Pumpuleissa viikonloppuun

44385.3.zoom_ copy

Kun olin lapsi, äitini pumpulipurkissa oli useimmiten valkoista pumpulia. Sillä poistettiin kirkkaanpunaiset kynsilakat ja välillä töpöteltiin poskia. Oikeastaan en lapsena hahmottanut pumpulin tarkoitusta, mutta se oli ihanaa ja pehmeää ja sitä pystyi repimään irti pilvipalasina kokonaisesta pumpulimassasta.

Joskus äitillä oli kuitenkin poikkeuksellisesti sellaista karkeampaa, värikästä pumpulia. Pastelliväriset pumpulipallot olivat erillisiä, eivätkä muodostaneet pukinpartaa muistuttavaa massaa. Rakastin niitä pastellipalloja vielä enemmän kuin tavallista pumpulia.

Näistä kuvista tuli mieleen samantien ne pampulat. Mennään näissä tunnelmissa viikonloppuun.

44763.3.zoom_ copy

44029 copy

47337.4.zoom_ copy

Toisen kuvan pitkä flanellipaita-henkinen takki on niin hieno. Olen ajatunut sellaiseen kaamospukeutumiseen, että minulla on usein perusfarkut ja yksivärinen neule. Se ei ole tällaiselle kokeilijapukeutujalle hyväksi. En osaa valita vaatteita edellispäivänä, eikä aamulla tee mieli vaihtaa yöpaitaa pois ennen kuin viime minuutilla. Ei siinä hetkessä pahemmin pohdita, ottaisiko vaaleanpunaiset vai vaaleansiniset sukat. Vaikka pitäisi, se toisi energiaa. Ei pitäisi valahtaa alhoon, jossa kaikki toiminta vauhdittaa alamäkeä väsymykseen ja alakuloon.

Pumpuliunelmissa voi pysyä, vaikka ympäristö kadottaisi kaikki värinsä ja kaiken loistonsa. Siinähän sitä vasta näyttääkin hyvältä, kun saa tunnustaa väriä kaiken harmauden keskellä.

48554.3.zoom_ copy 48688.4.zoom_ copy 49096.3.zoom_ copy

Viikonloppu, viikonloppuu, viikonloppuu!
Pumpulia kaikkien marraskuuhun.

– Henriikka

Kuvat: Nasty Gal / Lookbook

HUOM! BLOGI SIIRTYY 1.12. LÄHTIEN OSOITTEESEEN WWW.AAMUKAHVILLA.FI

2 kommenttia

 1. Paju 16.11.2014

  Ooooh miten ihania kuvia! Sekä mallit että kuteet kolahtaa. Toi vihreä bomber on kyllä tosi lähellä sitä mun takkia :-O siinäkin on ihan samanlainen kirjailu tossa edessä, mutta Paula-versiona!

  Vastaa
  • Henriikka 20.11.2014

   NIIN onkin! Ho hoh. Olen ikuisesti katkera Paulasta. No ei vaan, se on hieno takki. Pidä hyvää huolta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.