Vielä ehtii: Kesä filmille!

IMG_2127 (kopio)

Lyhyt kertaus historiasta:

Laitoimme Idan kanssa toukokuun alussa aluilleen koko kesän mittaisen filmikuvahaasteen nimeltä ”Kesä filmille”. Tarkoitus oli kuluneen kesän aikana kuvata mahdollisimman paljon kivoja kesämuistoja ihan oikealla filmikameralla ja kerätä nyt syksyn alkaessa kaikkien kuvansa lähettäneiden otokset kollaasiksi. Alkuperäisen jutun aiheesta löytää täältä ja Idan jutun täältä.

Ohjeet osallistumiseen kuuluvat näin:

Kuvat tulee lähettää syyskuun loppuun mennessä lokakuun ensimmäisen viikon aikana, 5.10. mennessä jomman kumman sähköpostiin: aamukahvilla (ät) gmail.com tai ida365blog (ät) gmail.com. Laitathan kuvatekstiksi kuvan ohjeen, jotta kuvat löytävät oikeiden otsikoiden alle. Kerrothan viestissä myös, millä nimellä/nimimerkillä haluat kuvan julkaistavan ja jos haluat kuvien yhteyteen linkin blogiisi/kotisivullesi. Jos skannaaminen tuntuu koituvan ongelmaksi, voi kuvasta ottaa kuvan tai sen voi postittaa etanateitse. Kaikkien kuvan/kuvia lähettänäiden kesken minä ja Ida arvotaan molemmat kivoja palkintoja. Voitte luottaa meidän makuun kheh.”

Minulla on vieläkin kolme kuvaa ottamatta. Jaiks! Mutta muut ovat toivottavasti ehjällä filmillä ja valmiita teettetäviksi. Pidensimme aikaa muutamalla päivällä, sillä varmasti monelle muullekin tämä syyskuun loppu tuli liian varkain. Ensi viikko aikaa hoitaa kuvat meille päin.

Voi kuinka odotan, että saataisiin reilusti kesäkuvia, muistoja maaseutumatkailuista, jäätelöhetkistä ja juhannusyöstä!
Last call, vielä ehtii.

– Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.