Keltaisia sadetakkeja seinille

Tässä on kuva minusta ja Jannesta kevät-talvella 2010. Äiti nappasi sen vanhempieni takapihalla ja minusta se on onnistunut: Ultra Bra -henkinen (ei tosin tahallisesti), sopivan haalea, ja kuitenkin keltainen väri sopii kokonaisuuteen. Rakastan tuijotella valokuvia ja hyvin toteutettuna ne ovat mielestäni upeita myös sisustuksessa. Olen kauan pohtinut Canvas-taulun hankintaa ja lopulta päädyin tähän kuvaan. Kiertelin ja kaartelin sadetakki-kuvan kanssa valokuva-putiikkeja, vertailin hintoja ja pohdin mahdollisuuksia. Kyselin neuvoa myyjiltä ja sain paljon analyysia sisustus-valokuva-juttujen hinta-laatusuhteista. Usein myyjät sanoivat, että pienten putiikkien hinta-laatusuhde ei pysty isompien brändien tasolle. Sinänsä surullista, etten näin tukenut hankkeeni kanssa kaupungin pikkuliikkeitä, vaan surffailin itseni Eirikuvan sivuille. Valitsin sopivanlaisen Canvas-sisustustaulun ja sommitelin kuvani sopivan kokoiseksi nettipalvelulla. Napsnaps, tilaus lähti Eirikuvalle ja reilu viikon kuluttua pystyin hakemaan kankaisen tilaukseni läheisestä valokuvaus-liikkeestä. Ja ah, minusta taulu on mahtava. Siinä on sopivasti tunnelmaa ja kuitenkin jotakin taiteellistakin arvoa. Joskin voi olla, että näemme sen vain itse.

Prosessi oli helppo ja toimiva. Värit pysyivät täysin samanlaisina ja laatu oli kuvan suuren koon takia erittäin hyvä. Eikös tästä olisi vaikka lahjaideaksi? En siis tarkoita tätä yksilöä, jossa on meidän naamamme, vaan Canvas-tauluja ylipäänsä hee. Tässäkin asiassa pitää kyllä olla erittäin varovainen, ettei vaan sorru hääpukuisten etanoiden kaltaisiin velvollisuus-lahjoihin: ”Tässä olis tämmönen ihana rakeinen muisto meidän lapsuusvuosista. Kirmaillaan tässä ilkosillaan meidän takapihalla! Ajattelin että sä voisit laittaa sen tähän!”

Henriikka

12 kommenttia

 1. Anonymous 29.9.2011

  Ihana kuva! Ja hei oon vasta löytänyt sun blogin ja tykkään niiiin paljon! Sulla on ihana tyyli, näytät hyvältä mikä tahansa päällä! Musta on myös kivaa, että ostelet usein kierrätettyä kirppistavaraa, kivaa tän kulutushulluuden keskellä! Ja täytyy myöntää, että oli kiva löytää blogi, jonka kirjottajaan voin samaistua… oon nimittäin itse myös nuori ja naimisissa :)

  Vastaa
 2. Anonymous 29.9.2011

  Aivan loistava keksintö, kittii inspiraatiosta! -tv

  Vastaa
 3. Anonymous 29.9.2011

  Vitsi mikä kuva, ootte niin aitoja ja sympaattisia!;)

  Vastaa
 4. Henriikka 30.9.2011

  Go nuoret ja naimisissaolevat. Go muutkin! Vaikka eipä tämä mikään hääblogi ole tosiaan hah niin eihän tolta jannen fiilistelyltä voi välttyä. Ja kiitos tosi paljon anonyymeille kommenteista. Kirpputorit on aivan ehdoton, en tiedä merkeistä ja musta on ihana vetäistä päälle jotaki vanhaa ja uniikkia. Vaatteita joilla on tarinoita.

  Ja ekalle anonyymille täytyy tehdä paljastus, että en tosiaan näytä läheskään kaikissa kuteissa hyvältä: esim. v-aukkoiset paidat, merenneitomalliset mekot..

  Vastaa
 5. vilma 30.9.2011

  hei sun toi poikakaveri on se idänihmetyyppi !!!!

  Vastaa
 6. Henriikka 30.9.2011

  Kyllä vain, hän on juurikin se. Muusikonretale.

  Vastaa
 7. Anonymous 1.10.2011

  Aivan ihana kuva ja idea!! Oot niin herttaisen oloinen. Blogisikin on huippu, kiitos siitä :)

  Vastaa
 8. Henriikka 1.10.2011

  hihihei kiitos paljon, kiva kuulla että voi ehkä jotakin joskus piristää!

  Vastaa
 9. Anonymous 16.5.2013

  apua, miten ihana idea! herkullisen värisiä sadetakkeja, ootte supersöpöjä. eksyin blogiisi jonkun aikaa sitten, ja ei voi muuta sanoa, kuin että onneksi eksyin! sun tyyli kirjottaa on ihana ja vaatetyyli suorastaan kadehdittava. tykkään kirppiksistä, mutta oon itse ihan surkea löytämään niiltä mitään (tai no, vaatteita). nyt huomaan kuitenkin haaveilevani kirppiskierroksesta. ja vitsi, kesä ja pihakirpparit! kiitos ihanan inspiroivasta blogista. :)

  Vastaa
  • Henriikka 25.5.2013

   Voi että, you made my day. Silloin 16.toukokuuta ja ny uudestaan, kun tulin vastaamaan. KIITOS.

   Vastaa
 10. Juha S 2.5.2014

  Tosi kiva kuva ja niin hyvät ilmeetkin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.