Sama vanha naama.

Olen ollut lähipäivät täysin jumissa vaatteitteni kanssa. Katson vaatekaappia, enkä pysty kokoamaan mitään järkeviä kokonaisuuksia, saati sitten mitään uutta tai ihastuttavaa. Työpäivät tekevät vielä sen, etten pysty olemaan tyylillisesti aivan yhtä villi ja vapaa kuin vapaapäivinä (nyt sain sen kuulostamaan siltä, että vietän vapaapäiväni aina ilkosillaan). Sama vanha naama, sama vanha kroppa ja ne samat omat vaatteet. Herään todellisuuteen kauhistellen, miksi omistan 12 retrovillapaitaa, 8 puvuntakkia ja vajaa 10 kulahtanutta flannellipaitaa? Ja kuinka ihmeessä ne pitäisi yhdistää? Ja sitten en omista kunnollisia vaaleita farkkuja, enkä esimerkiksi kunnollista kynähametta tai mustaa takkia. Ja ne ainaiset omat ilmeet valokuvissa, ne samat maneerit ja toistuvat hiuskriisit. 
Eilinen huulipuna piristi, se täytyy myöntää. Näitä kuvia otettaessa huulipuna oli pysynyt läpi pitkän päivän ilman lisättyjä kerroksia. Sävy oli haalentunut hiukan, mutta pysynyt tiukasti. Myös sinertävät, kylmät sävyt ovat tuoneet jotain uutuudentuntua kaiken vanhan ja tylsän keskelle.
Eiköhän tästä kriisistä taas nousta. Ja pitäähän tästä nyt nauttia, olen harvemmin tällaisten tapausten äärellä. Toiset kokevat vaatekriisejä vuosi vuodelta, päivästä toiseen. Voisi kai ajatella tämän olevan harvinaista herkkua?
Tai ehkä käyn leikkauttamassa hiukseni latvat tai pyyhällän ensi kerran moneen vuoteen kunnolliseen manikyyriin. Vai löytyisköhän se nousukausi kuitenkin jostain vähemmän pinnallisesta?
-Henriikka
paita, takki, korvikset/Second hand, farkut/Levis, huivi Etiopian tuliainen

11 kommenttia

 1. Elina 27.3.2013

  Älä hätäile! Pian on nahkatakkikelit ja se tuo uutta puhtia, tiedät sen. :)

  Vastaa
  • Henriikka 1.4.2013

   Se on kyllä totta. Mulla on kaapissa odottamassa niin monen monta nahkatakkia, jes.

   Vastaa
 2. Anonymous 27.3.2013

  Et kai ole siirtymävaiheessa hipsteristä classy rock vaiheeseen? Olen jo applausemaisillani…. ;)

  Vastaa
  • Henriikka 1.4.2013

   APUA! Olenko? Onko sellaista havaittavissa? Onko se sitten hyvä vai huono? Elämme mahdollisesti jännityksen aikoja.

   Vastaa
 3. roosaliina. 27.3.2013

  hyvä naama on !

  Vastaa
  • Henriikka 1.4.2013

   Hyvin paljon samankaltainen kuin itselläsi, siskokulta.

   Vastaa
 4. Jane 27.3.2013

  What a beautiful scarf <3

  Vastaa
 5. Ida 28.3.2013

  Painin just äskettäin tuon saman kriisin kanssa. Se on niin turhauttavaa, kun oma vaatekaapin sisältö ei vaan kertakaikkiaan inspaa. Mut kyllä sä nouset vielä! Viimeistään sitten, kun tulee kesä… :D

  Vastaa
  • Ida 28.3.2013

   Ainiin ps. huivi on ihana. ^^

   Vastaa
  • Henriikka 1.4.2013

   Siinä sitä vaan tököttää sitten vaatekaapin edessä ja ihmettelee, miten sellaisesta vaatevuoresta ei voi löytyä mitään hyvää? Mutta, nyt olen taas ehk nosteessa, joten ei hätää.

   Kiitos kovasti, täällä vaan tsempataan toisiamme näissä elämän suurissa kriiseissä haha.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.