Maailman kolein potkupuku

Omistan kyllä kotiasu-one-piece-haalarin, mutta nyt täytyy kyllä kertoa, että niiden kuosit eivät ole mitään verrattuna vauvojen potkupukuihin! Eheii, en ole vauvakuumessa, mutta jos kirpputorilla kävelee vastaan maailman kolein, siistein, överein potkupuku.. niin hyvänen aika, kyllähän se nyt täytyy napata mukaan. Myyjä naureskeli kun kävin hypistelemässä tätä miniasua puolen tunnin aikana varmaan kymmenen kertaa. Hän jopa laski hintaa reilusti ja kertaili sen laatu- ja käyttöominaisuuksia. Raja tuli vastaan, kun hän alkoi kertailla, kuinka yksinkertainen toiminto lapsenteko loppujen lopuksi onkaan. Tulin tulokseen, että nyt on oikea hetki tukahduttaa puheentulva ja ojentaa hänelle sovittu summa.
Ja nyt on minulla potkupuku. Mitä ihmettä? Yleensä en ole varasto-ostelija, mutta kai jossain sieluni syövereissä kaipasin aikaa, jolloin sai huutaa kovaa, kun oli nälkä, eikä tarvinnut vaivaantua kävelemään pöntön luokse. Tai ehkä alitajuisesti hamuan omaa vauvaa tai kummilasta. Tai sitten vain yksinkertaisesti pidän maatuskoista. Onko kukaan muu sortunut varastovauvanvaatteisiin?
Älkää pelätkö, aijon vastedeskin pitäytyä omassa tyylissäni. En kuitenkaan aijo yrittää tähän asuun sujahtamista. ”Joku border”, sanoisi sisareni.
Henriikka

12 kommenttia

 1. Mahtijanne 13.9.2011

  huippumiellyttävä. kelpaisi vauvoja hankkia.

  Vastaa
 2. Henriikka 13.9.2011

  Sitten joskus, kun aika on suopea.

  Vastaa
 3. Lilli-Marjukka 13.9.2011

  Mä myönnän muinoin ostaneeni jemmaan yhden vauvan vaatteen. Seurustelua oli takana n. 2kk. Uskalsin/kehtasin kertoa ostoksestani miehelle n. 2vuotta myöhemmin kun mentiin kihloihin :D Ja nyt, melkein 8vuotta myöhemmin paita on meidän juniorin päällä. Ihme että siitä on mitään jäljellä, isompi neiti kun sitä käytti niin pitkään ja hartaasti. Oli hyvä ostos! :)

  Ps. Oon kade. Toi kuosi on nimittäin pähee. Mä haluun ja!

  Vastaa
 4. Anonymous 13.9.2011

  hihihih siin lukee molo!

  miten niin lapsellista? :o

  Vastaa
 5. Anonymous 13.9.2011

  kissapäiset maatuskat on mun lemppareita.

  Vastaa
 6. Henriikka 13.9.2011

  LILLI, oot niin mun tukena. Mä ostin yöpaidaksi ”I love boyfriend”-paidan puolta vuotta ennen kuin alettiin Jannen kanssa seurusteleen. Mutta vauvanvaatteet on jo astetta HC:mpää.

  Mutta oot elävä esimerkki siitä, että tämä budjetointi saattoi hyvinkin olla kannattava ja säästää minulta monta suurta euroa ja säästää monelta tuskalliselta ostosreissulta. Kukapa tietää, onko vauvamuoti aivan hirveää silloin, kun meillä ehkä kenties joskus on kersa?

  Ja anonyymi kirjoittelija, myönnettäköön että merkki on hieman koominen. Tuskin olet ainoa, joka sille on hieman hihitellyt. (Minä olen ainakin)

  Ja toinen anonyymi: Itse lämpeän egypti-henkisille, sphinks-maatuskoille. (kuinka sphinkskdsnfjsdn kirjoitetaan?)

  Vastaa
 7. Rosa 13.9.2011

  haha voiku söötti ! mitä stadis olevia kirppaireita suosittelet ? (=

  Vastaa
 8. Henriikka 13.9.2011

  Valtterin kirpputoria Vallillassa ykkösenä ehdottomasti, sit Emmausta Mäkelänrinteessä ja hmm Kaisaniemen ja Sörnäisten Fidaa.

  Vastaa
 9. Anonymous 14.9.2011

  ostin ala-asteella muovikassillisen vauvanvaatteita kirppikseltä. ne oli niin söpöjä :) usein tosi halpoja, hyvälaatuisia ja vähän käytettyjä. enpä tiedä, onko ne enää tallessa. mut tuo on kyllä upea! omiaan herättämään vauvakuumeen. . .

  Vastaa
 10. Henriikka 14.9.2011

  Hei taisit vetää pidemmän korren! Muovikassillinen on jo aikamoinen saavutus nimittäin.

  Vastaa
 11. Cecilia 25.9.2011

  mullakin on vauvanvaatteita jo ihan hyvä pino! Mutta rakastan ysäriä, ja niitä värejä voih. Siksi, kun joskus todella harvoin osuu vanhoja, mutta ehkä kerran käytettyjä AITOJA lasten vaatteita, koen pakollista tarvetta ostaa ne talteen. Oma äitiyspakkaus itseäni vartenkin on vielä melko hyvässä tallessa… ekologisuus, kierrätys… onneksi on myös kummityttö, jolle voi vauvahädässä(-kuumeessa) niitä vielä toistaiseksi pukea ;) ja kyllä, olen seurustellut jo hetken, joten en ihan hullu vielä ole! :D

  Vastaa
 12. Henriikka 25.9.2011

  JES CECILIA, juuri tälläisiä sielunkumppaneita/egonkohottajia tarvitsenkin. En ole ainut ”ehkä hivenen arveluttavasti ja liiankin ennakoivasti” toimiva. Mulla ei harmi kyllä ole tuota kummilapsi-mahdollisuutta, joten täytynee rajoittaa ehkä kuitenkin hivenen. Hyväkuntoisia ja ihania lastenvaatteita kun on kirpputorin pullollaan. Ja totta on toi ysäri-rakkaus, lappuhaalarit ja kaikki mahtava. Aijijai.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.