Iso miesten kello

Miehelläni Jannella on siisti kello: Coverin pyöreä ja pelkistetty. Vaikka tykkään kyllä nahkaisistakin rannekkeista, niin kyllä tuollaisessa teräksisessä on semmoista iättömyyttä ja näyttävyyttä. En pidä liian prämeistä kelloista, glitter-sateesta, värikkäästä kuvioinnista tai liioista yksityiskohdista, ja lähiaikoina miesten kellot ovat herättäneet paljon enemmän mielenkiintoa kuin naisten kellomallistot. Eikai se synti olisi ostaa miesten mallia?

Tällä hetkellä olen kiintynyt kyseiseen Coveriin niin, että pyöreä taulu olisi luultavasti valintani. Tästä olen kuitenkin valmis joustamaan, sillä kaupoista löytyy myös tyylikkäitä kulmikkaita malleja. Vaikeinta on löytää selkeitä ja pelkistettyjä, yksinkertaisella rannekkeella varustettuja kelloja ja joiden taulut ovat riittävän litteitä. Plussaa on, että rannekkeet ovat usein suunniteltu niin, ettei niiden pienentäminen naisenkaan ranteeseen tuota ongelmia.
Ehkä tämä ei ole tämän päivän, eikä viikonkaan, ostos. Täytyy harkita, punnita, etsiskellä ja löytää se kaikista täydellisin. Infoan, jos aarteenetsintä on joskus edennyt päätökseensä.

Mielipiteitä siitä, onko tuommoinen mötkö ruma naisen ranteessa?

Puss och Kram. Henriikka.

6 kommenttia

 1. noppa 3.8.2011

  oijoi, nyt on pakko kommentoida, että ihan mahtavan näköinen kello tuo ! itse haaveilen tällä hetkellä calvin kleinin klassikosta nahkaremmillä kun teräksinen massiivinen yksilö jo löytyy. :p ps. tykkään uudesta blogistasi !

  Vastaa
 2. Sartsa 3.8.2011

  Ilman muuta kannattaa hommata miesten kello, sillä ne vaan on monesti paljon hienompia. Naisten kellot on vähän semmosia piiperöitä tai sit niissä on just simona jotain ”timantteja”. Kannatan!

  Vastaa
 3. Eat Sit Laugh 4.8.2011

  Ookoo, en yleensä oo mikään kellofani, mutta toi_on_ihana!

  Vastaa
 4. Henriikka 4.8.2011

  thank you noppa. hei linkitä se calvin kleinin unelma, rupes kiinnostaa hiih.

  Ja JEEssss saan tukea haaveilleni, nyt vaan lähden metsästelemään sitä täydellistä ja painan sitkeesti duunii, että on sitten varaa.

  Vastaa
 5. Anonymous 7.9.2011

  Isot ja pelkistety kellot on kyllä jyhkeetä kamaa. Ite oon luuraillu kans noita Calvin Kleinin kelloja ja useimmiten mallistossa on tosi ihania ja elegantteja yksilöitä. Samoin myös Gantilta löytyy teräksisiä ja ehkä hieman sport/navy-henkisiä kelloja. Ja mitä kellojen hintaan tulee… Niin, ehkä voisin todeta: kerran se vain kirpaisee =).
  Tässä on kyllä jotain ihanaa ja säväyttävää:
  http://www.watches-exact.com/simg/watch-17850.jpg

  -AM

  Vastaa
 6. Henriikka 7.9.2011

  AH OH onpa siinä kerrassaan mahtava kello. Siis tuossa linkissä.

  Joo hinnat on mitä on, josko sen vaikka unohtaisi muutamassa viikossa. Tai kuukaudessa. Tai vuodessa. Kukkaro keventyy, kuin myös mieli. Ranne tosin ei, jos kunnon möhköön sortuu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.