50-luvulla uimassa.

Tähän on tultu. Aion julkaista blogissani uimapukukuvia. Tosin en itsestäni.

Siis kerrassaan ihastuttavan korneja kuvia! Aivan ei ole sitä autenttista 50-luvun tunnelmaa tavoitettu, mutta yrityksestä täydet kymmenen. Ja punaisesta huulipunasta tietenkin, toivotaan että oli vedenkestävää. Pointtinani on kuitenkin avautua, että ehkä ensi kerran elämässäni olen innostunut uimapuvuista ja bikineistä. Nämä fiftarikamppeet kolahtavat itseeni kovaa.
En todellakaan ole mikään narubikini-tyttö, enkä suoraan sanoen oikein minkäänlainen bikini-tyttö. Keväiset uimavaateostokset tulevalle kesälle on itselleni niitä, jolloin vihaan surutta koko maailmaa ja mottaan vastaantulijoita kuonoon. Kyse ei ole siitä ettenkö olisi ihan tyytyväinen omaan kroppaani, en yksinkertaisesti saa minkäänmoisia kiksejä bikinikauppoilla. Omasta uimapukumaustani kertoo se, että omistan sellaisen muumipeikko-asun: siniraitaisen kokouikkarin, jossa on pienet lahkeet. 
Pari numeroa sitten Frankie-lehdessä oli kuitenkin maininta Sirens Swimwear -nimisestä nettikaupasta, jotka myyvät uima-asuja fiftarihenkeen: korkeita vyötäröitä, kukkakuvioita, seilorin sinistä… Pistin nimen muistiin ja lupasin itselleni, että palaan kevään häämöttäessä. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan selailemassa kyseisiä nettisivuja pohtien, että millaisen kukkameren ja naurettavan lakin sitä pukisi ensi kesänä rannalle. 
Kauniita unia,
Henriikka

14 kommenttia

 1. Anonymous 21.3.2013

  Ihan upeita!! Kiitos linkistä, olen jo jonkun aikaa haaveillut fiftari-uikkareista, mutta niitä on yllättävän vaikeaa löytää… Nyt siis ostoksille:D

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Oijoi olisi kiinnostavaa kuulla, että ostitko omasi? Millaiset?

   Vastaa
 2. Jennifer 21.3.2013

  Noi on mun mielestä paljon seksikkäämmän näkösiä ku mitkään ihme narulippulappustringeliinit. Ja okei on noi söpömpiäkin :D Tahtoo! Okei jos haluu ottaa arskaa ni tollanen koko uikkari ei ehkä oo paras vaihtoehto.

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   NO EHDOTTOMASTI ON! Sopivan leikkisiä ja humoristia. Mä kelpuuttaisin jopa tuollaisen uimalakinkin.

   Vastaa
 3. Anonymous 21.3.2013

  mistä löytyy muumipeikkouikkarit? sellaiset olis täydelliset kesägarderoobiin. mitä sitä mahaa biksuissa ruskettamaan, kun ei sitä muutenkaan tule missään esiteltyä.

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   uijui, enpä tiedä. Minä löysin omani kirppikseltä, Ruotsista kaupungista nimeltä Skövde. Ovat ilahduttaneet ja naurattaneet kanssauimareita.

   Vastaa
 4. Ami 21.3.2013

  toi viimenen kuva on ihan paras!! Määkään en oo narubikini tyttöjä(ällöttää ajatuski, että joutuis niihin pukeutuun) mut jotku rennot uimashortsit ja kunnollinen bikiniyläosa ni meikä voi mennä rannalle :)

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Kyllä kyllä! sellaiset releet, että voi pelata beach volleyta ja nauttia ilman turhaa kuumotusta, että onko kaikki narut nyt kohdillaan.

   Vastaa
 5. Crystal 21.3.2013

  oioi kolmas ja neljäs varsinkin on ihania:)

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Voi niin on. Raaskiskohan sitä käydä tilaamaan?

   Vastaa
 6. Anonymous 21.3.2013

  Äää, minä kanssa vihaan ostaa bikineitä. Siis joka kesä, kun tulee tarve vihdoinkin ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä ostamaan kunnon bikinit, niin jotenkin ei koskaan löydy mun mielestä ”mulle oikeita” (enkä oo halukas ees kokeileen miljoonia) ja lopulta ostan vaan jotkut (jotta pääsisin pois) ja näin homma siirtyy taas vaan eteenpäin. Ja kyse ei mullakaan ole siitä, että häpeilisin vartaloani, mutta uikkariostokset on vaan jotain niiiiiin sietämätöntä…

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Kohtalontoveri, oi. Minä niin tunnen tuskasi. Voidaan sitten molemmat ajatella toisiamme, kun tuo kamala hetki taas koittaa (sinänsä hauskaa että sinä ajattelet minua ja minä ”anonyymia” haha)

   Vastaa
 7. Lusikka 21.3.2013

  Oih miten mahtavia kuvia! Ihanaa hymyä ja iloa kaiken yliseksikkyyden keskellä, mitä monet uimapuku/bikini-kuvat yleensä on!

  Vastaa
  • Henriikka 28.3.2013

   Niinpä. Ei mitään turhaa oranssia suihkurusketusta tai duck facea. Näillä mennään kohti ääretöntä ja sen yli.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.