Reissusuunnitelmia

Lauantai-yön ratoksi isken pöytään Euroopan kartan. Tähän junakarttaan on mustalla tussilla merkattu Interrail-reittimme tämänhetkinen matkasuunnitelma. Osa reitistä tulee luultavasti elämään matkan edetessä ja junakiskojen kuluessa.

Varmoja kohteita matkamme alussa on toistaiseksi neljä:
Ensimmäinen reitti vie koto-Suomesta itämeren yli länteen ja Tukholmasta rautateitse Ruotsin lounaisrannikon pääkaupunkiin, Göteborgiin. Tästä ensimmäisestä etapista olemme jo varanneet kahden yön majoituksen, mikä käytännössä tarkoittanee yhtä täyttä päivää Lisebergin huvipuistossa hattaralla ja ruotsin kaunista kieltä kuunnellen.

8 kommenttia

 1. Sanni Sarin 28.7.2013

  aa kuullostaa niin kivalta!

  Vastaa
 2. Netta 28.7.2013

  Oon kade:-(

  http://100milesnetta.blogspot.fi/?m=1

  Vastaa
  • Henriikka 22.8.2013

   Älä oo. Säästät rahaa ja menet parin vuoden sisään itseki reilille?

   Vastaa
 3. Anonymous 28.7.2013

  hei mieletöntä reissua! Mie olen juuri palailemassa kuukauen reilireissulta, hitaasti, mutta jokseenkin varmasti. Junat on kuljetellu minua ihan erisuuntiin, kuin mitä mielessäni olin tuumaillut. Oon tullu heitetyksi ulos junasta (ei paikkavarausta) kummallisissa paikoissa, oon tihrustanu itkua jäädessäni ilman minkäänlaista majapaikkaa päätyen kuitenkin mielettömien tyyppien huostaan yönpimeinä tunteina. Sloveniaan jätin palaisen sydäntä, pääkaupunki oli niin romanttinen iltaisin että teki mieli syöksyä suuteloimaan jokaista vastaantulevaa. Nyt olen jumissa ruotsin etelärannikolla. Jos satutaan samaanaikaan Tukholmaan(sieltä kai lähdette?) niin olen sitten se, joka haisee paskalle mutta jonka naamalla on maailman levein hymy. Ja joka vilkuttaa teille vähä-älyisen näköisenä.

  Vastaa
  • Henriikka 22.8.2013

   Hahaha. Nauroin tälle viestille niin paljon. Etenkin sille, että kerroit oikein haiskahtavasi. Valitettavasti ei taidettu törmätä, mutta henkinen yhteys pelasi Ruotsissa varmasti. Koettiin ehkä toisemme jotenkin jossain ulottumattomissa sfääreissä.

   Tervetuloa sinullekin Suomeen, joskin olet jo hetken täällä majaillut.

   Vastaa
 4. Enzo 2.6.2016

  Moikka! Suunnitteilla on reilireissu kesäksi. Koulun takia olisi otettava myös läppäri matkaan, mikä huolettaa etukäteen huomattavasti. Miten te hoiditte tuon puolen? Tuntuiko turvalliselta jättää läppäriä johonkin yms.. Kiitos hyvistä vinkeistä!

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2016

   Hei! Ei mikään ongelma, vaikka tietysti siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Jos nukkuu hotelleissa, motelleissa yms., niin niissä on usein lukollisia kaappeja tai vastaavia systeemejä. Kannattaa tosin ottaa reissuun oma munalukko mukaan, koska joskus on lokeroita, joihin tarvitsee oman lukon. Lisäksi esim. asemalla tai pihalla nukkuessa lukko on siitä kätevä, että rinkan saa lukittua vaikka johonkin tolppaan :-D Hyvä läppäripussi ja turvallinen reppu mukaan, niin voi huoletta kantaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.