Twitter haltuun @henriikkasi

twitter2-henriikka

Siellä minä nyt vihdoin olen, Twitterissä

Olen pitkään seurannut Twitterin menoa duunista käsin, työpaikkojen tileiltä. Olen näinkin pitkään ollut itse liittymättä juttuun mukaan. Sairaslomat ovat kuitenkin antoisaa aikaa: joskus neljä vuotta sitten perustin blogin ollessani vatsataudissa anoppilassa, nyt viikon flunssailun jälkeen oli Twitter-ajatus kypsynyt valmiiksi.

Siinä missä Facebookiin nostan uusimmat blogiartikkelit ja hassuja eläinvideoita ja Instagramiin uusimmat kuulumiset kuvina ja visuaalisia hetkiä elämästä, niin Twitteriin saatan jopa joskus kirjoittaa ihan oikeita mielipiteitä ja ajatuksia. Saas nähdä.

Twitterissä nähdään.

– Henriikka Simojoki / @henriikkasi

Kuva: Kaisu Jouppi

4 kommenttia

 1. Hanna 8.2.2015

  Huh, tuonne mä en päädy varmaan koskaan! Jotenkin ahdistaa tää erilaisten somepalvelujen määrä. Toisaalta mä oonkin enemmän visuaalinen ihminen ja tykkään kuvapainoitteisista asioista. Sulla on kyllä hyviä ajatuksia ja mielipiteitä, joten uskon että Twitter on ihan kelpo paikka kaltaisellesi :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2015

   Eikä onneksi tarvitsekaan mennä, jos ei tunnu omalta. Olen arponut aikani ja nyt taitaa olla Twitterin vuoro.

   Vastaa
 2. ada 8.2.2015

  Mua ärsyttää koko twitter kun tuntuu et siellä pitäs yrittää olla niin hiton hauska ja nokkela :D eikä merkkimäärä riitä yhtään mihinkään!

  Vastaa
  • Henriikka 17.2.2015

   Haha, pitää taistella vastaan. Voi olla ihan tavallinen, eikä välttämättä niin hauska ja nokkela.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.