. Suppilovahverokeitto ja häränkuve saivat erityistä kiitosta. Tänne tulen toistekin. Hinta-laatusuhde oli mukava, palvelu hyvää ja paikassa vallitsi ”kantapaikka-tunnelma”.

Arabianrannassa ravintoloita ja kahviloita on niin surkeasti, että toisinaan toivoisi asuvansa jossain, missä voisi saada jostain kuppilasta vakiopaikkansa. Silloin voisi heittää heti ovelta: ”otan taas sen tavallisen”.

IMG_9984 (kopio)IMG_9983 (kopio)IMG_9981 (kopio) IMG_0002 (kopio)IMG_0028 (kopio)

Ja mikä kruunu päivälle: Loppuunmyyty Ruudolfin 10-vuotisjuhlakeikka Tavastialla. Keikalla kuultiin Doupeimmat Jumala seivaa -albumin biisit niin nostalgisissa merkeissä, että katto meinasi räjähtää ilmaan. En ole koskaan aiemmin ollut tällaisella keikalla. Kaikki biisit laulettiin mukana, koko yleisö oli aivan villinä (paitsi minä, joka mielessäni riehuin ja mylvin, mutta fyysisesti meinasin melkein nukahtaa väsymyksessäni). Siis mikä tunnelma, mikä meininki. Asfalttisoturille ja muille sankareille kaikki kiitos keikasta.

IMG_0035 (kopio) IMG_9973 (kopio) IMG_0062 (kopio)IMG_9989 (kopio)

No mikä fiilis jäi? Päällimmäisenä se, miten hyviä ihmisiä ja ystäviä meillä onkaan ympärillä. Toisena se, että Jannen pitäisi ilmeisesti järjestää synttärijuhlia enemmänkin kuin kerran kymmeneen vuoteen, jos meno on tällainen.

– Henriikka

HUOM! BLOGI SIIRTYY 1.12. LÄHTIEN OSOITTEESEEN WWW.AAMUKAHVILLA.FI

6 kommenttia

 1. Naava 8.11.2014

  Oii ihana juttu taas siulta :) JA sydämelliset onnittelut Jannelle <3

  Vastaa
 2. emm 8.11.2014

  Jee, onnee janne! Söpö toi vika kuva ja juhanan ilme taustalla.

  Vastaa
 3. liisa 9.11.2014

  Eikä toi tempputemmellys kuulostaa niiiiiin huikeelta! Sinne heti!

  Vastaa
 4. Henriikka 20.11.2014

  Janne sai onnittelut ajoissa ja lähettää näin jälkikäteen vielä hurjasti kiitoksia.

  Vastaa
 5. Henriikka 20.11.2014

  Nauroin kyllä Juhanalle. Onko se kiusaantunut vai ottaako osaa onneen? Vaikea arvailla haha.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.