ALL FOUND Store -Hämeentie 34

Lupailinkin jo aiemmin tälle viikolle juttua uudesta, kiinnostavasta vaatekaupasta. Tässä se nyt sitten tulisi. Sitä toisinaan törmää vaatekauppoihin, jotka saavat jo elämyksellisyydellään kylmät väreet aikaan: ALL FOUND Store teki sen minulle, kun käväisin avajaisissa ystäväni Bean kanssa. Muutama päivä sitten avattu vaateliike tuo sekä suomalaiset että kansainväliset merkit Kallion kivijalkaliikkeeseen sekä 18.3 alkaen verkkokauppaan.

Liikkeestä löytyy huolella valikoitujen suunnittelijoiden tuotteita naisille ja miehille. Itse tietenkin tuttuun tapaani haahuilin molempien vaatteiden luona ja etenkin eräs leopardiprintillä varustettu miesten college kiinnosti. Valikoimissa on kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten WOOD WOOD ja Libertine-Libertine, Soulland, sekä eturivin suomalaismerkit R/H, Minni f. Ronya, Month of Sundays ja RIIVARI.

Lisäksi ALL FOUND myy ainoana suomalaisena jälleenmyyjänä muun muassa Euroopassa hurjassa nosteessa olevaa ranskalaista miestenvaatemerkkiä Brooklyn We Go Hard:ia, rennontyylikästä kööpenhaminalaismiesten suosikkia Rascals’ia ja hauskoista naisten perusvaatteistaan tunnettua DANSK-merkkiä. Asustevalikoimassa edustaa muun muassa puusankaisten aurinkolasien pioneeri SHWOOD. Lisää suunnittelijoita saadaan kuvioihin mukaan tulevina sesonkeina, kertoo villit huhut.
Itse liike on pieni, mutta jotenkin laatu ja tyyli istuu siihen hyvin neliöistä huolimatta. Useat merkit olivat itselleni entuudestaan tuttuja, mutta muutama aivan uusikin mahtui joukkoon ja yllätti positiivisesti: esimerkiksi DANSK sai pysähtymään hetkeksi pidempään ja BWGH oli nerokas, vaikkakin juuri sitä miesten puolta.
Suosittelen vierailua. Itsekin aion kyllä mennä käymään uudemman kerran jos toisenkin.
Ja mites tämä college, johon rakastuin? Olisko tämä sellainen mun kevään ja kesän 2013 oversize-löllykkä? (Kyllä, jokainen ehdottomasti tarvitsee sellaisen)
Nyt perjantai-chill, ottakaa rennosti. Minä juon kaakaota ja nautin kansallispuistosta. Enkä todellakaan missään design-collegessa, vaan törkeän rumassa fleecessä. Mutta jos saisin päättää, niin kyllä kietoisin itseni lepardin pilkkuihin.
– Henriikka

8 kommenttia

 1. Amanda 15.3.2013

  Minkä merkin nuo päheet lippikset ovat?

  Vastaa
  • Henriikka 27.3.2013

   Tuo huopainen on SOULLAND
   KRATH BASEBALL CAP ja tuo toinen BROOKLYN WE GO HARD
   SUEDE CAP (BRICK/CAMEL).

   Ovat kyllä hienoja!

   Vastaa
 2. Saara 16.3.2013

  Onpa ihanan olonen liike! Kumpa siellä pääsisi käymään… :)

  Vastaa
 3. Satu 16.3.2013

  Makia. :) Tekee kyllä koko ajan mieli uudistaa vaatekomeroa kotimaisemmaksi, ainoat suomalaiset vaatteet ja asusteet on vintagea kirppiksiltä! :D

  Indie by heart
  ps. NINJ & NINJ -tauluarvonta blogissani ja se on ensi perjantaihin /hihhi jos ehtisit nyt osallistumaan ;)

  Vastaa
 4. Henriikka 27.3.2013

  Todellakin kannattaa. Eikä ainoastaan se että se on suomalaista, vaan usein suomalainen on myös tuplasti tyylikkäämpää. Skandinaavinen tyyli puree kyllä itseeni kovaa.

  Ps. Hih osallistuin!

  Vastaa
 5. Anonymous 11.6.2013

  What’s the variation in between a cultured pearl as well as a normal pearl. There are many that have a heart or even two hearts intertwined with each other, representing the couple has given their heart to their significant other. Since the 16th century nonetheless, items have modified somewhat.

  Here is my weblog: promise rings for her size 9

  Vastaa
 6. Anonymous 18.6.2013

  They also offer great after sales services that will keep
  you going back every time a jewelry emergency arises.
  A wedding is always a beautiful and solemn
  occasion where two people vow to love and cherish each other as long as they live.
  Additionally, these rings arrive in the huge variety of features.

  my web site promise rings 100$ and under (http://www.musickadeh1.ir)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.