Asennemimmejä, asennekakkua

asennemedia-roba-lounge-group_color- kopio

Lauantaina juhlittiin blogiagentuurimme Asennemedian ja Ullan syntymäpäiviä. Vuoden täyttänyt yhteisö kerää yhteen isolla ilolla ja asenteella varustettuja mimmejä. Joukkoon mahtuisi toki miehiäkin, jostain syystä asennetta on löytynyt paljon enemmän naisten keskuudesta (niin kuin ehkä blogejakin, hih).

Sinänsä hassua ajatella, että ylläolevan kuvan naiset ovat työkavereitani. Tuolla lailla ryhmään aseteltuna näytämme aika identtisiltä, vaikka blogien sisältö onkin varsin laajaa. Pukeutumisen värikoodi tuli kaikilta tahattomasti. Ilmeisesti mieltemme kiemurat kulkevat samoja ratoja.

asennemedia-roba-lounge-5292 kopioasennemedia-roba-lounge-5282 kopioasennemedia-roba-lounge-01364 kopio

Parasta syntymäpäivissä oli seura ja keskustelut. Mutta jos tätä oletettavaa faktaa ei lasketa, annan kaikkien sormieni ja varpaitteni äänet kakulle. Vau, mikä kakku! Ja miten hyvää. Ajattelin taas keväällä syödä vähän vähemmän sokeria, mutta en sentään niin vähän, ettenkö olisi ottanut reilua palaa maailman kauneinta kukkakakkua.

asennemedia-roba-lounge-01214 kopio asennemedia-roba-lounge-5288 kopio asennemedia-roba-lounge-5325 kopio

Itse olin koko ajan niin suupalttina, ettei minusta saanut yhtään onnistunutta kuvaa. Luulen, ettei kuvaaja edes lopulta yrittänyt tallentaa minua muistikortilleen, kun viuhdoin käsillä ja höpötin lakkaamatta. Hiljaa olin vain, kun söin kakkua eikä sekään kovin kuvauksellista ole.

Näiden mimmien kanssa on kivaa vaihtaa blogikuulumisia ja tehdä yhdessä somehommia. Vaikka kaikilla onkin ihan omat sivut ja oma meininki, on kivaa että voi välillä vaihtaa ajatuksia alati muuttuvasta maailmasta. Hyvästä yhteisöstä kertoo se, että pitää kaikista. Ja se on paljon sanottu.

Ei kyynerpäitä, ei kyynisyyttä, ei kilpailua tai kateutta. Tämän kaiken tilalle hymyä, laatua, lempeyttä, asennetta. Kiitos mimsellit.

-Henriikka

Kuvat: Sami Jämsén

6 kommenttia

 1. Mia K. 1.2.2016

  Eksyinpä tänne Roosan blogin kautta, ja ihastuin ☆
  Freesiä teksiä ja upeat kuvat!

  Ihanaa helmikuuta ♡

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2016

   Hello Mia. Ja miten ilahduttava kommentti! Toivottavasti jatkat linjoilla, blogit kun eivät ole mitään ilman lukijoita.

   Samoin sinulle ihanaa helmikuuta ja koko kevättä.

   Vastaa
 2. Mimsellit! Täydellinen sana, alan niin käyttää tuota ?

  Vastaa
  • Henriikka 24.2.2016

   No ala! Se on sanavarastoni vakkari, sopii yllättävän moneen tilanteeseen.

   Vastaa
 3. Henriikka 11.3.2016

  Hei!
  Olen silloin tällöin blogiasia lukenut. Ja nyt aloitin lukemaan vanhoja juttuja. Mimsellit, on kyllä hauska sana. Nauroi ihan ääneen kun tätä tekstiä luin. Kiitos, tästä kaima. Kirjoitat kyllä leppoisasti. Täytyypä ehtiä lukemaan useammin näin mukavaa blogia.

  Vastaa
  • Henriikka 15.5.2016

   Moi Kaima! On niin hauskaa, että yllättävän moni kaima on löytänyt blogini lukijaksi. Tiedä sitten mistä se johtuu, nimittäin ”oikeassa elämässä” en ole koskaan tuntenut ketään toista Henriikkaa.

   Miten kivoja sanoja. Niin paljon kiitoksia.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.